Radnici i seljaci definitivno pobeđuju studente

Ko je bolji i perspektivniji?

• Radni narod i narodno rukovodstvo

glasova: 4 36,4%
  • Studenti i akademska elita

glasova: 6 54,5%
  • Niko

glasova: 1 9,1%

• Ukupno glasova
    11
Ovom izjavom je poslao jasnu poruku...
https://www.b92.net/info/politika/2...jno-drzavno-rukovodstvo-donose-rezultate/vest
"Nagledao sam se ja revolucija, svih mogućih obećanja. Na kraju, samo radnici, seljaci, ozbiljno državno rukovodstvo i ozbiljan rad donosi rezultate. Moda dođe i prođe", poručio je Vučić.

Изјава Мафиајша користи структуру поделе друштва типичну за ауторитаристичке мрзитељске идеологије,
где се "радници и сељаци" истичу као 'прави 'народ'' ,
док се интелектуалзам и грађанштински активизам дискредитује као пролазна и штетна "мода"
непријатељска држави благостања.
Кроз величање колективног рада и обезвређивање промена,
реторика учвршћује власт и маргинализује критичко мишљење.

Ovom izjavom je poslao jasnu poruku...
https://www.b92.net/info/politika/2...jno-drzavno-rukovodstvo-donose-rezultate/vest
"Nagledao sam se ja revolucija, svih mogućih obećanja. Na kraju, samo radnici, seljaci, ozbiljno državno rukovodstvo i ozbiljan rad donosi rezultate. Moda dođe i prođe", poručio je Vučić.
Pomislih da je neki seljak pohvalio politiku Veleizdajnika, kad ono - Veleizdajnik govori u ime seljaka i sam sebe hvali.
Što ne ide malo na selo, da vidi šta seljaci zaista misle o njemu i njegovoj nakaradnoj politici u vezi poljoprivrede?
A možeš i ti sa njim, da se lično uveriš koliko veze sa stvarnošću ima ovo tvoje botovsko pisanje.

1779008251348.png

Zavisi da li imaš Ugovor o radu i kog tipa
Kod Žutih je bilo "Probno" sad fali za penziju

Свим старим жутаркама&има .... ДЕПОС кама/овцима ....ретроактивно урачуњавамо бенефицирани радми стаж
images
%C5%BEuti-kartel-i-dalje-hara-srbijom-v0-uyh92000ke5e1.jpeg

Poslednja izmena:
Da, da, verovatno to nije mislio na ove radnike koji mnogo uzimaju bolovanja i na ove seljake koji prosipaju mleko,
nego na radnike koji slikaju svoj glas telefonom i pošalju ga otadžbinskoj upravi udruženih sindikalnih lojalista,
i na seljake koji dobiše nove traktore za dž, jer im na starima neko izbušio gume u Ćacilendu

A ozbiljno državno rukovodstvo?
To je malko deficitarna sorta u ovijem krajevima. Ne znam na koga je mislio?

Možda, srpski Freddie Mercury (brada i tatuvaže gratis uz punu cenu)

1779028621358.png

Srpski... khm, khm.... dobro, hrvatski, al to mu dođe slično, Highlander

1779028901368.png

I kad smo već kod bratskih kandidata iz bratske nam Hrvatske, da pomenemo i brata Đastina Biberovića

1779029603880.png

I time smo upotpunili ovaj triling LBTQA++ asova ozbiljnih državnih rukovodilaca.
Prim.aut. kandidat br.2 nije nikada bio rukovodilac, ali dajmo mladcu šanse, ima vremena da zbrlja (ako nije do sad)

Back