Radiolog tvrdi: Nije tačno da osiromašeni uranijum izaziva kancer, zašto neko uporno

hakim bej

Elita
Poruka
16.590
Piše. I priložena je mapa. Pošteno.
Možemo i moramo ih tužiti zato što su nas bombardovali.

A što se tiče povezanosti OU i raka, ovo su napisali:"6.
Based on all this information shared:
- To date no nation has reported finding evidence of an increase in incidence of illness among peacekeepers in the Balkans compared with the incidence of illness among armed forces not serving in the Balkans;
- Thus far none of the nations reported finding a link between health complaints of personnel employed in the Balkans and DU;
- The discussion and information shared by nations and international organisations so far reinforced the preliminary report of the NATO Chiefs of Military Medical Services that at present, based on peer-reviewed medical scientific data, no link has been established between DU and reported cancers;
- To date none of the nations or international organisations has reported finding any indication that would suggest a current threat to human health caused by radioactivity at any of the sites tested."

Ne moze vojnik da pise o zdravlju. Moze, ali to vise lici na decji crtez nego na izvestaj.

Možemo i moramo ih tužiti zato što su nas bombardovali uranijumom.
 

Muad'Dib

Veoma poznat
Poruka
11.162
Ne moze vojnik da pise o zdravlju. Moze, ali to vise lici na decji crtez nego na izvestaj.

Možemo i moramo ih tužiti zato što su nas bombardovali uranijumom.

Nažalost ta municija i dalje nije zabranjena, možemo ih tužiti za nelegalnu agresiju i hemijsko zagađenje ali nema od toga ništa. Kod njih je i nož i pogača.
 

Ribar

Poznat
Poruka
9.164
Kažu porast obolelih od raka.
Porastao je i broj obolelih od raka van područja zasipanih sa OU.

Broj obolelih od raka se mora povećavati jer smo među prvima ne samo u Evropi nego i u svetu po broju popušenih cigareta u odnosu na broj stanovnika.

(U tu statistiku ne ulaze motane i švercovane. Sa njima bismo bili ubedljivo na prvom mestu.)
 

bakonja

Buduća legenda
Poruka
43.532
Ako je porast i "van zasipanih podrucja sa OU" , onda su posledice sa odlozenim dejstvom kroz ekosistem , vodotokove ...

A to znaci da se obistinjuju prognoze s` pocetka 2.000 - dite ...

Naravno , ne "samo" zbog municije sa OU , vec i stresovi jos od pocetka `80 - tih , a posebno oni s` pocetka `90 - tih , bombardovanje petrohemije , sve ono sto su "nicim izazvane sankcije" doprinosile u socijalnom i ekonomskom smislu , aero zagadjenja zbog avio naleta ratnih aviona , pa i civilnih , steta koju su izazvale detonacije raketnih projektila tipa Tomahavk ...
 

Ribar

Poznat
Poruka
9.164
Ako je porast i "van zasipanih podrucja sa OU" , onda su posledice sa odlozenim dejstvom kroz ekosistem , vodotokove ...

A to znaci da se obistinjuju prognoze s` pocetka 2.000 - dite ...

Naravno , ne "samo" zbog municije sa OU , vec i stresovi jos od pocetka `80 - tih , a posebno oni s` pocetka `90 - tih , bombardovanje petrohemije , sve ono sto su "nicim izazvane sankcije" doprinosile u socijalnom i ekonomskom smislu , aero zagadjenja zbog avio naleta ratnih aviona , pa i civilnih , steta koju su izazvale detonacije raketnih projektila tipa Tomahavk ...
Drugim rečima, to što smo svetski prvaci u pušenju nema uticaja?
 

bakonja

Buduća legenda
Poruka
43.532
Ko to kaze ?

