RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne mogu da kažem da mi nije drago što smo dobili status kandidata, jer bi to navodno trebalo da udvostruči priliv novca iz EU, mada slaba vajda dok se ne vidi na delu... Fina uteha za narod, ali dok ne počnu pregovori, neću biti preterano zadovoljan zbog te evrointegracione politike, jer je Hrvatskoj trebalo 8 godina da iste završi i uđe u EU. A kod nas teško da će isti početi jer pre svega nemamo ni objektivno definisanu granicu.

Naravno da se radujemo...
Evo narod vadi konzerve i kupuje "Step" sokove da proslavi ovaj (h)istorijski datum...

Od sutra radi cirkus.

cirkus Srbija.jpg

Kad smo vec kod Karla - moj post sa legendarne teme : ,,Kucnuo je cas da napravimo Rusko Srspku Federaciju ,, ...

Kao da sam znao da ce ovaj spijun da se javne ... :think:

Karl Bilt , ministar inostranih poslova Svedske , zloglasni neprijatelj Srbije i srpskog naroda vec 40 godina radi za americke tajne sluzbe , objavio je pozivajuci se na depese Vikiliksa ,, Ekspresen ,, ..

publication_131375_7826.jpg

Издание цитирует своего источника в редакции сайта Wikileaks. Он утверждает, что вербовщиком Бильдта, по некоторым данным, был советник Джорджа Буша Карл Роув. Своего знакомства с ним шведский министр не только не отрицает, но и публично называет Роува "старым другом".

Neslavna politicka karijera Karla Bilta najverovatnije je ovim otkricem zavrsena ... al mora da ostane djubre do kraja ...
U Swedcke zivi sto sedamdeset iljada Srbendije, prema tome, sve je jasno u vezi Bila.

Ako se ovolika zbrka i frka digla oko skroz nebitnog statusa kandidata - koji je sam po sebi q**c od ovce i na njemu zvonce - sta ce biti kad se ozbiljnije odluke budu donosile .... pa u EU je veca nesloga i rasulo nego u Skupstini SFRJ 90 te .. :rotf::rotf::rotf::rotf:
Ima istine u ovome sto govoris ali dodao bih i sledece.
EU je NAJKOMPLIKOVANIJA i najskuplja drzava na svetu. Ima preko 650 poslanika, na hiljade sekretarijata i direktorijata kao i sekretarijata sekretarijata i direktorijata za direkcije direktorijata. To sve kosta MNOGO a novac se
stedi na svakom koraku kako kazu u EU?...

Plačite... mi odosmo u EU da potonemo zajedno s njima, a vi ...snaći ćete se već...:lol:
Нећете ви да тонете са њима, сами ће те тонути и повућу друге за собом.
Не заборави да ти купујеш производе Европске уније за источно тржиште, никад ви не можети бити са њима, само испод њих.

Back