Rad klima uredjaja

zoli00

Obećava
Poruka
62
Da li mi možete reci kada je klima podešena na hlađenje kad podesim na 25 stepeni da klima uopšte ne izbacuje vodu ili da radi samo ventalator unutrašnje jedinice a kad spustim na nizu temperaturu hladi kao luda i naravno sve izbacivanje vode kroz crevo a kad stavim na višu temperaturu samo duva ventilator.. da li je to normalno, klima je nova tek kupljena.. a druga klima normalno se ponaša koju god temperaturu da podesim.. u čemu je problem

a što pitaš na Kompjuterima? Tema je ili za Uređenje doma ili za Svaštaru.

Inače, ako samo duva to znači da termosta koji uključuje klimu čita blizui 25 stepeni te da nema potrebe da uključuje kompresor nego je dovoljno da samo duva fen. Najbolje je da odočno proceniš da li treba da se pali pa spuštaj temperaturu sve dok se ne uključi

Sorry promašio sam.. to i radim i kad stavim nizu temperaturu kompresor se uključi.. a zbog čega na klimi staroj par godina radi kompresor na 25 stepeni kad podesim a na novoj ne, samo kad spustim temperaturu onda upali kompresor i voda normalno otiče.. suludo mi je to ipak je napolju ista temperatura a i nelogično da mi se u kuci razlikuje temperatura u drugoj prostoriji

Sorry promašio sam.. to i radim i kad stavim nizu temperaturu kompresor se uključi.. a zbog čega na klimi staroj par godina radi kompresor na 25 stepeni kad podesim a na novoj ne, samo kad spustim temperaturu onda upali kompresor i voda normalno otiče.. suludo mi je to ipak je napolju ista temperatura a i nelogično da mi se u kuci razlikuje temperatura u drugoj prostoriji
zavisi gde ti je termostat i koliko je tačan. Možda treba da podesiš na 22 stepena pa da bude kao starih 25

Back