zota85
Zainteresovan član
- Poruka
- 328
pa posto pocinju u Australiji pa posle Azija i onda vidim ovde Lisabon sto znaci Evropa... vrlo je moguce u tom slucaju da navrate i do Srbije mozda vec u julu a mozda u avgustu... svi se nadamo najboljem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa posto pocinju u Australiji pa posle Azija i onda vidim ovde Lisabon sto znaci Evropa... vrlo je moguce u tom slucaju da navrate i do Srbije mozda vec u julu a mozda u avgustu... svi se nadamo najboljem...

Posto vidim da se otvara mnogo tema o grupama, reko i ja da ovorim jednu... Jedna mnogo dobra grupa, ranije svirala i sad opet aktuelna RATM... Ajd da cujem komentare (komplimente)...
nemoj sad da nisi postavila slike... Lom ima da napravim![]()
e sad i da postavis ja necu da gledam...... namernoe sad namerno necu

Kod mene upravo obrnuto...Kupili su me muzikom i txtovima, o ideologiji koju propagiraju u NEKIM pesmama sve najgoremuzika mi i nije nesto...medjutim sama ideja mi nije losa...Recimo da ih poštujem...
evviva il comunismo e la liberta... 8)
Gledao sam to...Bila je konvencija Republikanske stranke...E gledam koncert u LA kada su bili neredi na ulicama ko nas 5 oktobar i svira Rage ....auuu ljudi se grizu medjusobno ,vriste ...svi zapenili oce da je.bu mater pandurima i da rrazruse grad jos pici sleep now in the fire....aaaaaaaaaaaaaaa sto nisam bio tamo.....

odlichan bend,energichan,odlichni muzichari,dobri txtovi...sve je u fulu...valjde ce doci kod nas nekad...