Zna li neko sta je radio amaterstvo i bavili se ko istim????
cqcqcq Početnik Poruka 16 21.12.2005. u 17:50 - radio amaterstvo #1 Zna li neko sta je radio amaterstvo i bavili se ko istim????
djorax Poznat Poruka 7.985 21.12.2005. u 21:52 - radio amaterstvo #2 Slabo se razumem u te stvari, znam da se u poslednje vreme bave lovci time, a za predajnike mislim da treba neke dozvole da se vade.
Slabo se razumem u te stvari, znam da se u poslednje vreme bave lovci time, a za predajnike mislim da treba neke dozvole da se vade.
Svabov Buduća legenda Poruka 25.295 22.12.2005. u 12:15 - radio amaterstvo #3 pogledaj ovaj sajt http://www.radioamater.com/
KiZo Poznat Poruka 9.691 27.12.2005. u 16:56 - radio amaterstvo #5 znam nekog kolegu iz slobode koji se bavi time. pse qth- odakle si sele? pse ur RX es TX? 73-pozdrav..
znam nekog kolegu iz slobode koji se bavi time. pse qth- odakle si sele? pse ur RX es TX? 73-pozdrav..
almagest Početnik Poruka 40 18.02.2016. u 16:08 - radio amaterstvo #6 cqcqcq: Zna li neko sta je radio amaterstvo i bavili se ko istim???? Kliknite za proširenje... Да ли си у међувремену постао радиоаматер? Мени би баш био занимљив твој одгвор! Poslednja izmena: 18.02.2016.
cqcqcq: Zna li neko sta je radio amaterstvo i bavili se ko istim???? Kliknite za proširenje... Да ли си у међувремену постао радиоаматер? Мени би баш био занимљив твој одгвор!
F franak Buduća legenda Poruka 27.515 02.04.2016. u 19:59 - radio amaterstvo #7 almagest: Да ли си у међувремену постао радиоаматер? Мени би баш био занимљив твој одгвор! Kliknite za proširenje... Ja čuo da u Leskovcu postoji dobar klub.Šini mi se da su dobili i neka sredstva što pozdravljam.
almagest: Да ли си у међувремену постао радиоаматер? Мени би баш био занимљив твој одгвор! Kliknite za proširenje... Ja čuo da u Leskovcu postoji dobar klub.Šini mi se da su dobili i neka sredstva što pozdravljam.