Lik_archer
Zainteresovan član
- Poruka
- 330
Meni je ova radio stanica bas extra i zeleo bih da vidim vase komentare po pitanju toga...
Pa imas sve, od zabavne preko narodne ... Imas i regage cetvrtkom uvece..Ne slusam radio mrzi me da namestam antenu kakva je stanicA\KOJA MUZIKA U PITANJU?
Slazem se,ubedljivo najbolja stanica.Mislim da ni jedna od stanica u Srbiji osim 202 nepusta rock i metal!Ima ponekad dobre muzike, ali mislim da nijedan radio nikada ne moze biti bolji od Beograda 202.......
Zvuci dosadno,ne slusam tako blage "stvari"!!!Pa imas sve, od zabavne preko narodne ... Imas i regage cetvrtkom uvece..
A mi iz odeljenja slusamo najvise zbog SmS maratona, koji je malo oslabio,ali i dalje je dobro zezanje...![]()
Pa ako ne slusas takve stvari sto si posetio ovu temu? Nemas razloga.Zvuci dosadno,ne slusam tako blage "stvari"!!!
Jel' Dobrica???Slusajte cetvrtkom od 23 i 30 pa do 2 u noc.Kavi voditelji to je plakanje!
Hvala,pogledacu!!!Imas u ovim prodavnicama sto prodaju belu tehniku ili compjutere, a mislim da imas u ono prodavnici kod crkve gde prodaju instrumente.....