Radikali najnepristojniji

rdeki

Elita
Poruka
17.948
Deki... :lol:
Rekao si da ne vidiš da su radikali drugačiji od ostalih. :lol: O Bože... :D
Eh...!!!
Po pristojnosti nisu drugačiji od ostalih - a to je tema, i to sam napisao (i stojim iza toga).

Ako misliš da je neko (bilo ko)pristojniji od njih, izvoli pa dokaži.
Ko to manje laže, manje krade, manje psuje????

Ja niti vidim boljeg, niti vidim lošijeg od njih. Za mene su svi oni isto zlo. A ko je to po tebi bolji?

mar-comm

Primećen član
Poruka
980
U prevodu na srpski : Čomićka divlja po Skupštini kako joj se svidi a većina tih kazni je bez osnova - tvrdim odgovorno kao neko ko skoro svaki dan kada se emituju baci pogled na zasedanje. Ničega što zaslužuje kaznu nije bilo od onog iživljavanja sa cipelom na ovamo a to je bilo još prošle godine.

Niko osim Čomićke ne deli kazne a da deli - ne bi samo radikali stradali ;) :mrgreen: Samo što su drugi ljudi pronašli i lepše načine da sebi daju oduška a samo gospođa (gospodin !?) Čomić i dalje svoje psihoze leči na radnom mestu.

Од мене репутација,
први, вероватно и једини нормалан пост на целој теми !!!

:ok::dzentlmen:

Е, сад очекујем да ће Јом, Џаволак и екипа да навале ...

I_am_what_I_am

Aktivan član
Poruka
1.869
Ne dirajte radikale z:(( Oni su mi jedina zabava u prepodnevnim satima monotonije, umesto nekih šeherezada, farmi i ostalih sra.a ja lepo pustim d ril ting - srpske radikale u skupštini z:D Meni je omiljena ona mangulica Radeta, mada umeju i Jovanovićka i Pop-Lazić da budu kreativne u osmišljavanju kletvi, naravno nikako ne treba zaboraviti krajišničko-šamanske srpske radikale, te najsvetliju tačku srpske umetničko-glumačke scene z:mrgreen:

Živeli radikali i lajv humor :deda:

gost 23146

Buduća legenda
Poruka
46.398
Eh...!!!
Po pristojnosti nisu drugačiji od ostalih - a to je tema, i to sam napisao (i stojim iza toga).

Ako misliš da je neko (bilo ko)pristojniji od njih, izvoli pa dokaži.
Ko to manje laže, manje krade, manje psuje????

Ja niti vidim boljeg, niti vidim lošijeg od njih. Za mene su svi oni isto zlo. A ko je to po tebi bolji?
Deki,ako te je yellow gang sa Krste označio kao radikala,ne možeš i ne smeš da se koprcaš.U svakoj diskusiji,bila ona o kuvanju,pecanju ili pticama,moraš da osuđuješ radikale za sva dešavanja,nema veze što oni nisu današnja lopovska vlast.Oni su pojam nevaspitanja i neznanja,moraš da veruješ ''vitezovima žutog prljavog stola''.