Pitanje je , ako je vec rec o stetnosti duvana i duvanskog dima , ( duvanski dim kao problem za one "pasivne pusace"_ , koje li smo mesto u Svetu imali po potrosnji duvana pre zlocinackog bombradovanja Srbije od strane zlocinackog Nato pakta i kakva je situacija bila u to vreme po pitanju oboljenja od kancera i da se u tom slucaju i taj deo pitanja bolje istrazi ...?!
 

bakonja

Buduća legenda
Poruka
43.532
"LAZANSKI POKAZAO DOKUMENTA IZ PENTAGONA: Ovo je dokaz da nas je NATO trovao!(VIDEO)
Novosti online | 18. maj 2018. 16:41 | Komentara: 12

Vojni analitičar Miroslav Lazanski ističe da mnogi 'NATO lobisti' negiraju činjenicu da je osiromašeni uranijum ostavio posledice po građane Srbije

Vojni analitičar Miroslav Lazanski ističe da mnogi 'NATO lobisti' negiraju činjenicu da je osiromašeni uranijum ostavio posledice po građane Srbije, te se juče po ovom pitanju u Skupštini Srbije vodila žučna rasprava.

Većina poslanika u parlamentu podržava formiranje Komisije za istraživanje posledica NATO bombradovanja koja bi pokazala da li je porast broja obolelih od malignih bolesti direktna posledica gađanja naše zemlje projektilima sa osiromašenim uranijumom.

Skupština Srbije danas nastavlja raspravu o predlogu da se formira Komisija za istragu posledica NATO bombradovanja 1999. godine.

DOKAZI ZA SKOTA: Uranijum ne leči


Šta će biti prvi zadatak Komisije za istragu posledica NATO bombardovanja, da li će se slediti italijanska metodologija u pronalaženju uzročno posledične veze između osiromašenog uranijuma i porasta broja obolelih od raka, šta je unervozilo Zapad pa uranijum nazivaju eliksirom života i kako je Srbija i kakvom municijom ubijana 78 dana?

Vojno politički analitičar i komentator Miroslav Lazanski kaže da je potpuno zapanjen pokušajem da se potpuno negira negativan uticaj municije koja je korišćena 1999. godine.

[NATO TVRDI: Osiromašeni uranijum nije uzrok zdravstvenih rizik]

- Imali smo prilično dobru raspravu juče u Skupštini pri čemu je deo opozicije gajio nadu da razvodnji diskusiju. Ipak, niko se ne usuđuje da javno pred kamerama kaže da nije bilo štetnih posledica uranijumske municije. Neki su pokušali da ovu temu dnevno ispolitiziraju, ali smo ih razbili sa nekoliko naših nastupa - kaže Lazanski za "Novo jutro".

Analitičar je pokazao dokumente iz Pentagona i istakao da postoji uputstvo koje datira iz novembra 1999. američkoj vojsci koja ulazi u sastav Kfora na Kosovu.
Vučić: Bombardovanje uranijumom je zločin bez presedana

- Oni se upozoravaju da ne piju vodu, savetuju se kako da budu obučeni kada su u kontaktu sa objektima koji su gađani tom municijom, moraju imati zaštitnu obuću i odeću... Frapantno mi je kada neko pokušava da negira štetni uticaj. Italija je vodila istragu, a formiraćemo i svoju komisiju i koja će se pozvati na rezultate italijanske istrage. I Belgijanci su istraživali posledice na Kosovu i Metohiji i imali su 200 obolelih u godinu dana boravka kontigenta na KiM, od toga je osmoro vojnika preminulo - ističe Lazanski
.


Danas, kako kaže, u Skupštini sledi glasanje i smatra da svi poslanici po ovom pitanju moraju da imaju isti stav.
Uranijum i danas ubija heroje sa Kosmeta

Govoreći o stavu američkog ambasadora Kajla Skota i direktorke Centra za evroatlantske studije Jelene Milić da uranijum "izbeljuje zube", Lazanski je pozvao Skota da od ministarstva odbrane SAD uzme podatke i podsetio na Zalivski sindrom.

Osiromašeni uranijum je kancerogen.

