Radić: Otkazano mi nekoliko gostovanja na temu zvučnog oružja, zvanični stav – ništa se nije desilo

Konrad-19

Buduća legenda
Poruka
35.656

Radić: Otkazano mi nekoliko gostovanja na temu zvučnog oružja, zvanični stav – ništa se nije desilo​

https://n1info.rs/vesti/radic-otkaz...og-oruzja-zvanicni-stav-nista-se-nije-desilo/

Zauzet je stav da se pravimo da se ništa nije desilo, kaže za N1 vojni analitičar Aleksandar Radić, dodavši da mu je nekoliko televizija danas otkazalo gostovanje u emisijama na temu zvučnog oružja.

Ni dva dana nakon najvećeg protesta u istoriji Srbije nije razjašnjena sumnja da li je 15-minutnu tišinu prekinulo za sada nepoznato zvučno oružje.

Iako je MUP iste večeri to demantovao, deo stručnjaka za bezbednost potvrđuje da je ono ipak upotrebljeno.

Građani koji su bili u stampedu žale se na telesne tegobe, povrede…

Svedoci smo pokušaja ogromnog kežual zataškavanja da se nad narodom Srbije vrše eksperimenti i zloupotreba zakonom zabranjenih vojnih uredjaja.

1742214783652.png

Radić: Otkazano mi nekoliko gostovanja na temu zvučnog oružja, zvanični stav – ništa se nije desilo​

https://n1info.rs/vesti/radic-otkaz...og-oruzja-zvanicni-stav-nista-se-nije-desilo/

Zauzet je stav da se pravimo da se ništa nije desilo, kaže za N1 vojni analitičar Aleksandar Radić, dodavši da mu je nekoliko televizija danas otkazalo gostovanje u emisijama na temu zvučnog oružja.

Ni dva dana nakon najvećeg protesta u istoriji Srbije nije razjašnjena sumnja da li je 15-minutnu tišinu prekinulo za sada nepoznato zvučno oružje.

Iako je MUP iste večeri to demantovao, deo stručnjaka za bezbednost potvrđuje da je ono ipak upotrebljeno.

Građani koji su bili u stampedu žale se na telesne tegobe, povrede…

Svedoci smo pokušaja ogromnog kežual zataškavanja da se nad narodom Srbije vrše eksperimenti i zloupotreba zakonom zabranjenih vojnih uredjaja.

Neuspeli pokušaj Lazanjskog, nek mu je laka zemlja.
Totalna neznalica i mrsimud

Sećam se odlično šta je palamudio o teroristima u ruskom pozoruštu.
Lazanjski je sa druge strane rekao u rukavicama nešto što se ispostavilo tačnim

RUSI SU PUSTILI GAS

Lazanjski je potvrdio svoju teoriju Radić je jeo vnago u stilu: "eto, ovo se i moglo očekivati samo ja nisam teo da kažem"

Ajd što je lelemud nego bre neznalica

Stalno nadjete neke levake da im se divite

Back