radikal vs naprednjak

021800723oq3.jpg

Šta sad taj komentar predstavlja? Da neko zato što je Mađar ne može podjednako da bude patriota kao Srbin? Meni ovo zvuči nacionalistički ali od nekoga ko podržava SNS me ništa više ne može iznenaditi.

Ti da cutis.
Ja sam davno govorio da medju Madjarima ima puno srpskih nacionalista.

A ti kao Tadicevka i pravi Demokrata slizala si se sa ovim jadama iz Tadikalne stranke.

Ti da cutis.
Ja sam davno govorio da medju Madjarima ima puno srpskih nacionalista.

A ti kao Tadicevka i pravi Demokrata slizala si se sa ovim jadama iz Tadikalne stranke.

Da ćutim da bi ti mogao da izvaljuješ gluposti? Neće moći! :lol: Shvatam da te hvata panika jer si jadan sam i neshvaćen na forumu (a možda i u životu) ali možeš ti i bolje od tih vapaja za milos'.

A što se bilo kakvog "slizavanja" sa radikalima tiče žao mi je što ste došli do tog nivoa frustracije da se zato potresate ... valjda zato što sa vama naprednima neće da se združi ni Pokret veterana, ostaci JUL-a i SUBNOR a kamoli nešto ozbiljnije :sad2: :rida:

A ovi Mađari su tvoj fah, tu se ne mešam :lol:

Poslednja izmena:
Vrbas, 10.09.2009.

Tanjug
Aktivista radikala pokušao kolima da udari aktiviste SNS

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je danas da je aktivista Srpske radikalne stranke u Vrbasu Stevan Balog pokušao svojim automobilom da udari članove srpskih naprednjaka, dok su obavljali stranačke aktivnosti

Balog, koji je i službenik opštine Vrbas, je automobilom "nasrnuo na aktiviste SNS Borisa Svorenjija i Jasminu Petrović, koji su zahvaljujući prisebnosti izbegli teže posledice", navodi s eu saopštenju SNS-a.
Srpska napredna stranka će nastaviti da se bori za bolji život građana Vrbasa, dodaje se u saopštenju.
veselo veselo...........................
Bas bih voleo da cujem kako *******i to izgovara sa suznim ocima i facom bernandinca:hahaha::rotf::rotf::zcepanje::zcepanje::besna:

Неће Максиме, неће ...
Само ће се најзад видети ко коси, а ко воду носи ...

Iskreno,stvarno bih voleo da se ziv vrati iz haskog kazamata bez obzira sto se nikad nisam slagao sa svim onim sta je radio,ali zbog ove dvojice ljigavaca koji su se do juce kleli u sve ono sta je on pricao,a sada ga pljuju na svakom koraku i jos uz to gledaju u oci i lazu ovaj narod,iskreno mu zelim dobro zdravlje i sto brzi povratak na celo SRS-a.....:klap:

Ja sam potpuno politicki neutralan. ALi ono sto sam primetio je sledece. SRS je bila jaka stranka koja je jedina bila protiv EU. I odjednom neko je pocepa a nova stranka nastala od nje, koja je pokupila njene glasace je za EU. To onda moze da nas navede da je neko spolja namerno pocepao jaku stranku koja se zalagala protiv EU. Uzmite u obzir i svedocenja za ubistvo Ive Pukanica i Tominu i Vucicevu veceru u Parizu sa Canetom.

O cepanju stranke, sa formulacijom "neko " ne ide .Zna se ko je pocepao stranku i koliki su delovi na kojoj strani.Posebna je prica sta Toma i Vucic pricaju jedan dan ,a sta drugi...
Kako li se samo preobratise?
A da nisu oduvek bili licemeri,oportunisti i karijeristi ???
A zna se i od koga su ucili... moze i Seki da za svaki svoj postupak iznadje neko opravdanje,kao i ucenici mu,ali ne ide to dalje od djaka koji kasni u skolu, pa se pokvario lift, pa se pokvario autobus pa....

Балог и Свињаји баш Српска презимена????????

Cini mi se da su se radikali (a i ovi drugi su isto to),kad god im je to odgovaralo , oduvek hvalili da u njihovoj stranci ima svih nacija....

Dakle dva Madjara, dva zestoka srpska patriota se potukla! :)

ma o kakvom patriotizmu pricate pitanje je mandata i mesta u lokalnoj samoupravi na narednim izborima. ovima koji su ostali u manjini nema mesta pored opstinske blagajne:hahaha:

Back