Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Nikolic?
A onaj s kandzom je seselj!
не би се кладио на то да сам на твом месту
ако се Воја врати до избора мож да биден ал и немора
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikolic?
A onaj s kandzom je seselj!
не би се кладио на то да сам на твом месту
ако се Воја врати до избора мож да биден ал и немора
Dakle dva Madjara, dva zestoka srpska patriota se potukla!
Šta sad taj komentar predstavlja? Da neko zato što je Mađar ne može podjednako da bude patriota kao Srbin? Meni ovo zvuči nacionalistički ali od nekoga ko podržava SNS me ništa više ne može iznenaditi.
Ti da cutis.
Ja sam davno govorio da medju Madjarima ima puno srpskih nacionalista.
A ti kao Tadicevka i pravi Demokrata slizala si se sa ovim jadama iz Tadikalne stranke.
Bas bih voleo da cujem kako *******i to izgovara sa suznim ocima i facom bernandincaVrbas, 10.09.2009.
Tanjug
Aktivista radikala pokušao kolima da udari aktiviste SNS
Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je danas da je aktivista Srpske radikalne stranke u Vrbasu Stevan Balog pokušao svojim automobilom da udari članove srpskih naprednjaka, dok su obavljali stranačke aktivnosti
Balog, koji je i službenik opštine Vrbas, je automobilom "nasrnuo na aktiviste SNS Borisa Svorenjija i Jasminu Petrović, koji su zahvaljujući prisebnosti izbegli teže posledice", navodi s eu saopštenju SNS-a.
Srpska napredna stranka će nastaviti da se bori za bolji život građana Vrbasa, dodaje se u saopštenju.
veselo veselo...........................
Неће Максиме, неће ...
Само ће се најзад видети ко коси, а ко воду носи ...
Ja sam potpuno politicki neutralan. ALi ono sto sam primetio je sledece. SRS je bila jaka stranka koja je jedina bila protiv EU. I odjednom neko je pocepa a nova stranka nastala od nje, koja je pokupila njene glasace je za EU. To onda moze da nas navede da je neko spolja namerno pocepao jaku stranku koja se zalagala protiv EU. Uzmite u obzir i svedocenja za ubistvo Ive Pukanica i Tominu i Vucicevu veceru u Parizu sa Canetom.
Балог и Свињаји баш Српска презимена????????
Dakle dva Madjara, dva zestoka srpska patriota se potukla!