Radio "Index" u Nišu

Englez

Zainteresovan član
Poruka
369
:D He,he, konačno je i Niš dobio neku normalnu radio-stanicu. Da čujemo i neke druge informacije ili iste ali na drugi način. A nadam se da je muzika bolja strana Index-a. Za one koje to zanima a nisu u toku, frekvencija Index-a je 106 MHz.

:D He,he, konačno je i Niš dobio neku normalnu radio-stanicu. Da čujemo i neke druge informacije ili iste ali na drugi način. A nadam se da je muzika bolja strana Index-a. Za one koje to zanima a nisu u toku, frekvencija Index-a je 106 MHz.

Index je dosta dobra stanica. Imaju O.K. muziku, program im je dosta dobar. Ponekad neki njihov talk show može da smori čoveka ali sve u svemu je dosta dobra.

Pa uglavnom emisije koje su pre podne, ako mislimo na istu radio stanicu,mislim na Grindex, koga nesto sada nema, i pitam se zasto jer je bila najslusanija emisija i naravno Pozovite Djuru.Ovo ostalo od emisija i ne pratim, ali muziku njihovu slusam jer je fenomenalna.jedino skontas da ponavljaju repertoar pesama , samo im raspored izmene, malo mi se to ne dopada ali u sustini jedini koji mi godi.;)

Back