Добар дан ето да ли је деда,ујак,стриц,отац,очух,усвојитељ,комшија пекао ракију,да ли ви можда печете ракију или сте "градско дете" а казан,табарка скупи да би се цимали за то?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa dunjom?a imam nekih 150 tak litara noname rakija, votki i ostalog. i to cu prepeci ove godine
imam samo jabuke. a ne ulaze mi se ni dinar vise u rakiju.Sa dunjom?
e sad ce hrvat da mi objasni kako se kod nas u banatu kazeDžibra ti je sam naziv te rakije tj patoka kako se zove u vojvodini. Dobra za pranje, dezinfekciju i zimi za pranje šoferke na autu.
Pekao kolega. Odlična.Добар дан ето да ли је деда,ујак,стриц,отац,очух,усвојитељ,комшија пекао ракију,да ли ви можда печете ракију или сте "градско дете" а казан,табарка скупи да би се цимали за то?
Ženini su iz banata a jel ti imaš nešto protiv hrvata? Verovatno se i u slavoniji kaže isto jer je to isto gowno koje je točak istorije prerezao na pola kako je rekao Krleža.e sad ce hrvat da mi objasni kako se kod nas u banatu kaze
jooj vid ti njega. dal ja imam nesto za ili protiv hrvata nije tema.Ženini su iz banata a jel ti imaš nešto protiv hrvata? Verovatno se i u slavoniji kaže isto jer je to isto gowno koje je točak istorije prerezao na pola kako je rekao Krleža.
Čitam vesela mašina i pomislih ima neke veze sa sexom.
Samo poslednja.Kod nas je patoka prva i poslednja rakija koja izlazi iz kazana.
Neupotrebljiva.