Radovan Karadzic - laz ili istina?

Glupave fore srpske Sluzbe mozete da pricate vasoj cukunbabi inace.

Filipović: Izetbegović nije htio potpisati sporazum s Miloševićem da se izbjegne rat​

filipovic.jpg

https://topportal.info/filipovic-iz...ti-sporazum-s-milosevicem-da-se-izbjegne-rat/

Ovo su argumenti i gole činjenice koje je iznio muslimanski političar a ne Srbi.

Zato ti na njih reaguješ kao bik na crvenu maramu.

Ne smaraj me svojim udbaskim propagandnim mantrama.

Nikog one ne zanimaju, kao sto rekoh.

Zna se da je bilo koje primirje gde se oruzje JNA ne podeli po kljucu po kojem su gradjani SFRJ platili to oruzje, nego gde srpska strana pokupi SVE, nije nikakav dogovor, vec vase udbasko mantranje.
Ne, ti si lažov.

Ja sam ti postavio činjenice koje ne možeš nikako pobiti i tebi ne preostaje ništa osim da ih priznaš ili da umobolno odbijaš istinu što te čini oboljelim.

Ne, ti si lažov.

Ja sam ti postavio činjenice koje ne možeš nikako pobiti i tebi ne preostaje ništa osim da ih priznaš ili da umobolno odbijaš istinu što te čini oboljelim.
Ti ne razumes kontekst.

Mogu da koristim poredjenje sa licnom imovinom, kao sto vi srpske patriote to radite, da bih ti objasnio kontekst, ako hoces, jer vi jedino to razumete, ove apstraktni narativi vam idu malo teze.

Zamisli dodje ti na kucu lik koji je pokupio sve oruzje iz vase ulice. Ubedljivo je najjaci, ne mozes mu fizicki nista.

I kaze ti, 'Ok, mozes da zadrzis vlasnistvo nad kucom, ali da ti silujem zenu'.

I ti prihvatis, racionalno je, ipak ima svo oruzje, ali to je cena za mir. Mislis da je to ipak OK cena, jer je on najjaci.

Ali onda se razmislis, i kazes 'Cekaj bre, on ce sada da samo trazi zenu, ali ima svo oruzje, najjaci je, sledeci put ce da trazi i cerku, i sina, i psa, i konja, i nikada se nece zaustaviti!'.

Vratis se i kazes: 'Ma evo ti labud, banditcino!'.

I onda tvoja besmislena srpska Sluzba provali narativ kako si ti kriv jer si diktatorskoj bandi od srpske Sluzbe pokazao labuda, i krenuo u rat protiv iste.

Pa mislim stvarno, te fore prodaj svojoj prababi, jer jedino kod nje mogu da prodju.

Ti ne razumes kontekst.

Mogu da koristim poredjenje sa licnom imovinom, kao sto vi srpske patriote to radite, da bih ti objasnio kontekst, ako hoces.

Zamisli dodje ti na kucu lik koji je pokupio sve oruzje iz vase ulice. Ubedljivo je najjaci, ne mozes mu fizicki nista.

I kaze ti, 'Ok, mozes da zadrzis vlasnistvo nad kucom, ali da ti silujem zenu'.

I ti prihvatis, racionalno je, ipak ima svo oruzje, ali to je cena za mir. Mislis da je to ipak OK cena, jer je on najjaci.

Ali onda se razmislis, i kazes 'Cekaj bre, on ce sada da samo trazi zenu, ali ima svo oruzje, najjaci je, sledeci put ce da trazi i cerku, i sina, i psa, i konja, i nikada se nece zaustaviti!'.

Vratis se i kazes: 'Ma evo ti labud, banditcino!'.

I onda tvoja besmislena srpska Sluzba provali narativ kako si ti kriv jer si diktatorskoj bandi od srpske Sluzbe, pokazao labuda, i krenuo u rat protiv iste.

Pa mislim stvarno, te fore prodaj svojoj prababi, jer jedino kod nje mogu da prodju.
Ti si dečko malo pomjeren. Potrebna ti je pomoć stručnjaka. To što ti pišeš zabrinjava i ta tvoja projekcija nema veze sa zdravim umom već sa potencijalnim ubicom.

Ovo je prava istina i činjenica koji iznosi MUSLIMAN MUHAMED FILIPOVIĆ!!

