A jel imas dokaze da se to nije desilo ???Ne znam ostavlja li evolucija takvo nešto, ali Ellen White tvrdi da se to i dogodilo. Naime, ona tvrdi da su neke rase (Bušmani i slični) nastali križanjem između ljudi i životinja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel imas dokaze da se to nije desilo ???Ne znam ostavlja li evolucija takvo nešto, ali Ellen White tvrdi da se to i dogodilo. Naime, ona tvrdi da su neke rase (Bušmani i slični) nastali križanjem između ljudi i životinja.
I jel imas neu ideju kako su od Adama nastale pomenute rase ?A jel imas dokaze da se to nije desilo ???
Imam ideju da nisu nastale od AdamaI jel imas neu ideju kako su od Adama nastale pomenute rase ?
Primedba ti nije tako losa li nam onda fali dodatno pojasnjenje KAKO SU KONKRETNO nastali ?Imam ideju da nisu nastale od Adama![]()
Pa ne znam, ali mi prica iz Biblije ne pije vodu. Kako su od Noja nastale sve rase?Primedba ti nije tko losa li nam onda fali dodatno pojasnjenje KAKO SU KONKRETNO nastali ?
...mozd onaj papista zna ali nece da nam kaze ?![]()
A jel imas dokaze da se to nije desilo ???
Slazem se,evo ti tvrdis da je tvoja verska nocna mora EGW iznela gliupost stoga je daj osnovano demantiraj !Dokaze uvijek daje onaj tko nešto tvrdi.
Ja o njoj nista nism rekao,nit tvrdio a jos manjje je optuzivao i mislim da je ovde svima jasno da si ti taj koji dajes tvrdnje o njoj stoga budi musko i iznesi dokaze.Kako ti 'proročica' nije živa, a ona je to tvrdila, ti bi kao njezin sljedbenik i klanjatelj trebao dati dokaze za njene tvrdnje da su Bušmani nastali križanjem čovjeka i životinje.
Sacekajmo papistu,mozda se osokoli da iznese neko svoje vidjenje koe je cuo od pape...Pa ne znam, ali mi prica iz Biblije ne pije vodu. Kako su od Noja nastale sve rase?
Slazem se,evo ti tvrdis da je tvoja verska nocna mora EGW iznela gliupost stoga je daj osnovano demantiraj !
Ne znam ostavlja li evolucija takvo nešto, ali Ellen White tvrdi da se to i dogodilo. Naime, ona tvrdi da su neke rase (Bušmani i slični) nastali križanjem između ljudi i životinja.
Opet lažeš. Evo što sam ja napisao:
Lazem a ?I gdje sam ja ovdje napisao da je Ellen White iznijela glupost!? Gdje ti u ove moje dvije rečenice uopće vidiš riječ glupost!?
P.S. Čovječe, zašto ovako bezočno lažeš?