Delegacija SZO je dolazila u Srbiju i niko je nije odveo na četiri lokaliteta van KiM:

Pljačkovica kod Vranja, Borovac kod Bujanovca, Bratoselce kod Preševa, Reljan kod Preševa i dve lokacije u Crnoj Gori.

U Pljačkovici je 1.100 puta veća radioaktivnost nego što je bila,

kod Bratoselca 116,

kod Borovca 85 puta,

kod Reljana 200 puta,

u Crnoj Gori 350 puta...


Zasuti smo sa između 10 i 15 tona osiromašenog uranijuma sa vremenom poluraspada 4,5 milijarde godina. Ko živ, ko mrtav da 4,5 milijarde godina dočeka! - kaže Lazanski, dodajući da je NATO lobi jak u Srbiji.

POSLEDICE NATO BOMBARDOVANjA Vlast i opozicija za komisiju

Govoreći o tome ko treba da čini komisiju, Lazanski je za to da u njenom sastavu budu i predstavnici opozicije.

- Neka budu i oni u komisiji, ali i stručna komisija koja pre svega mora da bude stručna, odnosno oni koji se ovom oblašću bave godinama - kaže Lazanski.


Skot, kako kaže, nije stručan i govori samo ono što mu se "servira", odnosno materijal koji negira sve negativne posledice bombradovanja 1999. godine.

- Bili smo pokusni poligon 1999. godine: preko nas je pokušano da se UN izbace iz svake vrste igre kada su agresije u pitanju, poslata je poruka Rusiji, tada je NATO slavio 50 godina postojanja pa je demonstrirao svoj kredibilitet, imali smo aferu sa Levinski.

Bili smo laboratorija za eksperimente! - kaže vojni analitičar za "Novo jutro".

NOVOSTI ISTRAŽUJU NATO nas ubija punih 19 godina!


Osiromašeni uranijum, kako je objasnio, počeo je da se koristi za probijanje oklopa tenka, jer je jeftin i ima odličnu probojnost.

- Uranijum je prerađen u municiju čija je prva praktična primena počela 1991.godine u Operaciji pustinjska oluja kada su Iračani bili zblanuti šta im avioni A10 rade - objašnjava vojni analitičar, dodajući da je važnija bila efikasnost, a ne i posledice.".

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...AGONA-Ovo-je-dokaz-da-nas-je-NATO-trovaoVIDEO

- - - - - - - - - -

Komentari sa te teme u Novostima :

"Nataly 08. jun 2018. 08:26 #5194228
Sin Dzo Bajdena iz prvog braka Bo Bajden je umro od tumora na mozgu posle osam god. sluzbovanja na Kosmetu . Dzo bajden mu je namestio taj posao na Kosmetu a drugog sina je namestio u upravni odbor naftne kompanije u Ukrajini!i i taj je ziv razveo se i ozenio bratvljevom udovicom. Samo da informisem kakav ljudski moralni otpad mrzi i ubija ovaj narod! Sada im otac Dzo Bajden dolazi u Srbiju i lobira da kupujemo gas frekovanjem iz uljanih skrilaca u Rumuniji! Hoce i Aleksincu da ga vade.

...

Dragan Pik-lon 30. maj 2018. 10:00 #5177356
@Ziter,kao sto vidite mi i Italijani nemamo tako tvrde kosti kao Japanci.Na njih su bacili dve bombe na Srbiju 25 000 komada, sa osiromasenim uranijumom!!!

...
 

bakonja

Buduća legenda
Poruka
43.532
:think:

Sta bi mogao da bude , eventualni , razlog za "vivo experimente nad Srbima i Srbijom " ?!

