Rage Against The Machine!!!

R.A.T.M je najbolji bend koji sam ikad slusao i zivotna zelja mi je da dodju u Srbiju, ali ne verujem da ce doci na Exit kao sto neki pricaju jer treba mnogo para, ali ne bi imao nista protiv :D

Ja se iskreno nadam da će doći ove godine. Oni su hedlajneri na ovogodišnjem austrijskom Nova Rock festivalu i kad sam to video pomislio sam da bi mogli da dođu i na Exit. Za sada sam bio uspešan sa svim svojim prognozama za Exit i voleo bih da to i sa Rage-om bude slučaj.
Što je najbolje, mogli bi se ugurati u raspored:
# 10 July - Optimus Alive!08 - Oeiras - Lisbon
# 12 July - Scottland - T in the Park
# 13 July - Ireland - OXEGEN

11. je još uvek slobodan :D, nadam se ne zadugo...

Hteo bih se podsetiti kako je ono imati 16 godina i biti protiv svega na svetu :cool:

a joj preglupa fora... neki dan u novinama citam kako neka grupa dolazi u Srbiju... pogledam sliku i vidim RATM a ja na plafonu od srece... pocnem da citam rubriku i vidim da se imena clanova benda ne slaze za imenima clanova RATM... pogledam sta je kad ono grupa "Gang of Four"(nikad cuo :/) dolazi u Srbiju na turneju a oni magarci pogresili sliku i stavili RATM sliku umesto njihove ... kakav skenj...

meni ni malo ne smeta sto su politicki nastrojeni,cak sta vise mislim da nema te politike u njihovim pesmama da ih sigurno ne bih slusao....nemam nista ni za ni protiv politicki nastrojenih bendova, ali Rage to tako majstorski govori da ti prosto sve bude jasno.....
Jeste,dobro su to radili...Ima još bendova doduše koji udaraju po Američkom kapitalizmu,ali su oni raširili tu priču,što je dobro jer ne treba ćutati o LOŠIM stvarima,ma gde one bile...Takođe njihova pobuna je bila i protiv šabanizma i kaubojštine,i generalno protiv svih vrsta manipulacije i diktature...Naravno, posle su ih ''preuzeli'',neminovno,a i pobuna nije baš donela rezultate...Oni koji vladaju imaju više kečeva u rukavu:neutral:

meni se samo svidja njihova pesma killing in the name,inace ih ne slusam.........

hvala ti sto si podelio tu cinjenicu s' nama... evo sad mogu da nastavim sa zivotom :lol:

ja sam cuo od jedno tries ljudi da ce dodju na egzit, al o tome ni rechi iz javnos'!
ocemo RAGE!
aj napravimo neku peticiju i svi potpisemo krvlju i tipa ako nedovedu rage mi popijemo svo pivo u srbiji i izazovemo ekonomsku krizu... ili ono isto samo sa travom ? :D

кој ће куурац на егзиту? да их не види 100 000 људи.
на партизанов стадион са њима! (мисим, било би супер на звездином, али тамо могу само чола и цеца:mrgreen:)

Jao, u srednjoj školi sam slušao RATM, znam da mi je bilo strašno krivo što su se raspali i da sam sa jednim drugom teoretisao kako je Zak derpe.

Onda sam upoznao Audioslave i zavoleo njih... i onda sam čuo da se oni raspadaju i da će RATM biti ponovo formirani... i bilo mi opet krivo.

U svakom slučaju, omiljene pesme:

Sleep Now in the Fire
Born of a Broken Man
Born as Ghosts
Snakecharmer
Maggies Farm

Poslednja izmena:
Jao, u srednjoj školi sam slušao RATM, znam da mi je bilo strašno krivo što su se raspali i da sam sa jednim drugom teoretisao kako je Zak derpe.

Onda sam upoznao Audioslave i zavoleo njih... i onda sam čuo da se oni raspadaju i da će RATM biti ponovo formirani... i bilo mi opet krivo.

U svakom slučaju, omiljene pesme:

Sleep Now in th Fire
Born of a Broken Man
Born as Ghosts
Snakecharmer
Maggies Farm

a gde je killing in the name?

Back