- Poruka
- 1.056
Oni su najveca posle Siptara opasnost.Svaki radikal je isti ko komunista , DSS....
Sva ista govna......
Sva ista govna......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti si neka slozena masa ?Lazu...., prostu masu.
a ti si neka slozena masa ?
Oni su najveca posle Siptara opasnost.Svaki radikal je isti ko komunista , DSS....
Sva ista govna......
Predsednik u Hagu , sude mu - Hrvat!
Generalni sekretar se skolovao u Brajtonu, sedistu CIE,
a grobar se skolovao u Ljubobuljini , to je odmah kad skrenes prema Natoisevcu iznad Donjeg Brijanja..
ja cekam da se oglase moderatori, posto ovakve debiloidne teme koje postavljaju ocigledno pijane budale nisu vredne bilo kakvog ozbiljnog komentara![]()
pa onda da svi potpisemo takvu mudrostDemokrate.........., ko Pavelic i Tudjman!
Oni su najveca posle Siptara opasnost.Svaki demokrata je isti ko ustasa , UCK....
Sva ista govna..... .
gospodine prividja vam se (izgleda da sam bio u pravu u ranijem postuGospodine.........., kaznjivo je preuredjivati postove drugih korisnika foruma. Ali nije kaznjivo drugojacije misljenje. Pa prema tome...., gresni ste kao i vasa ideologija i idoli koje drzite do srca...
Clinton -
Hallooo Slob ! Trazio sam od Busha special protection for you. Nikako da shvati koliko si nam pomogao :
vaskrsao NATO, baze na Balkanu, unistio yu ekonomiju . . . Obecao mi je, dooon't worry Slob !
Hilary je procitala Mirinu knjigu. Oooodusevljena ! Slusaj Slob, AMERIKA OCEKUJE TVOJE MEMOARE. Holbruk honorare. Ali pazi ! Ni u sali ne pominji Vijetnam ! Vi ste na Kosovu ubili vise od hiljadu ljudi, a mi u Vijetnamu vise od milion. Braneci ih od komunizma, OOOOK ?
And remember the golden rule : whoever owns gold, makes the rule.
Have a nice time, your Bill