:rtfm:

Mozda ovo ?"Amerikanci ispod Bora pronašli najbogatiju zlatnu žicu na planeti!
Ljubiša Trifunović | 31. jul 2015. 21:00 | Komentara: 71
Na lokaciji "Čukaru peki" otkriveno jedno od najvećih ležišta zlata i bakra na svetu. Na dubini između 558. i 559. metra, otkriven sadržaj od 50,3 grama zlata po toni rude


11-a_620x0.jpg


AMERIČKA rudarska korporacija "Friport Mekmoran" i njihovi partneri iz kanadske kompanije "Reservoar minerals" pronašli su u okolini Bora jedno od najvećih ležišta zlata i bakra na svetu! - ekskluzivno saznaju "Novosti".

Prema našim informacijama, Amerikanci su u rejonu "Čukaru peki", na dubini između 558. i 559. metra, "napipali" bingo. U njemu je otkriven gotovo neverovatan sadržaj od 25,7 odsto bakra i 50,3 grama zlata po toni rude! Prema do sada istraženim ležištima u svetu, najbogatiji sadržaj pronađen je u rudniku Holister u Americi, gde se izvlači 27,20 grama zlata po toni rude.

O kako vrednom otkriću je reč, najbolje govori podatak da su "Friport" i Kanađani do sada u okolini Bora otkrili 65 miliona tona rude sa srednjim sadržjem bakra od 2,6 odsto i zlata od 1,5 grama po toni!


I ne samo to, najnovija istraživanja pokazuju i da je u jednoj bušotini, na dubini od 179 metara, pronađen sloj od 84 metra u kom je sadržaj bakra 10,75 odsto i zlata od 10,86 grama po toni! U drugom sloju rude, debljine 46 metara, pronađen je još bogatiji depozit od 15,85 procenata i 16,77 grama po toni zlata.


Šta su Amerikanci i Kanađani pronašli, najbolje govori podatak iz literature da se ležišta sa jedan odsto bakra, ukoliko ih prate odgovarajuće količine rude, smatraju - izuzetno profitabilnim!

Računajući bruto vrednost bakra i zlata u novootkrivenim ležištima, po zvaničnim cenama na Londonskoj berzi metala, proizilazi da se u okolini Bora krije bogatstvo vredno gotovo - 18 milijardi dolara! A ovo su tek prvi rezultati, budući da Amerikanci i Kanađani nastavljaju sa geološkim istraživanjima.


Neke nezvanične informacije, čak, kazuju i da se rezerve bakra u okolini Bora procenjuju na milijardu tona rude, uz prateće količine zlata i drugih plemenitih metala. Ali, buduća istraživanja to tek treba da potvrde.

Kako su "Novosti" ranije objavile, Amerikanci i Kanađani su u okolini Bora izbušili više od 42 kilometra bušotina, a među njima je bilo i takvih u kojima je sadržaj bakra u rudi premašivao i - 10 procenata, na osnovu čega se, i pre dve godine, govorilo o najbogatijem ležištu tog metala na svetu.


Dr Dejan Koželj, direktor i glavni geolog "Friporta" u Srbiji, ranije je za naš list kazao da je ta kompanija tokom prošle godine u geološka istraživanja u okolini Bora investirala oko 15 miliona dolara, dok je ove obezbeđeno 20 miliona:

- Potreban je značajan broj pozitivnih rezultata istražnog bušenja pre donošenja konačne odluke o početku eksploatacije. Neophodno nam je dovoljno podataka, kako bi se definisali veličina i kvalitet ležišta, posle čega moramo pripremiti glavni rudarski projekat otkopavanja, radi dobijanja eksploatacionog prava.

08.jpg


Nakon toga, na red dolazi izrada studije izvodljivosti, koja bi dokazala ekonomsku opravdanost projekta, kao i analiza uticaja rudarenja na okolinu. Sledeći korak je podnošenje zahteva i dobijanje svih neophodnih odobrenja za izvođenje rudarskih radova. Krajnji korak je dobijanje korporativnih odobrenja za početak ulaganja.

A o kakvom se bogatstvu radi, najbolje, bez sumnje, svedoči podatak da je za proteklih 110 godina rudarenja u Boru dobijeno pet miliona tona bakra i blizu 160 tona zlata.


