Radosti razvoda

Čuj alimentacija! Od njega?? Ma samo da mi se skine s vrata, on i njegovi dugovi! Sad počeo da folira - kao on je to sredio (a bez plaćanja). Ajd i to čudo da vidim kako se sređuje. On nije umeo da sredi ni sijalicu u lusteru, menjao ju je po dvadeset minuta uz nadljudske napore i titanske prepreke.
Uf, sad sam se opet naljutila. Treba biti uzvišen... zennnn....:roll:

Аха, супер - ја одем у минус, а банка тражи да наплати од мог (бившег) мужа!
Он направи прекршај у саобраћају - а ја идем код судије за прекршаје...

:lol::lol::lol:

pa moze tako da bude
znam jedan par
prvo on BR1 i ona uzeli kredit za auto
on pobegne s autom,ona nema mogucnosti da placa kredit,nadje se u nedozvoljenom minusu i dobije bankovnu zabranu na 10god (kako se to zove na srpskom???)
u medjuvremenu se smuva s drugim(BR2) i vencaju se
i ta bankovna zabrana se prosiri i na njega(BR2) jer je u braku s zenom koja je imala tu zabranu
(nemas pravo na kredit,na cekove,na karticu,banka odlucuje koliko ce da ti ostavlja za zivot a koliko skida za kredit) a realno nije nista uradio,ni on ni njegova zena nego zenin prvi nevencani suprug

pa moze tako da bude
znam jedan par
prvo on BR1 i ona uzeli kredit za auto
on pobegne s autom,ona nema mogucnosti da placa kredit,nadje se u nedozvoljenom minusu i dobije bankovnu zabranu na 10god (kako se to zove na srpskom???)
u medjuvremenu se smuva s drugim(BR2) i vencaju se
i ta bankovna zabrana se prosiri i na njega(BR2) jer je u braku s zenom koja je imala tu zabranu
(nemas pravo na kredit,na cekove,na karticu,banka odlucuje koliko ce da ti ostavlja za zivot a koliko skida za kredit) a realno nije nista uradio,ni on ni njegova zena nego zenin prvi nevencani suprug
Ovo je gastosqi primer.Banqe u Srbiji josh uveq ne poseduju nashu imovinu.A i qoga briga za gastose?:neutral:

Uh, rastava je zbilja veselje i ima ih svakakvih zaista. No, čini mi se da postoji predbračni ugovor
kao zaštita partnerima ili jednome od njih, bračni već mnogo rjeđe (i to posebno usred braka). Svaki
brak ima repove u rastavi, dugove, a neki križ koji se nosi. Na sreću, bila sam sedam godina u
braku samo, jer sam krivog izabrala, a ni brak nije za mene pa sam i to pogriješila. Rastali smo se
relativno brzo - vjerojatno zato jer gotovo ništa nismo imali pa nismo ni imali što za podijeliti - ali su
mi njegovi dugovi ostali (namučila sam se dok sam sve to sredila), i iako se prema sudskoj odluci
treba brinuti za dijete, to ne čini. No, sretno sam rastavljena, to je iza mene (doslovce, ne vidim i ne
čujem ni njega, ni svekrvu niti njegovu baku, njegovog brata, tete, nikoga). To je bio samo prvi život

Back