Mislim stvarnooooo... Kad neko kuka da mu je plata 3000 evra i da od toga ne moze da se zivi stvarno mi se zeludac okrece.Kao prvo,to je PLATETINA i za Svabu a ne za Yugovica.Pitam se da li se zalite ili hvalite.Ja zivim u YU,hvala bogu ne mogu reci da su mi primanja mala,ali to je zato sto u proseku radim 10-11 sati dnevno. Toliko o domacoj lenjosti.Sto se tice "preskupog" smestaja,on je primeren vasim primanjima. Zamislite da vam je plata 300 evra,a da stan placate 150.Mnogi ovde tako zive.Medjutim,istina je malo drugacija.Najveci deo nasih gastarbajtera u belom svetu cele godine zivi na hlebu i vodi samo da bi mogli da se kuresaju kad dodju na godisnji,da ih komsije vide i da im zavide,i da investiraju u jos koju hiljadu cigala,da bi im kuca bila makar 10 cm visa od komsijske.Sve to uz pricu kako im je zivot tezak.Kako da ne bude kad gladujete cele godine samo da bi ste se ovde raspomamili 1 mesec.I ne bojte se,ako ljudi cuju da beli svet nije tako crn kako pricate,to nece dovesti do masovnog egzodusa koji ce ugroziti vasa radna mesta.(mozda se bojite da ce vas komsije prestici za 10 cm?)