Radiologija,posao,nastavak studija,Austrija

gile031

Zainteresovan član
Poruka
144
Sad ce se na nasoj visoj medicinskoj za 3 godine studija dobijati bachelor diplome po ovom novom programu +2 godine ce biti masters studija.Koliko sam video slican program za bachelor od 3 godine za radiologiju ima I u becu pa me interesuje koliko bi takva diploma odavde bila verifikovana tamo I kakve su sanse I uslovi za posao sa tom diplomom.Takodje nisam nasao a zanima me da li u oblasti radiologije tamo postoji neka skola u kojoj se moze uraditi masters

Interesuje me da li će biti lakse nostrifikovati skolu sa već zavrsenim masterom u radiologiji posto znam da sa samo zavrsene 3 godine na nasoj visoj ameri traže dodatnu godinu da bi priznali kao njihov bachelor dakle da li ove 2 godine prave razliku u laksem priznavanju i dobijanju posla i da li je bitan faktor uraditi master negde u evropi ili kod nas.

Interesuje me da li će biti lakse nostrifikovati skolu sa već zavrsenim masterom u radiologiji posto znam da sa samo zavrsene 3 godine na nasoj visoj ameri traže dodatnu godinu da bi priznali kao njihov bachelor dakle da li ove 2 godine prave razliku u laksem priznavanju i dobijanju posla i da li je bitan faktor uraditi master negde u evropi ili kod nas.

Ja sam dobila savet da za diplomski izaberem temu sa kojom bih lakše otišla, mislim da je svakako bolje uraditi master negde u evropi...ostalo ne znam

Back