Rađajte se i množite se - da li spada u zapovest?

Dokaze uvijek daje onaj tko nešto tvrdi.
Slazem se,evo ti tvrdis da je tvoja verska nocna mora EGW iznela gliupost stoga je daj osnovano demantiraj !
Kako ti 'proročica' nije živa, a ona je to tvrdila, ti bi kao njezin sljedbenik i klanjatelj trebao dati dokaze za njene tvrdnje da su Bušmani nastali križanjem čovjeka i životinje.
Ja o njoj nista nism rekao,nit tvrdio a jos manjje je optuzivao i mislim da je ovde svima jasno da si ti taj koji dajes tvrdnje o njoj stoga budi musko i iznesi dokaze.
Izvoli.

Slazem se,evo ti tvrdis da je tvoja verska nocna mora EGW iznela gliupost stoga je daj osnovano demantiraj !

Opet lažeš. Evo što sam ja napisao:

Ne znam ostavlja li evolucija takvo nešto, ali Ellen White tvrdi da se to i dogodilo. Naime, ona tvrdi da su neke rase (Bušmani i slični) nastali križanjem između ljudi i životinja.

I gdje sam ja ovdje napisao da je Ellen White iznijela glupost!? Gdje ti u ove moje dvije rečenice uopće vidiš riječ glupost!?

P.S. Čovječe, zašto ovako bezočno lažeš?

Opet lažeš. Evo što sam ja napisao:

I gdje sam ja ovdje napisao da je Ellen White iznijela glupost!? Gdje ti u ove moje dvije rečenice uopće vidiš riječ glupost!?

P.S. Čovječe, zašto ovako bezočno lažeš?
Lazem a ?
Hmmm,moguce je da si doneklem u pravu jer sam te pogresno skontao stogfa cu pokusati da se izvinim i ujedno popravim kroz sledece pitanje:

Dali to sto si rekao za tu konkretnu tvrdnju EGW jestre po tebi osnovna,pametna tvrdnja ili je mozda obicna glupost s tim sto mozes dodatno pojasniti formulaciama "neosnovana tvrdnja.,laz,ovo ono kako god ali obavezno naglasi dali je to pametna tvrdnja ili glupost ,cisto da vidimo kako sam te skontao..

Мислим да је нормално имати децу, идеално двоје. Већина оних што се сматрају сиротињом ипак имају бар неку минималну имовину, ако они не буду имали деце и то мало што имају ће им узети друштво или неко са стране после њихове смрти. Дете кошта али тек ће да ме кошта отимање стана од државе или других опортуниста ако они наследе моју имовину уместо мог потомка, то је чак и један прагматичан разлог зашто имати децу. Кроз децу продужаваш себе и своју лозу, не треба предавати своју крв изумирању када већ и други имају децу, ти можда јеси део људске врсте, део свог народа, они ће и даље да живе, али и твоји преци су један посебан огранак народа којем припадаш.

Back