- Poruka
- 7.211
Pre neki dan sam u jednom marketu kupovao neku hemiju (kaladont, šampon, sapun...) i pre odlaska na kasu izračunao da mi je račun oko 300.oo RSD. Ali kad dođem na kasu - tamo mi kasirka veli da treba da platim 660.oo RSD. I ja ni pet ni šest: „E neće biti. Ne dam ti toliko novca i tačka. Pogledaj račun malo bolje.“ Ona me pita šta mi je, a ja joj kažem kako sam izračunao da mi račun ne može biti veći od 300.oo RSD i da ne dam ni kinte. I tačka. I ona pogleda i počne da mi se izvinjava, u stilu, kao, jao, zeznula se, jer mi je ukucala na račun ono što je neki svinjožderački crevožder kupio pre mene, naime neku svinjsku pečenicu. Ha ha ha. Ja i svinjska pečenica - dva različita pojma. Pa, kao, prošao je njegov kod na moj račun. Ja joj velim kako me boli ona stvar šta joj je sve prošlo, i ušlo, ali ja ne dam 360.oo RSD za svinjsku pečenicu. I još joj krajnje bezobrazno velim ovako: „Ja sam vegan. Šta ja da radim sa svinjskom pečenicom? Koji će mi moj svinjska pečenica? Zašto bih i kupio ili još gore platio nekupljenu svinjsku pečenicu? Oglođeš mi ******* pečenicu.“ I ljudi iza mene se polome od smeha. Šef nije tu, koleginice baš briga, i ona uzme i skine sa računa svinjsku pečenicu, tako da ja platim samo svoj račun i izađem vani... I na spisak prodavnica koje bojkotujem zbog krađa i pokušaja krađa dodao sam i ovaj market. Užas...