RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
16.56 - Савет за опште послове ЕУ препоручује статус кандидата за Србију, пише у закључку са данашњег састанка, јавља дописник РТС- а Душан Гајић.

16.52 - Србија добила зелено светло за статус кандидата, што треба да буде потврђено у четвртак, обавио Карл Билт на Твитеру.

Gotovo je .... katastrofa .... sada će kompletna pozicija da osvoji ne 30% glasačkog tela ... nego celih 32% a to će biti sasvim dovoljno da osvoje vlast i vladaju još 4 godine.

ŽIVELA DEMORATIJA !

parice.... parice .... parice .... markice .... markice .... markice ....

buuuuuuahahahahahahahahahahahahahahahahah

Kasnis , 15 .03h potvrdjeno je , javno plakanje moze da pocne ! :hahaha:
Ne pada mi na pamet da placem, samo sam odlucnija da svoju sudbinu uzmem u svoje ruke, da se sto bolje pripremim za nadolazece nevolje, nove cene, nova poskupljenja, bar mi je posao siguran (mada, nikad se ne zna) i da pokusam da zivim kako mogu i umem.

Ostaje mi nada da u maju nece proci, ako se i to desi, nek vlada dok je ziv, ako nista mladja sam od njega (Tadica) 20. godina, docekacu...
Toliko, cestitam svima koji se raduju, meni je svejedno, istina da bih volela da nisu dobili, kad jesu, prihvatama da sam i ovoga puta izgubila, nista novo, idem dalje....

Савет за опште послове ЕУ препоручује статус кандидата за Србију, пише у закључку са данашњег састанка

Где ви овде видите зелено светло

na-zeleno-svetlo-se-p.jpg

Е до врага, добили смо...мислим статус кандидата...скачу жути нажалост за 5-10 %.
Једина бенефит је што ћу вечерас са једном ватреном европејком да прославим. Не зато што ми је до славља, већ што ми је сигурна комбинација за мало телесног опуштања ;)

Back