Радикали без беџа преко "Фокус" радија прете Дачићу новим изборима, ако...

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
...ако не натера Бајатовића да изађе из владајуће већине у Новом Саду, што овај не жели јер као добар политичар и интелектуалац не жели ни да помисли на коалицију радикалима без беџа у Новом Саду, знајући да такву коалицију не желе ни грађани Новог Сада и да би ту настао хаос ако би се изборна воља грађана Новог Сада мењала на силу. Новосађани су са радикалима давно раскрстили, и скидање беџа их не занима.

Дачић је претходних дана убеђивао Вучића да покаже да има већину за градску власт у Новом Саду ( са ДСС, и дверјанима) да би СПС раскинуо постојећу коалицију, међутим АВ ту већину нема, те се власт у НС никако не може изменити на начин на који је то Вучућ замислио. Може можда, али и то САМО НОВИМ ИЗБОРИМА за град Нови Сад. Синоћ се АВ вероватно разбеснео, разбио неколико кристалних чаша за вино и данас његов прави портпарол, "спикер" Влада Ђукановић на "националном" Фокус радију, нешто после 10 часова, повишеним, љутитим тоном (јер преноси поруку свога газде) грди и прозива Дачића и прети му ЈАВНО раскидањем коалиције са СПС на републичком нивоу.

Дачић ако на ову јавну уцену од стране АВ пристане, онда је друг Ивица Дачић ваистину јаје!

p.s. Овој влади не дајем више ни целе 2 године.

Poslednja izmena:
može izvor vesti?

Нема линка. То је било на радију "Фокус" данас преподне око 10 - 10.30 часова; можеш да ми верујеш, а можеш сутра да се јавиш у програм и да питаш Владу Ђукановића да ли је истина ово што сам горе навео (ако све не понови он сам, што би ме чудило).

Нема линка. То је било на радију "Фокус" данас преподне око 10 - 10.30 часова; можеш да ми верујеш, а можеш сутра да се јавиш у програм и да питаш Владу Ђукановића да ли је истина ово што сам горе навао (ако све не понови он сам, што би ме чудило).
Jel mozes da mi das link za slusanje tog radija posto ja nisam uspeo da ga nadjem...

Избори за Нови Сад? Можда си у праву. Лига иде на 50 % кладим се у виртуелну гајбу пива!

Narko-dileri iz LSV-a da bi kupili 50% glasova gradjana Novog Sada treba da izdvoje bar 200 miliona dinara. Ma sta je to za njih?

...ако не натера Бајатовића да изађе из владајуће већине у Новом Саду, што овај не жели јер као добар политичар и интелектуалац не жели ни да помисли на коалицију радикалима без беџа у Новом Саду, знајући да такву коалицију не желе ни грађани Новог Сада и да би ту настао хаос ако би се изборна воља грађана Новог Сада мењала на силу. Новосађани су са радикалима давно раскрстили, и скидање беџа их не занима.

Дачић је претходних дана убеђивао Вучића да покаже да има већину за градску власт у Новом Саду ( са ДСС, и дверјанима) да би СПС раскинуо постојећу коалицију, међутим АВ ту већину нема, те се власт у НС никако не може изменити на начин на који је то Вучућ замислио. Може можда, али и то САМО НОВИМ ИЗБОРИМА за град Нови Сад. Синоћ се АВ вероватно разбеснео, разбио неколико кристалних чаша за вино и данас његов прави портпарол, "спикер" Влада Ђукановић на "националном" Фокус радију, нешто после 10 часова, повишеним, љутитим тоном (јер преноси поруку свога газде) грди и прозива Дачића и прети му ЈАВНО раскидањем коалиције са СПС на републичком нивоу.

Дачић ако на ову јавну уцену од стране АВ пристане, онда је друг Ивица Дачић ваистину јаје!

p.s. Овој влади не дајем више ни целе 2 године.

DS i SPS će na novim izborima pući. Ostaju samo SNS i DSS kao iole ozbiljen kombinacije.
Cenim da SPS neće da predje cenzus, kao ni DS ovog puta.

nije lako postavljacu, ljulja se trula cankova gradjevina. jasno je sto je besan i provocira. ali to je tek pocetak...

Ништа ја нисам бесан, нити провоцирам, напротив срећан сам јер се не љуља "чанкова грађевина", већ се /већ!/ љуља брод лудака - назиру се пукотине у осовини Вучић - Динкић - Дачић.

