Adis Salkic
Početnik
- Poruka
- 1
ovako imam napajanje 450w biostar maticna ploca core 2 duo 8500 4GB rama i imao sam graficku msi 450gts i ona je trazila 6 pin napajanje ali moje napajanje nije imalo tog konektora pa sam ga ja napravio tako sto sam presjekao dva moleksa i napravio 6 pin i prikljucio sve i normalno radilo i izvadio sam je tako da ocistim i kada sam vratio mnogo se grijao dio na kojem pise R68 tj. neki dio u obliku kocke na grafickoj i nisam htjeo tako da koristim naravno izvadio sam graficku i vratio i tada mi se racunar uopste nije htjeo paliti sada sam kupio 8800gt od gainward proizvođaca i radila je normalno isto tako na tom 6 pin koji sam ja napravio i usao sam u far cry 3 i uvodni dio je normalno prosla dok nisam poceo ja da igram tj da trcim u igri racunar se odjednom iskljucio i nece se upaliti sa grafickom karticom isto kao i sa ovom 450 gts znaci 100% je napajanje ispravno i maticna i graficke sam provjerio i ne rade pa me zanima da li ikako mogu da ih popravim? I zbog cega su uopste crkle je li do tog 6 pin napajanja ili do neceg drugog?