Јахач магле
Aktivan član
- Poruka
- 1.371
Da li je neko mozda preko leta radio na nekoj gradjevini? Cuo sam da je kinta dobra, ali ne znam kolika. Znam za komentare tipa nemoj, umreces, itd itd. Zanima me kolika je dnevnica, a ne koliko je tesko.
5€ u centralnoj Srbiji.
Da li je neko mozda preko leta radio na nekoj gradjevini? Cuo sam da je kinta dobra, ali ne znam kolika. Znam za komentare tipa nemoj, umreces, itd itd. Zanima me kolika je dnevnica, a ne koliko je tesko.
ali SAMO ko se kuci smara preko leta
Buahahaha,900€ za 2 meseca?!Za to ti treba najmanje srednjoškolska diploma visokogradnje.Da bi imao toliku platu moraš rintati najboljim slučajem u Telekomu kao šalterski radnik.Pa o tome pricam, naime hocu da zaradim preko leta jul i avgust ceo preko 900 jura za teleskop, ali mi ta brojka malo nerealna, medjutim neko mi rekao da je za utovaranje suta 20 do trideset evra dnevno, sest dana u nedelji, pa radis kolko oces, i racunam da sam preko vikenda slobodan izadje me 800 jura u avgustu i julu.
na gradjavinji ne...ali negde drugde da ...mozdaA ti bi kao radila na gradjevini,ili bilo gde hahaha
15 evra se placa, i nece da te prime ako nemas -100 kilazu od visine. I neces uspeti nikako 2 meseca da izdrzis.
15 evra se placa, i nece da te prime ako nemas -100 kilazu od visine. I neces uspeti nikako 2 meseca da izdrzis.
Mislim traze da budes malo jaci, mog druga nisu primili jer je na visinu 190 imao 79 kg...
.ima raznih poslova na gradjevini...
o bože tako si blesav <3<3<3<<3<3<3 lajklajklajk