DESETAK "TRAGAČA" U TIMOČKOJ KRAJINI

OKOLINU Timočke Krajine trenutno "prekopava" desetak inostranih kompanija u potrazi za rudama bakra i zlata. Pored "Friporta", u istraživanjima je najviše odmakla kanadska kompanija "Avala risorsis", koja je na planini Crni vrh, između Bora i Žagubice, otkrila rezerve od oko 70 tona zlata. Za pokretanje prvog rudnika zlata u Srbiji neophodno je obezbediti 177 miliona dolara, što je ekonomska procena koju je uradila nezavisna kompanija AMEC, iz Perta, u Australiji.


U kompaniji "Avala risorsis", koja se bavila geološkim istraživanjima, rekli su nam da će se ruda vaditi površinskim otkopom.

- Istraživanja su pokazala da ima više od 70 tona zlata i ukoliko se nađe investitor, godišnje će se dobijati dve i po tone zlata u koncentratu, biće uposleno 250 radnika, a država Srbija od ubiranja rudne rente prihodovaće 38 miliona dolara - rekao je Šon Heson, direktor "Avale".

TRAŽE BAKAR IZ SVEMIRA

DVA satelita Japanske svemirske agencije narednih pet godina detaljno će "snimati" oko 7.000 kvadratnih kilometara između Bora i Majdanpeka, s ciljem da se, posle isteka tog roka, tačno utvrde količine otpada nastalog tokom 110 godina rudarenja na ovim prostorima. Cilj je, po okončanju istraživanja, izbor najbolje tehnologije za "izvlačenje" bakra, gvožđa i materijala za proizvodnju cementa.

Ugovor, koji je realizovan posredstvom japanske agencije za međunarodnu saradnju će sa njihove strane realizovati Univerzitet Akita, Japanska svemirska agencija i kompanija "Mindeko", jedna od najvećih rudarskih korporacija na svetu. Po ranijim procenama, na prostoru između Bora i Majdanpeka akumulirano je više od milijardu tona rudarskog otpada.

Preliminarni podaci kazuju da bi iz tih sirovina, najmodernijim tehnologijama, moglo da se, po cenama nekoliko puta nižim od onih za standardne postupke dobijanja crvenog metala, dobije oko - 100.000 tona bakra, čija je bruto vrednost, po sadašnjim cenama na berzi, oko - 700 miliona dolara!ZAPANjUJUĆI REZULTATI

REZULTATI prirodnih mineralnih resursa u Boru - izuzetno su otkriće, koje može u potpunosti da promeni teško stanje u kompletnoj rudarskoj industriji u Srbiji, smatraju energetski stručnjaci. - Ukoliko su istraživači stvarno otkrili 25,7 odsto bakra i 50,3 grama zlata u toni bakra, ovi rezultati su zapanjujući i daju izrazito pozitivan impuls za dalja iskopavanja - objašnjava Ljubinko Savić, stručni savetnik Udruženja za energetiku Srbije. - Pretpostavljam da su ovako visoke vrednosti pronađene samo u jednoj bušotini. Sada su na redu dalja ispitivanja, koja treba da nam kažu koliki je tačno sadržaj plemenitih metala u celom ležištu. Najbitnije je utvrditi granice rasprostranjenosti ležišta, kako bismo znali koliko se, u dubinu i širinu, proteže pronađena žila. Ukoliko se radi samo o jednom metru, i tada su rezultati odlični, ali nisu presudni.


http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...a-pronasli-najbogatiju-zlatnu-zicu-na-planeti
 

bRu zLi

Poznat
Poruka
9.382
Cetrdeseta stranica i i dalje neko misli da osiromaseni uranijum izaziva kancere, iako su ispred nas mnoge zemlje na listi po broju obolelih od kancera, a nisu bombardovane?

