Mr.Masacre
Iskusan
- Poruka
- 5.248
***....imash net,postoje albumbase alternative..pa skidaj....
ne * da postoji na netu ??!!!
@goxy.... . sad si me podstako da ga ponovo gledam
, inace meni je taj koncert cisto savrsenstvo !!!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
***....imash net,postoje albumbase alternative..pa skidaj....
, inace meni je taj koncert cisto savrsenstvo !!!

E ovo je strasno... vreme peolazi a RATM se ne spominje nigde ni blizu Srbije...
stvarno se nadam da ce Exit (ili neko drugi) reagovati jer ko zna kad ce se pruziti druga prilika...

znaci ostalo je josh 9 i 11 slobodan od exit dana,jel tako?
Tako neshto slicno i LP ima u rasporedu...
AAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJDEEEEEE Exit,reagujte ***,ko zna kad cete imati vise ovakvu priliku!
ako ne moze u okviru festivala,onda organizujete opet onaj Green Fest,sta vec,samo dovedite Rage i Linkin Park!
Za Rage bih definitivno voleo da dodju poshto su jako gotivan bend ... a shto se tice Linkin parka..posle ovog zadnjeg albuma ne bih ni za dzabe ishao na njihov cert...:-(

e ***... cuo sam iz nekog "pouzdanog izvora da RATM dolazi na EXIT, ali na oficijalnom sajtu ne pise apsolutno nista o tome... kontam da se jos uvek pokusava i nadam se da ce im uspeti...
Iš'o bih tamo ,ali bih se odvratno osjećao znajuči da plačam monolit crvenog terrora...Kada padne komunizam, moždaMa idemo na Kubu da ih slusamo!![]()

Ma sve komunjare treba pod nož8)...Hajde, sta fali kubanskom komunizmu? Ljudi su tamo srecni ^^
Ajde, i ja da viknem - Rejdz, dodjite! :X
Ma sve komunjare treba pod nož8)...