Rad u Italiji ( tražim informaciju )

Truman

Elita
Poruka
23.135
Čuo sam da postoji neka agencija iz Zagreba koja ljude iz regiona šalje na obavljanje sezonskih poslova u Italiji ( kao i nekim drugim zemljama ), u turizmu i ugostiteljstvu. Pokušao sam da ih nađem an netu guglanjem, ali bez uspeha. Ako znate koja je u pitanju ili neki drugi način da se ode na rad u Italiji zamolio bih vas za informaciju.

ima neka ''agencija'' koja salje za rusiju,i sa preko neke 15e informacije doso moj buraz sa sela da ode na razgovor,bravar u pitanju,u vinci neki hangar vec rade strugari i varioci,to je kao agencija,ulazi on i daje mu ovaj neku skicu maketu kaze jel znas ovo da napravis,ovaj kaze ne,kazu onda moramo da se pozdravimo

Da naglasim, ne raspitujem se samo za naziv te agencije već i za bilo koji DRUGI način da se ode tamo - u fazonu radiš nešto i učiš jezik...

Trazi stipendiju za postiplomske, za master. Daju. Traje kratko, zavrsava se... pa lako (za neke je dovoljan engleski jezik). Put otvoren ka Evropi...

Mislim da je ovaj, nisam sigurna:
http://www.masterstudies.com/Masters-Degree/Italy/Parma/

Proveri ovo, opsirnije je:
http://www.findamasters.com/study-abroad/europe/masters-study-in-italy.aspx#universities

Mislim da je dozvoljen i rad, tipa studentskih poslova...U pitanju je studentska viza.

Currently no programs to displayPlease refine search above, check out our popular categories below or perform a keyword search. :D

Zahvaljujem, ali tu postoji par stvari. Prvo, nisam zainteresovan za dalje formalno obrazovanje. Drugo, problemi s parama a sumnjam da bih dobio stipendiju. Sve u svemu, zanima me rad...

Currently no programs to displayPlease refine search above, check out our popular categories below or perform a keyword search. :D

Zahvaljujem, ali tu postoji par stvari. Prvo, nisam zainteresovan za dalje formalno obrazovanje. Drugo, problemi s parama a sumnjam da bih dobio stipendiju. Sve u svemu, zanima me rad...

Samo mala digresija - taj program traje godinu dana. Predavanja i ispiti poput Megatrenda. Boravak u domu. Stipendiju bi sigurno dobio (kakvi su je dobili, bolje je ne znati). Nakon toga, praksa u nekoj od evropskih zemalja. Jos naucis jezik i zaradis sebi dzeparac. Malo vise entuzijazma nije naodmet :).

Rad u Italiji nije unosan, slabo je placeno sve ono gde je nepoznavanje jezika prisutno.

Samo mala digresija - taj program traje godinu dana. Predavanja i ispiti poput Megatrenda. Boravak u domu. Stipendiju bi sigurno dobio (kakvi su je dobili, bolje je ne znati). Nakon toga, praksa u nekoj od evropskih zemalja. Jos naucis jezik i zaradis sebi dzeparac. Malo vise entuzijazma nije naodmet :).

Rad u Italiji nije unosan, slabo je placeno sve ono gde je nepoznavanje jezika prisutno.

Ok, pratiću ovo. Samo sad nema ponuda...

Back