Quantcast

RADIO SUBOTICA

jegor 23

Zainteresovan član
Poruka
315
Radio Subotica broji svoje poslednje sate.Posle dva neuspešna pokušaja privatizacije ostao je još jedan pokušaj, ali svi su ubeđeni u potpuni debakl.
Kao da je to i cilj.Možda i jeste...?
Besnomoćnici, subotički i beogradski, koristeći to što ovaj narod više nema snage da se bori, osim da brine o svom pukom preživljavanju ubijaju još jedan prepoznatljivi deo ovoga grada.Ubica se vraća na mesto zločina.
Posle uništenja svih mogućih mesta gde su naši sugrađani radili, šta je jedan radio?
Može se čuti i nešto kao:,,Šta će nam to?''
I potpuno su u pravu, jer dovoljno je što imamo raznorazne ,,Farme''.
Mulj u koji su nas stavili čini i nas delom te ,,Farme'', a dno se još uvek ne nazire.
A, pitam samo jedno:Zašto nije moguće, da samo jedan procenat od onoga što će naši sugrađani davati za radio Beograd i radio Novi Sad, ne ode našem radiju?
S obzirom da ćemo u mnogo manjem procentu čuti na ovim talasnim dužinama nešto o našem gradu, uglavnom za vremensku prognozu.Kao i dosada.
Ali očigledno je da je ovaj grad na crnoj listi kao i godinama i godinama pre.Našim lokalnim moćnicima je najvažnije da se sližu sa onima u Beogradu, bez obzira ko je na vrhu.
To što se naš grad pretvara u ,,grad duhova'', jer mladi koji su u potrazi sa boljim životom otišli, njih uopšte ne dotiče.
I još nešto, nas obične građane ne amnestira što imamo takve lidere i ekonomska situacija u kojoj se nalazimo, jer kao što reče Džordž Orvel:,,Narod koji bira korumpirane, prevarante, lopove i izdajnike nije žrtva, već saučesnik''.
 

Top