Радници и понуда на НИС-овим пумпама

KOLEGA IVAN

Poznat
Poruka
8.216
Када купујете гориво на НИС-овим пумпама радници на каси и цреву вам стално нешто нуде, картицу, уље, антифриз и свашта нешто. Они то раде зато што морају јер им је то у опису радног места тако да буде непријатно и нама и њима. Шта ви мислите о томе? Занима ме ваше мишљење као муштерија а било би добро да видимо и мишљење неког радника на пумпи као инсајдерску информацију.:)

Poslednja izmena:
Када купујете гориво на НИС-овим пумпама радници на каси и цреву вам стално нешто нуде, картицу, уље, антифриз и свашта нешто. Они то раде зато што морају јер им је то у опису радног места тако да буде непријатно и нама и њима. Шта ви мислите о томе? Занима ме ваше мишљење као муштерија а било би добро да видимо и мишљење неког радника на пумпи као инсајдерску информацију.:)

Nije samo nis.
Ima i trafika, običnih kioska.
Ja tako kad kupim icu vode ili papirnate maramica a ono dete me odma nudi "grisini"? "čips"?...

Jednom me baš iznervirala "Daj mi to što ti tražim"!

Posle su mi rekli da to rade po službenoj dužnosti.

Više ne kupijem na tom kiosku.

"Hocete mozda upaljac?...":cool::rumenko::lol:

Back