Duh Sekire
Iskusan
- Poruka
- 6.686
Не знам стварно какве везе имају.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne, ne, ne. Ne upadaj u tako ociglednu, naizgled naivnu ali vrlo opasnu zamku. Pa ako nas je nesto ta istorija naucila o ekstremnim desnicarima i fasistickim romanticarima onda je to sledece: kada god bi uspeli da se domognu vlasti i zakorace na prvu stepenicu uzasa koji sledi, to postignu uvek prethodno ubedivsi citavu javnost da su se ideoloski preispitali, politicki emancipovali i da su sada konacno jeli, zreli za kompromise koje zahteva savremena demokratija. Pa da li ste se i malo bavili Hitlerom i Musolinijem i njihovim dolaskom na vlast. Prvo se lagano osvaja parlament, zatim se prave koalicije sa nekim krajnje neenergicnim i maksimalno politicki iskompromitovanim premijerom (sto mi to zvuci poznato?), potom se taj isti premijer i ostale satelit stranke (G17, SPO..) lagano potiskuju, a svet se ubedjuje kako su desnicari (Toma, masni Vucic) diskontinuirali prethodnu politiku i krenuli ka integracijama...e posle apsolutnog preuzimanja vlasti, krece onaj tako privlacni oblik vladavine-totalitarizam. E ondah, braco moja- DRSTE SE DOBRO !Duh Sekire:Радикали могу доћи на власт, а ако се то догоди у наредних неколико година (ако не тада, онда неће никада) то ће значити пре свега једно: Амери, а и остала међународна бирократија нису више априори против њих. Иначе мислим да су се они већ реформисали.
Гледе процеса интеграција, јутрос слушао на ВВС како ће ЕУ сарађивати са Хамасом јер су они пристали на изборе, па су победили, још само (формално?) да признају Израел. Што тако не би могли и са радикалима? Имам један занимљив текст, ускоро ћу га овде пребацити.
U pravu si 100%. Mogao bi mnogo toga da kažem ali ne smem iz određenih razloga, mislim da će poneko i shvatiti. Ima nešto što se u javnosti pogrešno tumači, odnosno nije onako kako javnost misli. Čuće se.Angelico_Payne:Радикали као будуђност Србије... можда , али не у оваквом саставу, превише су пасивни,
знам што ће ме многи осудити што овако пишем о радикалима ,... али евога:
Од када постоје, радикали су били једина нормална политичка странка код нас, али од кад постоје привукли су и све људе који су за Србију до костију, и кад су их привукли пасивизирали су их, и сваки пут кад су имали прилику да освоје власт сами су се поткопавали...
Мозда једног дана дознамо зашто..
Ми смо сада у фази да нам треба неко да нас поведе у битку... а не да умиремо у миру
Јесте неки ће рећи лепо је нама, јесте мозда је лепо теби, али нама осталима није, ја хвала Богу нисам сиромашан, али неки други људи јесу, и живе од 8000 динара плате, па ста , јел треба да постанемо као Кинези и Мексиканци.... ја сигурно нећу
Демократија је срање, кад ти то каже неко ко је рођен и живео у САД, онда знаш како стоје ствари...
Better_pevach:Duh sekire ti si izgleda ovde jedini razuman lik.
paola:На основу свега до сада изнетог о теми констатујем:
* велики анимозитет према радикалима (оправдан?)
* ненормалну острашћеност симпатизера прозападних странака, које су, по мишљењу неких за кратко време упропастили и распродали Србију
* страх од доласка радикала на власт, самостално ("сачувај нас Боже"!) или у коалицији са свома сем са ДС.
* неверица у европски прихватљиву трансформацију СРС (као, све су се друге странке упристојиле: Бодрум, крађа мандата, пљачке великих размера, шуровање са непријатељима српских интереса....)
* поређење са Хитлером и Мусолинијем (оправдано?)
* констатација да је Србија све пробала, али НЕ ИДЕ!, а политичари све богатији!
*дрвље и камење на Коштуницу што је почео да сече криминал (да ли то некога боли па вришти до неба, или осећа неку нову "САБЉУ", али близу свог врата?)
-ЗАКЉУЧАК: ТРЕБА ПРОМЕНИТИ ОВУ ВЛАДАЈУЋУ ГАРНИТУРУ, ПА И ПО ЦЕНУ ДОЛАСКА РАДИКАЛА НА ВЛАСТ. Демократуру смо већ осетили у свој својој СУРОВОСТИ!
Duh Sekire:Прозападни форумаши - заблудела дечица.
Koju si tehniku primenio?Gledanje u pasulj?Markelja:Ako oni dodju na vlast tek smo ga onda zaglibili. Bave se cistom demagogijom i pricaju kako ce hleb kad oni dodju na vlast biti 3 din. a da ce penzije povecati 3 puta.Smesno
paola:Молим вас да аргументовано и без вулгарних дисквалификација покушамо да одговоримо на следећа питања:
• Да ли је будућност Србије радикалска?
Блиска ? Дефинитивно !
• Зашто радикали имају толику популарност и дисциплиноване гласаче?
Има ту више фактора. Тешко их је све набројати. Најважнији можда то што се не види перспектива ни у једној другој опцији.
• Која је разлика између Пашићеве, Шешељеве и Николић-Вучићеве радикалне странке?
Између странке овог првог и ове тројце ? Огромна, несамерива. Скоро да нема додирних тачака. Једина је то што је уважено да и једна и друга важе за десничарске.
• Где је место СРС међу десничарима?
Редак преживели фосил идеја деснице са својим чврситм утемељењима на социјалистичкој држави. Али не социјалдемократској, него социјалистичкој !
• Да ли вам СРС личи на црвене радикале?
Кхм...хм
• Зашто ДС не признаје радикалима демократске атрибуте, када на свим ДЕМОКРАТСКИМ изборима побеђује?
Страначко надгорњавање. Празна сераторска реторика и једних и других, оно као - демократе (апатриди) - патри(ЈЈЈ, бре, болан)оте (тоталитаристи)
• Где је место СРС у политичкој подели? У центру, лево или десно од центра?
Заборави на ту поделу. Небитна је у целој причи, нема значаја !
• Да ли делите мишљење једног политичког аналитичара да су радикали у коалиционим владама увек били коректан и лијалан партнер, тј, да СРС никада није издавао коалиционе партнере, као што је Ђинђић оставио Вука на цедилу, Тадић Коштуницу, а Вук сада ради и против владе, која га је поставила и против националних интереса.
Игра случаја. Прецизна машинска анализа би вероватно потврдила исто и рекнула "тачно", а емотиван човек додао још један атрибут - "жалосно"
Pa ako smo zaglibili, kao Nemacka u socijalnim nemirima tridesetih, ajde i mi da probamo kako ce biti kada NSDAP dodje na vlast ili smo se malo naucili istoriji da to netreba ni probati._sensual_:Koju si tehniku primenio?Gledanje u pasulj?Zar nismo i ovako zaglibili?
blok_63:Osnovni uspeh Radikala su 6 razreda osnovne skole prosecnog biraca u Srbiji.
.
Да би се овде стање изменило прво треба људима одузети телевизор...
Република треба да фаворизира средњи и сељачки слој, јер градски олош, који нема шта да изгуби, ће лако продати и слободу за корицу хлеба...- Макијавели