**Lover_Boy**
Početnik
- Poruka
- 43
A zar njih nije napustio frontmen?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
R.A.T.M je najbolji bend koji sam ikad slusao i zivotna zelja mi je da dodju u Srbiju, ali ne verujem da ce doci na Exit kao sto neki pricaju jer treba mnogo para, ali ne bi imao nista protiv![]()

Jeste,dobro su to radili...Ima još bendova doduše koji udaraju po Američkom kapitalizmu,ali su oni raširili tu priču,što je dobro jer ne treba ćutati o LOŠIM stvarima,ma gde one bile...Takođe njihova pobuna je bila i protiv šabanizma i kaubojštine,i generalno protiv svih vrsta manipulacije i diktature...Naravno, posle su ih ''preuzeli'',neminovno,a i pobuna nije baš donela rezultate...Oni koji vladaju imaju više kečeva u rukavumeni ni malo ne smeta sto su politicki nastrojeni,cak sta vise mislim da nema te politike u njihovim pesmama da ih sigurno ne bih slusao....nemam nista ni za ni protiv politicki nastrojenih bendova, ali Rage to tako majstorski govori da ti prosto sve bude jasno.....

meni se samo svidja njihova pesma killing in the name,inace ih ne slusam.........

A moze sve to i ako dodju?![]()
)Guerilla Radio
Testify
Killing in the name (naravno)
Bombtrack
Mic Check
Sleep now in fire
Bulls on parade
ove mi se onako, bash svidjaju![]()

)Jao, u srednjoj školi sam slušao RATM, znam da mi je bilo strašno krivo što su se raspali i da sam sa jednim drugom teoretisao kako je Zak derpe.
Onda sam upoznao Audioslave i zavoleo njih... i onda sam čuo da se oni raspadaju i da će RATM biti ponovo formirani... i bilo mi opet krivo.
U svakom slučaju, omiljene pesme:
Sleep Now in th Fire
Born of a Broken Man
Born as Ghosts
Snakecharmer
Maggies Farm

skroz mi je svejedno da li ce da dodju na exit ili ne.....