- Poruka
- 2.536
kad tako kažete, znate na šta to meni liči? na pravljenje odstupnice =/

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad tako kažete, znate na šta to meni liči? na pravljenje odstupnice =/
Ebo mu pas mater dizvines..jel placa kreten alimentaciju..to da prijavis i trazis sva prava koja ti sleduju ima da ga i tamo nadju![]()
Аха, супер - ја одем у минус, а банка тражи да наплати од мог (бившег) мужа!
Он направи прекршај у саобраћају - а ја идем код судије за прекршаје...
![]()
Ili kad bih smislila (ili čula) način da kretenu vratim nekom smicalicom. Nemam mašte za takve stvari. Ima li neko ideju?
Ovo je gastosqi primer.Banqe u Srbiji josh uveq ne poseduju nashu imovinu.A i qoga briga za gastose?pa moze tako da bude
znam jedan par
prvo on BR1 i ona uzeli kredit za auto
on pobegne s autom,ona nema mogucnosti da placa kredit,nadje se u nedozvoljenom minusu i dobije bankovnu zabranu na 10god (kako se to zove na srpskom???)
u medjuvremenu se smuva s drugim(BR2) i vencaju se
i ta bankovna zabrana se prosiri i na njega(BR2) jer je u braku s zenom koja je imala tu zabranu
(nemas pravo na kredit,na cekove,na karticu,banka odlucuje koliko ce da ti ostavlja za zivot a koliko skida za kredit) a realno nije nista uradio,ni on ni njegova zena nego zenin prvi nevencani suprug
aj ne se:ri majke tiOvo je gastosqi primer.Banqe u Srbiji josh uveq ne poseduju nashu imovinu.A i qoga briga za gastose?![]()