Racunar ne prihvata USB flash

coa1607

Početnik
Poruka
12
Kao prvo,posto sam novi na forumu,hteo bi da pozdravim sve forumase. E sad ide moj problem: Na USB sam prebacio jednu igricu sa win 7. Kada stavim taj USB na win xp pojavi mi se folder od USB-a i u njemu ima igrica. Tada krenem da kopiram i kada iskopiram nekoliko fajlova izadje mi na ekran ,,CITANJE SA IZVORNE DATOTEKE ILI FOLDERA NIJE MOGUCE'' . Tada ponovo udjem na folder od USB-a i on bude prazan. Ako se neko susreto sa istim problemom molim neka mi pomogne. Unapred hvala.

Ne bi trebalo da ti pravi nikakve probleme.To je dodatni Antivirusni program namenjen za ciscenje USB-a,a ako ti i Avast slucajno ne da da ga instaliras,slobodno iskljuci aktivaciju Avasta dok ne instaliras ovaj program.Posle normalno ubaci,kada zavrsi sa instalacijom Flesh i pusti on ce to sam odraditi.I nemoj nista da se cudis MCShield,posle svoje instalacije skenira i ceo komp,pusti to neka odradi i obavestice te kada je spreman za rad i da li ima zaraza na tvom kompu.Posle toga ukljuci USB i pusti da taj program odradi svojei normalno i aktiviraj i Avast.I nemoj nista da strepis MCShield,cistisve sa USB-a od zaraze,a podaci ostaju nedirnuti.

Kao prvo,posto sam novi na forumu,hteo bi da pozdravim sve forumase. E sad ide moj problem: Na USB sam prebacio jednu igricu sa win 7. Kada stavim taj USB na win xp pojavi mi se folder od USB-a i u njemu ima igrica. Tada krenem da kopiram i kada iskopiram nekoliko fajlova izadje mi na ekran ,,CITANJE SA IZVORNE DATOTEKE ILI FOLDERA NIJE MOGUCE'' . Tada ponovo udjem na folder od USB-a i on bude prazan. Ako se neko susreto sa istim problemom molim neka mi pomogne. Unapred hvala.
ovo je virus,iliti crv,koji se siri fleskama i ima takve simptome.trazi softver za skeniranje usb memorija ili neki antivirus,ali apdejtovan!

Back