Радикали дугују Пинку и Хепију 66 милиона динара

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
27.907

Радикали дугују Пинку и Хепију 66 милиона динара​


Српска радикална странка дугује само телевизијама Пинк и Хепи око 65 милиона динара на име неизмирених обавеза из кампање за парламентарне изборе прошлог априла када су били одржани парламентарни и председнички избори. Занимљиво да су обе медијске куће пре тих избора одлучиле да опросте радикалима дуговања у износу од 100 милиона динара.

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ за „Политику” каже да ће вратити све дугове, али да у овом трентуку, пошто нису парламентарна партије, неће моћи. Наводи да када дођу до новца да ће исплатити дугове. Каже да су и обе телевизијске куће ушле свесне у ризик јер су очекивали да ће СРС проћи изборни цензус.
„Пукли смо на априлским изборима. Нисмо прешли изборни цензус од три одсто и остали смо без државних пара које добијају партије које имају посланике у Скупштини Србије. Платили смо свим медијима један део, а други смо планирали када уђемо у парламент. Па ако немамо стабилан начин финансирања, од чега можемо да платимо. Пазите, ми немамо некретнине и немамо богате спонзоре који ће нас финансирати”, каже Шешељ.
https://www.politika.rs/scc/clanak/534797/radikali-dug-pink-hepi-seselj
images.jpg

télécharger.jpg

images (1).jpg

11156_vjerica-radeta-s-radovanovic_f.jpg

Da li Seselj i njegov top model Radeta Vjerica uzvratiti udarac, odneti brilijantu pobedu na sledecim izborima ( zahvaljujuci svom odlicnom politickom programu ) preci cenzus i vratiti dugove i Kurti i Murti ?
:think:
 

Top