Kaa:Re: РАДИКАЛСКА БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ?
Nema je.
...u pravu si...to je sadasnjost...

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Kaa:Re: РАДИКАЛСКА БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ?
Nema je.
prvo,mz ne cuti,vec o radikalima ima jasan stav.ne znam sta je tu toliki problem.ok,srs kad vec ima/o takvu politiku,i kad su im glasaci tako raspolozeni,zasto se toliko bune oko toga sto ih medj.zajednica jednostavno ne prihvata kao prodemokratsku stranku?a i hamas je inace,na crnoj listi eu..JABUCHILO:dobro, ali ti onda govoris o demokratiji i demokraticnosti u smislu popularne kulture, gde taj pojam obuhvata vecinom maglovita osecanja i arbitrarne vrednosti nekog danasnjeg globalnog (zapadnog) kulturnog mejnstrima... a to nije politika. ja sad ispravno kapiram da si ti rekao da nisu demokrate zato sto su 'nekulturni' a ne zato sto su nedemokratski izabrani ili krse osnove demokratije pri vrsenju vlasti. hamas ima pun demokratski legitimitet jer nije osporen i nece biti sve dok ne ospori 'demokratske principe' - sto ce se desiti onda kad demokratskim 'princepsima' to bude odgovaralo da 'vide'. zasto bi sa radikalima bilo drugacije. ako narod kaze da je legitimno i mz cuti - onda je legitimno. ovaj treci kriterijum koji uvodis je po meni sasvim u domenu svidja mi se/ne svidja mi se... a to nije politika.
postovanje demokratskih vrednosti koje se grade,i uvek dopunjavaju vec vekovima...treba da razlikujes proceduru(postovanje izborne utakmice sto radikali postuju,jer,u suprotnom i ne bi bili sistemska stranka,pa se to i ne racuna..mada,za vreme stare vlasti,nesto se i ne secam da su se ubili od trazenja da se priznaju rezultati lokalnih izbora '96;ili kad je seselj pobedio lilica u prvom krugu,a oni pristali na dil...)a precizne definicije naravno da nema u kategorijama politicke sfere,(kakav nonsens),jedno ce reci habermas,drugo gadamer,trece mil...ali demokratske vrednosti koje neke stranke ugradjuju u svoje programe ili ispoljavaju u praxi,sa manje ili vise izuzetaka,postoje-od ekonomije, prava,preko etike,javnosti,civiliteta..ali ako ne znas o cemu govorim,onda ne znas...to ti je onda dlaka u jajetu,i ja ti ne mogu u postovima na nekom forumu ugraditi znanje..bio bi to smesan pokusaj.a ovo za grcku civilizaciju-blam!..atina,perikle,zlatno doba(demokratija)...na stranu sto je to potpuno druga kategorija demokratije nego ona na koju mislis...paola:Који су критеријуми демократичности? Ко их прописује?
То је исто као са љубави! Нема прецизне дефиниције, сви је воле, али је сви доживљавају на свој начин! Грчка цивилизација је и пропала јер се предемократисала! Постоје нека основна демократска одређења којих се придржавају све странке које су учествовале на демократским изборима. Све остало је цепидлачење и "тражење длаке у јајету!" Чисто претеривање, до перверзије!
normalno je da se ljudi ne slazu sa likovima koji su extrem kao srs,lazni nacionalisti i eksperti za masovno mazanje ociju narodu..uputstvo za shvatanje radikala i njihovog rejtinga-le bon-psihologija gomile,ili ortega i gaset-pobuna masa...materti:...jadan je taj demokratski blok kad svi onakvi kakvi su moraju da se udruze da naprave vladu bez radikala...raspravljati zasto je to tako je druga stvar...niko da se zapita da li je to zbog toga sto bas ja, ti, on govorimo ovako...
...ili je istina da su radikali u pravu...
.....I Kriv, i mrsav..Bravo mangupe !!!opanak:E sada me Filip podsetio na mog filipa i Velik i Lep,............