Reg
Elita
- Poruka
- 24.713
Baš su fine....

A onaj zadnji (ne mogu da mu se setim imena) surfuje po fejsu na lap-u u toku radnog vremena
Baš su fine....![]()
Ne znam ko nije znao.A nije da nismo znali ko je pros' u zemlji Srbiji.
Ja ne vidim.Ne vidiš, a?![]()
Eh...!!!Deki...
Rekao si da ne vidiš da su radikali drugačiji od ostalih.O Bože...
![]()
U prevodu na srpski : Čomićka divlja po Skupštini kako joj se svidi a većina tih kazni je bez osnova - tvrdim odgovorno kao neko ko skoro svaki dan kada se emituju baci pogled na zasedanje. Ničega što zaslužuje kaznu nije bilo od onog iživljavanja sa cipelom na ovamo a to je bilo još prošle godine.
Niko osim Čomićke ne deli kazne a da deli - ne bi samo radikali stradali![]()
Samo što su drugi ljudi pronašli i lepše načine da sebi daju oduška a samo gospođa (gospodin !?) Čomić i dalje svoje psihoze leči na radnom mestu.
Deki,ako te je yellow gang sa Krste označio kao radikala,ne možeš i ne smeš da se koprcaš.U svakoj diskusiji,bila ona o kuvanju,pecanju ili pticama,moraš da osuđuješ radikale za sva dešavanja,nema veze što oni nisu današnja lopovska vlast.Oni su pojam nevaspitanja i neznanja,moraš da veruješ ''vitezovima žutog prljavog stola''.Eh...!!!
Po pristojnosti nisu drugačiji od ostalih - a to je tema, i to sam napisao (i stojim iza toga).
Ako misliš da je neko (bilo ko)pristojniji od njih, izvoli pa dokaži.
Ko to manje laže, manje krade, manje psuje????
Ja niti vidim boljeg, niti vidim lošijeg od njih. Za mene su svi oni isto zlo. A ko je to po tebi bolji?
19 целих постова ...
Суви геније ...
Ne nego reputacijom, kako neki dan reče jedan, gle čuda, radikal.![]()
Inače, koliko vidim radikali su toliko ugroženi ovde, da su prosto endemska vrsta...![]()