RAT SE MOGAO IZBJEĆI ALI SDA JE POVUKLA SAGLASNOST SA BILO KAKVOG SPORAZUMA:

https://vm.tiktok.com/ZMr3KYBH9/

Ti si dečko malo pomjeren. Potrebna ti je pomoć stručnjaka. To što ti pišeš zabrinjava i ta tvoja projekcija nema veze sa zdravim umom već sa potencijalnim ubicom.

Ovo je prava istina i činjenica koji iznosi MUSLIMAN MUHAMED FILIPOVIĆ!!

RAT SE MOGAO IZBJEĆI ALI SDA JE POVUKLA SAGLASNOST SA BILO KAKVOG SPORAZUMA:

https://vm.tiktok.com/ZMr3KYBH9/
Idi kod Sime Avramovica i Koste Cavoskog po jos jednu genijalnu analizu.

:dontunderstand:

Muhamed Filipović je srpski čovjek službe i laže ili kaže istinu?

Ko je demantovao ovo da se rat mogao izbjeći da je Izetbegović pristao na nezavisnu BiH?

Rat se ne bi izbegao, vec bi se odlozio, i zrtve bi bile jos vece.

Jedini nacin da se rat izbegne i zrtve budu 100 puta manje, je da padne Slobin rezim u Beogradu, i na celo dodju pro-zapadne snage.

Nista sto se desi van BG-a, ne bi sprecilo rat sa srpskom Sluzbom.

Pa ne razumes kontekst bilo cega, da.

Mora da si izBosne.
Ti si lažov, nema tu neke posebne priče niti je iko demnatovao Kutiljera i Filipovića koji su ispričali istu priču.

Pazi ovo:

Kutiljerov komentar glasio je: „Dejtonski sporazum je gotovo identičan Lisabonskom. Borba Alije Izetbegovića i njegovih zapadnih mentora za unitarnu bosansku državu uvela je zemlju u krvavi rat koji je mogao da bude sprečen da je prihvaćen moj plan mirne podele teritorije na tri dela!”

https://www.politika.rs/sr/clanak/4...e-iz-Lisabonskog-sporazuma-zlocin-protiv-mira

Kakav je ovde kontekst? Ovo što je Kutiljero izjavio poklapa se sa izjavom Filipovića.

Možda je pričao o tome u kontekstu pravljenja lisnatog tijesta u receptu rolata od peruanskih puževa?

Onda bi to sve objasnilo.

Rat se ne bi izbegao, vec bi se odlozio, i zrtve bi bile jos vece.

Jedini nacin da se rat izbegne i zrtve budu 100 puta manje, je da padne Slobin rezim u Beogradu, i na celo dodju pro-zapadne snage.

Nista sto se desi van BG-a, ne bi sprecilo rat sa srpskom Sluzbom.
Netačno, ti lažeš. Evo šta kaže diplomata Kutiljero:

"Dejtonski sporazum je gotovo identičan Lisabonskom. Borba Alije Izetbegovića i njegovih zapadnih mentora za unitarnu bosansku državu uvela je zemlju u krvavi rat koji je mogao da bude sprečen da je prihvaćen moj plan mirne podele teritorije na tri dela!”

A da, sigurno je to govorio u kontekstu lijepljenja koledonake trake na distrofičnu vjevericu?

Ti si lažov, nema tu neke posebne priče niti je iko demnatovao Kutiljera i Filipovića koji su ispričali istu priču.

Pazi ovo:

Kutiljerov komentar glasio je: „Dejtonski sporazum je gotovo identičan Lisabonskom. Borba Alije Izetbegovića i njegovih zapadnih mentora za unitarnu bosansku državu uvela je zemlju u krvavi rat koji je mogao da bude sprečen da je prihvaćen moj plan mirne podele teritorije na tri dela!”

https://www.politika.rs/sr/clanak/4...e-iz-Lisabonskog-sporazuma-zlocin-protiv-mira

Kakav je ovde kontekst? Ovo što je Kutiljero izjavio poklapa se sa izjavom Filipovića.

Možda je pričao o tome u kontekstu pravljenja lisnatog tijesta u receptu rolata od peruanskih puževa?

Da, ja cu bolje da ti izanalizriam srpsku Sluzbu i Slobinu vlast od svih stranaca, CIA drzavnih parazita, ili Kutiljera.

Back