Radikal kuću u Hrtkovicma označio na Tviteru kao glavni četnički štab

радикали су зло!
Nisu za Kralja. Dakle demokratska banda.
апсолутно! радикали су удбашка удруга разног шљама и олоша, преко које је требало компромитовати аутентичну српску десницу. то је партизанштина најгора.

Opet ove gluposti o hrvatskom poreklu Seselja.

Seselja ima vise kod Hrvata, ali to prezime ima i kod Srba. Ima i Hrvata koji se prezivaju kao ja, pa to moje prezime ne cini hrvatskom.

Seselje je iz jednog hercegovackog plemena koje danas je u CG. Od Boskovica su se odvojili.
E pa nije. Nadji mi jos jednog sa tim prezimenom u Srbiji imas 1000evra. To je dosta retko prezime i nema ga ovde. Oni su iz dela na 2 km odakle i Rudjer Boskovic ,katolik on je od Boskovica ovaj je Hrvat ali pravoslavne vere jedina porodica. T o ti je ta vododelnica katolika i prvoslavaca,
Da dodam da je ona prva Radikalna stranka pod Veljkom Guberinom imala krticu u vidu njegovog zamenika ,pogadjajte ko bi to mogao da prevari,Maja Gojkovic koju je vELJKO doveo kao kcerku svog prijatelja advokata,

ЧЕТНИЦИ ХРТКОВЦИ

179765895

КОМШИЈА НА АПАРАТИМА
Tixi moj djed je bio četnik, ovo šta je Šešelj okupio oko sebe nema ni Č od četnika.Kako ustaša može da bude ćetnički Vojvoda?Kako?

Seselja ima vise kod Hrvata, ali to prezime ima i kod Srba. Ima i Hrvata koji se prezivaju kao ja, pa to moje prezime ne cini hrvatskom.

Mog prezimena ima i među Hrvatima, Bošnjacima, crnogorskim Srbima i crnogorskim Nesrbima. Među Hrvatima čak i ista kombinacija imena i prezimena kao što je moje. Manje je komplikovana teza da je Šešelj maskirani čovek-gušter, nego da je hrvatski agent koji je ovako protraćio svoj život.

Drago mi je što priznaješ genocid izvršen na nevinim civilima
Od kada je etničko čišćenje đenosadj? Jeste vi 45 izgenocidisali Folksdojčere u Srijemu? Ne, nego ste ih samo potjerali i ukrali im imovinu. Za razliku od toga, mi smo Srbe samo protjerali, imovinu im nismo konfiscirali.

Ali okej, nek je to đenosajd, meni svejedno kako ćeš to nazvati. Jeste genocidisali onda Hrvate u dotičnom Hrtkovcu?

Od kada je etničko čišćenje đenosadj? Jeste vi 45 izgenocidisali Folksdojčere u Srijemu? Ne, nego ste ih samo potjerali i ukrali im imovinu. Za razliku od toga, mi smo Srbe samo protjerali, imovinu im nismo konfiscirali.

Ali okej, nek je to đenosajd, meni svejedno kako ćeš to nazvati. Jeste genocidisali onda Hrvate u dotičnom Hrtkovcu?
Imovinu ste im stavili na stand by :hahaha:
O kakvoj imovini pričaš kad ste im sve srušili i popalili? :worth:

Imovinu ste im stavili na stand by :hahaha:
O kakvoj imovini pričaš kad ste im sve srušili i popalili? :worth:
Ono što je srušeno i popaljeno je obnovljeno o trošku RH, ne vlasnika nekretnine.
O čemu lupetaš? Nikome nije ukradeno vlasništvo na kućom, stanom, ili zemljištem. Nikome, niti jednom jedinom Srbinu. Za razliku, opet, od Folksdojčera koji su ostali bez svega, zauvijek. Pa ako smo etnički čistači ne trebamo biti i lopovi kao partizani i komunosti. :roll:

Ono što je srušeno i popaljeno je obnovljeno o trošku RH, ne vlasnika nekretnine.
O čemu lupetaš? Nikome nije ukradeno vlasništvo na kućom, stanom, ili zemljištem. Nikome, niti jednom jedinom Srbinu. Za razliku, opet, od Folksdojčera koji su ostali bez svega, zauvijek. Pa ako smo etnički čistači ne trebamo biti i lopovi kao partizani i komunosti. :roll:
Vidi ne poznajes stvari. Kada govorimo o Folksdojcerima treba reci da su otisli vecinom polovinom 1944 godine. I to ne zbog Partizana vec zbog Rusa koji su vec presli u Rumuniju i Bugarsku i nagrnuli na ovu stranu. Evo ti za Surcin podatak ,svestenik evangelista Lohan okupio oko 2000 folksdojcera i sa stanice u Bezaniji vozom u Austriju okolina Linza gde i danas zive potomci. Ostavili su prazne kuce . Ni jedan nije ubijen ,jer su otisli .U Zemunu je bila druga situacija nema podataka ali ima svedocenja da su videli zrtve na strani pobedjenih. U Jugoslaviji je zivelo oko pola miliona Nemaca od toga vecina u Vojvodini ,velika vecina se spasila tako sto su otisli u Nemacku i Austriju.