DS i SPS će na novim izborima pući. Ostaju samo SNS i DSS kao iole ozbiljen kombinacije.

Све је могуће.

Ако би Вук Јеремић стварно прешао у СПС (што му се нуди) СПС би добио отприлике исто, ако не и више.

Уколико би се Ђилас одвојио од ДС и основао своју странку, несумњиво би добио велики број гласова у Београду.

За СНС не знамо колико још дуго Вучић неће ударити отворено на Николића и који повод ће за то ће изабрати. Можда се ствари замрсе на скупштини радикала без беџа у септембру, томисти vs вучићеви - тај сукоб траје ли траје?! Вероватно ће ескалирати и постати јаван - само је питање кад.

Тадић не може да не пређе цензус!

У АП Војводини Пајтић и Чанак би такође добили више него што имају сада.

Мислим да би ЛДП добио више и то на свим нивоима, а да би се Коштуњави борио за цензус ако не иде у коалицији са Зверима и Шешељком, а можда и тада.

итд

Poslednja izmena:

Питање је да ли ће ДС уопште постојати на следећим изборима...односно ко ће уопште чинити ту нову ДС с'обзиром да је расцеп више него евидентан а чини ми се да актуелно руководство жуте шабанерије тешко може да победи Ђиласа

nije lako postavljacu, ljulja se trula cankova gradjevina. jasno je sto je besan i provocira. ali to je tek pocetak...

Тужно је то што му се дешава...Нагузио из домаћин их Бајчетине па не знају шта ће са собом док их ниже на свој "њежник" као гирос.

Poslednja izmena:
Ако може само једно мало питање....

ДСС, ЛДП...партије које су се одвојиле од ДС су самосталне, јединствене нове...А СНС који се одвојио од СРС (и тотално изменио циљеве и идеологију) су за тебе и даље радикали али без беџа????

ДА ниси ти мало фрустриран због пораза жуте шабанерије па још увек гласно ридаш и кукаш текстове Јелене Триван?

Мисли шта хоћеш, не занима ме.

Ништа ја нисам бесан, нити провоцирам, напротив срећан сам јер се не љуља "чанкова грађевина", већ се /већ!/ љуља брод лудака - назиру се пукотине у осовини Вучић - Динкић - Дачић.

mozda bi to tvoje imalo smisla da je prethodn vlada bila uspesna, ekonomski. ovako, budi pametan pa i ti begaj, dok je vreme. nemoj nikad da budes zadnji
malo te je be stil i recnik. nisi hladnokrvan

П.С.
С'обзиром да је жути брод потонуо и да се посада поделила, којој ћеш се ти страни приклонити?

Све је могуће.

Ако би Вук Јеремић стварно прешао у СПС (што му се нуди) СПС би добио отприлике исто, ако не и више.

Уколико би се Ђилас одвојио од ДС и основао своју странку, несумњиво би добио велики број гласова у Београду.

За СНС не знамо колико још дуго Вучић неће ударити отворено на Николића и који повод ће за то ће изабрати. Можда се ствари замрсе на скупштини радикала без беџа у септембру, томисти vs вучићеви - тај сукоб траје ли траје?! Вероватно ће ескалирати и постати јаван - само је питање кад.

Тадић не може да не пређе цензус!

У АП Војводини Пајтић и Чанак би такође добили више него што имају сада.

Мислим да би ЛДП добио више и то на свим нивоима, а да би се Коштуњави борио за цензус ако не иде у коалицији са Зверима и Шешељком, а можда и тада.

итд

Ds mislimd a više nema šta da traži u politici. Posle izbora za predsedniak bio je i dalje jaka stranka, medjutim kada je Tadić pokušao da bude premijer, pa propao, onda je nastala katastrofa.
SPS bez PUPS I JS mislim da je isto slab.
U stvari ovi izbori i post izborni period su dokaz kako vodje partija mogu da unište partije - Šešelj koji je uništio SRS i zakucao i poslednji ekser u sanduk, i Tadić koji je isto učinio DS-u.

Мисли шта хоћеш, не занима ме.

Ма ок је то што те не занима, само ми је жао када видим једног младог човека као што си ти да је толико огрезао у мржњу, злобу, једноумље.

Мени је само то криво јер нити сам гласао за Тому нити ћу (вероватно) икада за њега гласати.

Дечко, мржња ће те одвести само још дубље у понор.
Да ли примећујеш да су ти увреде постале једини начин комуникације?

Back