Evo, da mi neko pricao da ce ova tema da dozivi 40. stranicu ne bih mu verovao. Srbenda ce sve da oprosti od teorija zavera nekako ali vakcine i osiromaseni uranijum jok ! Cak ce i pre "vakcine da proguta" nego uranijum.

Ljudi sta vam je vise, uzmite se u pamet. Svi mi zivimo u Srbiji ovde, kako se mi ne cimamo kao i vi? Disemo isti vazduh kao i vi. Smanjite paranoju. OU ne izaziva kancere.

Jedva cekam da to "novo oformljeno telo" Danice Grujicic uzme da "licno napravi istrazivanja i dokazivanja"....Cak se i ona izletela u trenucima slabosti i rekla - "Mi cemo istrazivati pa mozda i utvrdimo da nema dokaza da OU izaziva rak, mozda stvarno ne izaziva, ali hocemo mi to da utvrdimo". (u razgovoru u jutarnjem programu sa Milickom).

Dakle, na sva usta govori kako 1000% OU izaziva kancere, a onda ipak prizna da "mozda i ne izaziva" ali da zeli to njeno telo tj nase srpsko za koje se zalaze da se formira, to lepo sve ispita.

Naravno, neka uradi to - Nema sta da se krije, istina je istina, nema zavere. Ali samo se setite da je i ta famozna Danica politicar, i da je kao takva priznala javno na TVu da OU mozda i ne izaziva kancere, ali da ona to pogleda svojim ocima licno i dokaze...

Kao neko bre malo dete, kada mu pricas da u kesici ima tacno 30 bombona, to pise i na kesici, ti si vec prebrojao, ali dete kao dete, ti ne veruje, hoce ono da uzme da prebroji samo, da se uveri, jer paranoja "mozda ga lazes".

Sta cete sada antiosiromaseniuranijumci? Kada je cak i cuvena vasa Danica Grujicic priznala "Pa dobro mozda mi bavljenjem time i ne nadjemo dokaze da OU izaziva kancere, mozda stvarno i ne izaziva, kako kaze nauka" ?
 

Muad'Dib

Veoma poznat
Poruka
11.162
Nije li pre nekoliko dana u Nišu održan naučni skup o dejstvu OU? Gde su ti naučni radovi da potkrepe jedne ili druge tvrdnje?

Ma imaju oni radove, samo neće da ih pokažu, ali obećavaju da su spektakularni :mrgreen:

Nauka ne funkcioniše tako, napiše neko sastav, proglasi ga naučnim radom i maše okolo njime. U nauci postoji nešto što se zove peer-review, kao i potvrda validnosti replikacijom rezultata.

Italijanski advokat koji maše papirom ali ne želi da ga objavi da svi pročitaju ne može se nazvati naukom.
 

Ribar

Poznat
Poruka
9.164
Ma imaju oni radove, samo neće da ih pokažu, ali obećavaju da su spektakularni :mrgreen:

Nauka ne funkcioniše tako, napiše neko sastav, proglasi ga naučnim radom i maše okolo njime. U nauci postoji nešto što se zove peer-review, kao i potvrda validnosti replikacijom rezultata.

Italijanski advokat koji maše papirom ali ne želi da ga objavi da svi pročitaju ne može se nazvati naukom.
Upravo zato uporno i ponavljam ovo pitanje.
 
Poruka
4.937
Cetrdeseta stranica i i dalje neko misli da osiromaseni uranijum izaziva kancere, iako su ispred nas mnoge zemlje na listi po broju obolelih od kancera, a nisu bombardovane?

Evo, da mi neko pricao da ce ova tema da dozivi 40. stranicu ne bih mu verovao. Srbenda ce sve da oprosti od teorija zavera nekako ali vakcine i osiromaseni uranijum jok ! Cak ce i pre "vakcine da proguta" nego uranijum.

Ljudi sta vam je vise, uzmite se u pamet. Svi mi zivimo u Srbiji ovde, kako se mi ne cimamo kao i vi? Disemo isti vazduh kao i vi. Smanjite paranoju. OU ne izaziva kancere.

