Rad, Red i Disciplina, to je ono po cemu su Srbi poznati u svetu!

Tyson Fury

Domaćin
Banovan
Poruka
4.348
Ovako (uglavnom) i rade business u Srbiji. Osim ucene, reketiranja ovih goveda na vlasti, peljesenja svih koji imaju bilo kakve pare (navuku ih da rade krupne business-e, pa pocnu da ih ucenjuju, porezima i mafijaskim "osiguranjem"), droge, prostitucije, kocke...

razlika od 5:
Fudbaleri Crvene zvezde u drugom kolu Lige šampiona ubedljivo su poraženi od Pari Sen Žermena sa čak 1:6, a posle meča na svetlo dana izbijaju i nefudbalski detalji.

Tako je ugledni francuski list "L'Ekip" ovog petka saopštio da je visoki funkcioner crveno-belih pokušao da uplati pet miliona evra na poraz crveno-belih od pet golova razlike, za šta je saznala Evropska kuća fudbala i obavestila je organe u Francuskoj.

Kako Navodi "L'Ekip", doušnik je obavestio čak i predsednika UEFA Aleksandra Čeferina i veoma je pouzdan, a neimenovani čelnik iz redova srpskog prvaka je želeo da profitira ogromnom uplatom preko više kladionica.

Kako dodatno navodi francuski portal neimenovani zvaničnik crveno-belih se sastao sa predsednikom PSŽ-a Naserom Al-Kelafijem, ali da francuska policija na tom sastanku nije saznala ništa što bi direktno okrivilo nijednog od čelnika.

Istraga je, ipak, zvanično otvorena, a istražni organi tužilaštva u Parizu će joj posvetiti maksimalnu pažnju.

Pre same utakmice, nadležni organi su pažljivo pratili sve opklade uplaćene na meč Pari Sen Žermena i Crvene zvezde, ali uFrancuskoj ipak nisu primetili nekakve čudne kladioničarske šablone. Kako se navodi, čelnik crveno-belih je uplatio tri od pet miliona, zarada je iznosila oko deset miliona evropskih novčanica, ali do primopredaje novca nije došlo, jer je ceo taj slučaj osujećen.

https://sport.blic.rs/liga-sampiona...a-uplati-pet-miliona-evra-na-ubedljiv/gv1js1m

Ako je mene pitati, ja bih oduzeo Zvezdi zaplenjenih 3 miliona evra, a supendovao bi ih iz kupa sa ostalim neodigranim utakmicama 3:0 par forfe, zabranio ucestvovanje u Ligi na 5 godina, a onih 15 miliona evra im NE bi isplatio sto su se kvalifikovali u Ligu Sampiona! :aha:

Pa nek se izvesni Andrej (a ko je taj majmun) hvata za glavu i vice batici: nisam ja, bate, kunem ti se Beogradom na Vodi! :per:

_nobody_

Kakve ovo veze ima sa politikom ? :dontunderstand:

Pa, vidis, itekako ima. To NIJE moglo da se uradi bez izvesnog Andreja, a njegov batica je MORAO da aminuje 5 miliona evrica. Nije to 5 evra, ili 50 evra, niti 50,000 evra, NEGO 5,000,000 evra, sto je za Srbiju astronomska cifra. :whistling:

Sada ce se svi praviti na tosu (od goveda na vlasti do imbecilnog UO Zvezde), a onda ce pustiti pricu u zutu stampu kako nas Zapad mrzi, kako Srbija i Crvena Zvezda sa tim nema nista, kako je to teorija zavere, kako smo mi napravili uspeh plasmanom, a Zapad to NIJE mogao da podnese, pa su nam smestili. Nastavak bombardovanja, mirnim putem.

I, veruj meni na rec, glupa masa ce "kupiti/progutati" te masne lazi i prevare. E, takve to veze ima sa Politikom. :per:

_nobody_

Nastavak ove drame (zaista drame, ja ovo vidim kao veliku nesrecu Srbije).

NOVA EPIZODA: Sa Marakane poručuju – doušnik je SRBIN, već se sumnja na određenu osobu
https://www.srbijadanas.com/sport/f...c-se-sumnja-na-odredenu-osobu-foto-2018-10-14

Skandal o mogućoj uplati 5.000.000 evra da će Crvena zvezda izgubiti sa pet razlike od PSŽ, prema tvrdnjama francuskog L'Ekip, dobila je novu epizodu pošto sa "Marakane" poručuju da su uvereni da je doušnik Srbin i već sumnjaju u određenu osobu.

Dakle, ko priznaje, pola mu se dodaje! :tambalamba:

_nobody_

NAMESTALJKA.jpg

:kez: :mrgreen:

_nobody_

Rad:
Nacionalno finansijsko tužilaštvo u Francuskoj nastavlja istragu povodom sumnji u nameštanje meča drugog kola Lige šampiona u kojem je PSŽ pobedio Crvenu zvezdu na "Parku prinčeva" sa 6:1.

Ova institucija planira da sasluša sve argumente advokata kojeg je angažovala Crvena zvezda i da im možda na tom saslušanju predoči dokaze do kojih je Tužilaštvo došlo u dosadašnjoj istrazi. U ime Crvene zvezde će u narednih nekoliko dana na saslušanju biti čuveni francuski advokat Erik Dipon Moreti, a očekuje se da u Pariz ode i operativni direktor Zvezde Stefan Pantović, saznaju "Večernje novosti".

Takođe će biti saslušani i predstavnici Pari sen Žermena i dnevnog lista "L'Ekip" koji je prvi i došao do informacije u Finansijskom tužilaštvu. Istragu kojom bi trebalo da se utvrdi osnovanost za eventualno pokretanje sudskog postupka, pokrenuo je prema proceduri državni tužilac finansijskog tužilaštva, posle pisanja francuskog sportskog dnevnog lista "Ekip" koji je došao do informacija da je neko pokušao da se dogovori o broju pogodaka na meču PSŽ - Zvezda (6:1).

Kako pišu "Novosti", najkasnije krajem januara biće poznato da li ima dovoljno materijalnih osnova za pokretanje sudskog postupka zbog sumnji u eventualno nameštanje utakmice.

Francusko ministarstvo inostranih poslova je dalo sugestiju izveštačima "L'Ekipa" i drugim sportskim novinarima da ne dolaze na revanš meč Lige šampiona koji je zakazan za 11. decembar. Kako se navodi, u Beogradu i među navijačima srpskog kluba vlada izrazito negativno raspoloženje prema predstavnicima "sedme sile" iz Pariza, koji su svojom informacijom podigli prašinu i naneli veliku štetu ugledu crveno-belih.

Rekoh ja, vec. APP, ANP, onda mir, mir, mir, niko nije kriv! A ne! Nemere, stoko neradna! NO PASARAN, u goloj kocki za enormni profit na potezaljku! :per:

_nobody_

Back