Раде Баста најавио да ће покрет Европски пут изаћи на изборе

комшија

Stara legenda
Poruka
87.460

1695315077352.png

Rade Basta najavio da će pokret Evropski put izaći na izboreRade Basta najavio da će pokret Evropski put izaći na izbore 1


FoNet danas 18:37

Pokret Evropski put – Basta saopštio je danas da će izaći na izbore sa planom u kojem su temeljne politike vladavina prava, velike investicije u domaću privredu, privlačenje stranih investicija, borba protiv korupcije i kriminala, borba protiv nasilja u društvu i besplatno školovanje i kvalitetno zdravstvo, kao i ubrzanje članstva u Evropsku uniju.
Kako se navodi, njihovu politiku će činiti i izrada nacionalne strategije razvoja i usklađivanje sa spoljnom i bezbednosnom politikom EU.

Predsednik pokreta Rade Basta istakao je da je vreme da se prekine sa pogubnom politikom koja postoji proteklih 30 godina i da je cilj sređivanje zemlje po ključnim pitanjima i po standardima EU i potpuna spremnost za članstvo u EU pre 2030. godine.

„Vreme je za preuzimanje odgovornosti za budućnost naše zemlje i zato nema više mesta za pogubnu politiku zaduživanja i korupciju u svakom segmentu našeg društva, jer nas to udaljava od prosperiteta i uređenih sistema gde se poštuje dostojanstvo svakog građanina“, naglasio je Basta.

link

Браво госн` Баста! Позовите и господина Шормаза! Србија у ЕУ и НАТО-у НЕМА АЛТЕРНАТИВУ!
 

Back
Top