Jedva cekam da to "novo oformljeno telo" Danice Grujicic uzme da "licno napravi istrazivanja i dokazivanja"....Cak se i ona izletela u trenucima slabosti i rekla - "Mi cemo istrazivati pa mozda i utvrdimo da nema dokaza da OU izaziva rak, mozda stvarno ne izaziva, ali hocemo mi to da utvrdimo". (u razgovoru u jutarnjem programu sa Milickom).

Dakle, na sva usta govori kako 1000% OU izaziva kancere, a onda ipak prizna da "mozda i ne izaziva" ali da zeli to njeno telo tj nase srpsko za koje se zalaze da se formira, to lepo sve ispita.

Naravno, neka uradi to - Nema sta da se krije, istina je istina, nema zavere. Ali samo se setite da je i ta famozna Danica politicar, i da je kao takva priznala javno na TVu da OU mozda i ne izaziva kancere, ali da ona to pogleda svojim ocima licno i dokaze...

Kao neko bre malo dete, kada mu pricas da u kesici ima tacno 30 bombona, to pise i na kesici, ti si vec prebrojao, ali dete kao dete, ti ne veruje, hoce ono da uzme da prebroji samo, da se uveri, jer paranoja "mozda ga lazes".

Sta cete sada antiosiromaseniuranijumci? Kada je cak i cuvena vasa Danica Grujicic priznala "Pa dobro mozda mi bavljenjem time i ne nadjemo dokaze da OU izaziva kancere, mozda stvarno i ne izaziva, kako kaze nauka" ?

Одличан текст који објашњава све. Кад се нешто истражује, по природи ствари се не зна одговор док се то не истражи. Нема ничег природнијег, логичнијег и нормалнијег него прије истраживања поћи од тога да можда јесте, а можда и није. То није никакво „признање” него елементарна претпоставка сваког смисленог истраживања – одговор се не зна прије истраживања. Па управо зато се и истражује. То је темељ научне методологије. Том приступу се могу чудити само они који увијек полазе од одговора па онда „науку” користе да унапријед зацртани одговор некако „подупру”.
Ово са кесицом бомбона ми се посебно допало. Пише на кесици да их има 30? Па они који су то написали су они исти који ме годинама лажу и за чипс и за чоколаду и за грисине... а ја треба да вјерујем да у кесици заиста има 30 бомбона јер „пише на кесици”? Јок, бато, да ја то ипак пребројим. Можда и има 30 бомбона, али док их не пребројим, онима који ме лажу годинама – не вјерујем.
 
Poruka
7.668
Drugim rečima, to što smo svetski prvaci u pušenju nema uticaja?

Znao sam cak nekoliko osoba koje je rak ubio, a nisu bili pusaci ?

A moj pokojni deda je bio strastveni pusac, i umro u 92 goj.

Dovoljna ti je samo jedna cestica radioaktivnog polonijuma iz tog NATO MILOSRDNOG nam poklona prosutog po Srbiji, da te posalje bogu na istinu.

Zar stvarno mislis da su potroseno nuklearno gorivo iz reaktora PRECISTILI, i municiju i bombe punili 100% cistim uranijumom , osiromasenim ?
 

Ribar

Poznat
Poruka
9.164
Znao sam cak nekoliko osoba koje je rak ubio, a nisu bili pusaci ?

A moj pokojni deda je bio strastveni pusac, i umro u 92 goj.
Nepušača u ovoj državi nema! Ko ne pali svoje mora da udiše dim tuđe cigarete! Naravno da mnogi pušači dožive duboku starost. Nije reč om pojedincima nego o naučnoj statistici.


Dovoljna ti je samo jedna cestica radioaktivnog polonijuma iz tog NATO MILOSRDNOG nam poklona prosutog po Srbiji, da te posalje bogu na istinu.
Da nisi malo preterao?
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.