RAD NA BRODU

Normand

Početnik
Poruka
11
Ljudi trebaju mi neke informacije o radu na prekookeanskim brodovima tkz. krstaricama. Zanima me koje sve poslove mogu da radim na tom brodu s obzirom na to da nemam nikakovo radno iskustvo i da imam zavrsenu samo srednju skolu , kolike su plate , kako mogu da se prijavim za taj posao kao i jos neke informacije koje mi mogu pomoci?

E starac? Ja sam u kontaktu sa Safe cruise iz Bg-a.. Rekli su me obavestiti čim im kompanija javi da rade interviju, ali već mesec dana ništa.. našao sam na forumima da ih hvale, pa znaš li išta o njima, ili neku drugu agenciju, koja u skorije vreme radi interviju??

Мој ти је савет да мало разгледаш остале теме, баш сам пре пар мјесеци овде нашао гомилу занимљивих тема из области рада на бродовима. Колико се сјећам, будеш у кабини са још једном особом. Овде постоје разне агенције које ти нађу посао на броду, али се плаћа тим агенцијама. Све што ти оне (агенције) нађу можеш и сам, али људи којима је то први пут раде преко агенција. Сјећам се такође да су добре паре, око 1200 долара па навише, зависи од посла. Уговор је на шест мјесеци, али мислим да под неким одређеним околностима може бити и на четири, али нисам сигуран.

Back