Vidi ne poznajes stvari. Kada govorimo o Folksdojcerima treba reci da su otisli vecinom polovinom 1944 godine. I to ne zbog Partizana vec zbog Rusa koji su vec presli u Rumuniju i Bugarsku i nagrnuli na ovu stranu. Evo ti za Surcin podatak ,svestenik evangelista Lohan okupio oko 2000 folksdojcera i sa stanice u Bezaniji vozom u Austriju okolina Linza gde i danas zive potomci. Ostavili su prazne kuce . Ni jedan nije ubijen ,jer su otisli .U Zemunu je bila druga situacija nema podataka ali ima svedocenja da su videli zrtve na strani pobedjenih. U Jugoslaviji je zivelo oko pola miliona Nemaca od toga vecina u Vojvodini ,velika vecina se spasila tako sto su otisli u Nemacku i Austriju.
Otišli su ili su protjerani?
Je li im je vraćena imovina, ili su im ukradene kuće i zemlja?
Kažeš da su ostavili prazne kuće, kao i Srbi u RSK. I što se onda s tim praznim kućama desilo?

Ustaše baš vole lagat, niste ni 10% srpskih kuća obnovili, i ono što ste obnovili to ste parama EU i Norveškim novcima

Mog prezimena ima i među Hrvatima, Bošnjacima, crnogorskim Srbima i crnogorskim Nesrbima. Među Hrvatima čak i ista kombinacija imena i prezimena kao što je moje. Manje je komplikovana teza da je Šešelj maskirani čovek-gušter, nego da je hrvatski agent koji je ovako protraćio svoj život.

Imas danas internet pa mozes da se informises. Seselj je imao problem sa identitetom, Dacu ti par dokaza za ovu tvrdnju,prvo bio je najbolji mladi omladinac komunisticke partije zajedno sa Zoranom Krasicem,drugo dok je bio mlad trazio je sebi prostor i medju Hrvatima i medju Srbima,Tako se prijavio u drustvo filozofa Hrvatske u Zagrebu i bio clan , za sta ima vise dokumenata i zivih clanova.
Inteligentan jos kao mlad video je sansu u politici pa gde prodje ili kod Srba ili kod Hrvata, Na zalost prosao je ovde,mozda ga je opredelilo i to sto je pravoslavac a to kod Hrvata ne prolazi pa nek si rodjen u Zagorju.

Imas danas internet pa mozes da se informises. Seselj je imao problem sa identitetom, Dacu ti par dokaza za ovu tvrdnju,prvo bio je najbolji mladi omladinac komunisticke partije zajedno sa Zoranom Krasicem,drugo dok je bio mlad trazio je sebi prostor i medju Hrvatima i medju Srbima,Tako se prijavio u drustvo filozofa Hrvatske u Zagrebu i bio clan , za sta ima vise dokumenata i zivih clanova.
Inteligentan jos kao mlad video je sansu u politici pa gde prodje ili kod Srba ili kod Hrvata, Na zalost prosao je ovde,mozda ga je opredelilo i to sto je pravoslavac a to kod Hrvata ne prolazi pa nek si rodjen u Zagorju.

Kao i priče o Romu Emiru Kusturici ili Albancu Dobrici Ćosiću - teoretski moguće, neko se potrudio i da okači na internet, ali suviše komplikovano, suviše nategnuto i na kraju krajeva netačno i neodrživo.

Uzgred, @zemunski kej sad još jednom posmatram argumentaciju koju si dao - da li po njoj i Andrića treba smatrati Hrvatom? On je po tom pitanju još gori od Šešelja: u gimnazijskim i studentskim danima nije "lutao između Srba i Hrvata", nego je dokumentovano sebe pisao u Hrvate, a svoj jezik kao hrvatski. Ostao je nominalno katolik do kraja života, a nikad nije nešto preterano isticao svoje srpstvo, da je Srbin znamo samo na osnovu 4-5 popunjenih formulara i dokumenata, gde je pod nacionalnost stavljao "Srbin". Kažem da ne drži vodu, da bismo političara Šešelja označili Hrvatom, bar 20-30 srpskih velikana iz sveta nauke i umetnosti treba da se odreknemo.

Back