Sin_tisućljetne_kulture
Veoma poznat
- Poruka
- 11.262
Mene su sveukupne režije za prošli mjesec izašle oko 183€ (bez mobitela) za 4 člana (ja, žena, djeca).Infostan, struja, internet cca 200 evra mesečno LOPOVI!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Mene su sveukupne režije za prošli mjesec izašle oko 183€ (bez mobitela) za 4 člana (ja, žena, djeca).Infostan, struja, internet cca 200 evra mesečno LOPOVI!
Gde? U Hrvatskoj? U kuci ili stanu?Mene su sveukupne režije za prošli mjesec izašle oko 183€ (bez mobitela) za 4 člana (ja, žena, djeca).
Da, u Hrvatskoj. Stan, 4 člana, grijanje i topla voda od HEP toplinarstva.Gde? U Hrvatskoj? U kuci ili stanu?
Srbima samo ostaje da se sele u lijepu vasu.Da, u Hrvatskoj. Stan, 4 člana, grijanje i topla voda od HEP toplinarstva.
Ali mislim da su u Srbiji godišnje režije (kad se sve zbroji tijekom cijele godine) ipak nešto malo manje.Srbima samo ostaje da se sele u lijepu vasu.![]()
Tih 23.5 eura za prosli mesec je utrosak tople vode i fiksni deo za toplanu (jer logicno niste imali grejanje u julu/srpnju)?Ali mislim da su u Srbiji godišnje režije (kad se sve zbroji tijekom cijele godine) ipak nešto malo manje.
Grijanje plaćamo po potrošnji, tako da me prošli mjesec toplinarstvo izašlo oko 23.5€. Struja isto oko 25.5€. Biti će lijepo kad bude očitanje idući mjesec (jer klima radi dosta) pa mi lupi nadoplatu od 50-100€.
Kod nas je najskuplja voda, 2.42€ po kubiku.
BLOKIRATI NACISTIČKU NORVEŠKU AMBASADU!Stigli Norvezani!
Točno. Istina ima i neka subvencija Vlade RH od 4.7€. Znači račun je zapravo oko 28.2€. Vlada subvencionira grijanje do 31.03.2024.Tih 23.5 eura za prosli mesec je utrosak tople vode i fiksni deo za toplanu (jer logicno niste imali grejanje u julu/srpnju)?
Eto, to vam je kad zivite u socijalistickoj Evropi, subvencionisane i zamrznute cene. I kako onda da uspe u trci sa USA i Kinom, ne mozes imati socijalu i napredovati sem ako ne stampas novce.Točno. Istina ima i neka subvencija Vlade RH od 4.7€. Znači račun je zapravo oko 28.2€. Vlada subvencionira grijanje do 31.03.2024.
Isto tako cijena struje je zamrznuta do 30.09.2023. na prošlogodišnju razinu i prošli mjesec iznosi 0.1577€/kWh.
A eto. Vidjeti ćemo što će biti sad nakon 30.09.2023. hoće li nam ostaviti ovu cijenu struje ili će staviti neku veću.Eto, to vam je kad zivite u socijalistickoj Evropi, subvencionisane i zamrznute cene. I kako onda da uspe u trci sa USA i Kinom, ne mozes imati socijalu i napredovati sem ako ne stampas novce.
Ozbiljno, sasvim je OK da drzava vodi racuna o stanovnistvu, ne mozes sve liberalizovati i gledati samo na profit, drzava je pre svega drzava za sve stanovnike koji zive na jednoj teritoriji a ne krava muzara za povlascene i bogate.
U oktobru, kada poskupi struja ponovo, bice tacno duplo skuplja nego pre 2 godine.Između ostalog tu su i stavke distribucija i prenos energije po ceni od čak 2800 dinara!
Računi mnogo veći, a potrošnja ista, čak i manja: Neprijatno iznenađenje EPS-a
https://n1info.rs/biznis/racuni-mno...ta-cak-i-manja-neprijatno-iznenadjenje-eps-a/
Pogledajte prilog 1398080
Hoće li narod izaći na ulice i blokirati rad svih ministarstava i ovih lopova iz epsa?!??