- Poruka
- 2.036
Kada prodje zima i kada sa grane čujem cvrkut prvih ptića, ja se setim našeg tića Radovana Karadžića
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada prodje zima i kada sa grane čujem cvrkut prvih ptića, ja se setim našeg tića Radovana Karadžića
Još dva brijanja.
Kada prodje zima, i kada sa grane cujes cvrkut prvih ptica.......y*ebem i tebe i Radovana sa strane.....
...Oj,Radovane,Radovane
srpska nasa diko
je si li se skoro sa Seseljem sliko?
Jel ti slika bistra
ili se ti muti
jesi,l pio konjak
il gemist zuti?
Nateko si ko svinja
samo sto ne puknes
ne pises o nicem vise
neces ni da guknes.
S kim ti kolo igras
kad ti Ranka nema
slusas li sad cajke
i kakva li je tema?
Pisao si knjige
za nagradu ti sine
pises li jos uvijek
nesretne li bile-
Sto si piso ti o tome
toga vise nema bome
jel si sretan ti bar sada
u celiji usred Haga.
Samo tamo ostaj
ne vracaj se vise
nitko te ne ceka
samo crna zemlja i pokoja sveca.[/B
...Oj,Radovane,Radovane
srpska nasa diko
je si li se skoro sa Seseljem sliko?
Jel ti slika bistra
ili se ti muti
jesi,l pio konjak
il gemist zuti?
Nateko si ko svinja
samo sto ne puknes
ne pises o nicem vise
neces ni da guknes.
S kim ti kolo igras
kad ti Ranka nema
slusas li sad cajke
i kakva li je tema?
Pisao si knjige
za nagradu ti sine
pises li jos uvijek
nesretne li bile-
Sto si piso ti o tome
toga vise nema bome
jel si sretan ti bar sada
u celiji usred Haga.
Samo tamo ostaj
ne vracaj se vise
nitko te ne ceka
samo crna zemlja i pokoja sveca.[/B
...http://3.***************/_y-50V8O55Aw/TUiRMdsf8-I/AAAAAAAABxg/4Av7B0BkH38/s1600/sveto%2Brebi%25C4%2587%2Bvelika%2Bokvir.jpg
...http://3.***************/_y-50V8O55Aw/TUiRMdsf8-I/AAAAAAAABxg/4Av7B0BkH38/s1600/sveto%2Brebi%25C4%2587%2Bvelika%2Bokvir.jpg
A evo nama ercegovca i njegove gange...oj!
СВИ СУ СРБИ РАТКОВИ ВОЈНИЦИ.
Aha, velika vam je junacina taj ratko (namerno sam napisao malim slovom), pobio onolike civile, a krije se evo vec 16 godina ko zadnja placip***a. Neka idu i on i ovaj Radovan u tri lepe, znate vec koje, tamo im je i mesto.
Ratko nikada nije ubijao civile. Opet se informises na B92.
А шта је са Сребреницом, а? Тамо сустрадали Орићеви муџахедини који су клали у Кравици. Зар је требало поштедети крволоке?Ma nemoj, a sta je sa Srebrenicom, a?.
А шта је са Сребреницом, а? Тамо сустрадали Орићеви муџахедини који су клали у Кравици. Зар је требало поштедети крволоке?