Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super, svaka cast za novu temu. Vec sam napisao odgovor ali nije prosao.
Jesi ti posalao prijavu za Quebec? Vidio sam na njihovoj stranici da ljudi koji su poslali prije augusta 2007 da bi vec trebali biti pozvani na intervju. Za vecinu provincija je potreban obezbijedjen posao, dok sa Quebecom to nije slucaj. Ali nisam nasao konkretno bodovanje za Quebec, osim onog online dijela, ali u njemu nema koliko imas bodova tj koliko koja kategorija nosi bodova. Ako ti znas gsdje se mogu naci ti detalji mozes postati na ovu temu..
Eto toliko za sada od mene.. nadam se da ce ova poruka proci.
Ja ne bih nikome savetovao da se upusta u ovu avanturu ako nema dobre ocene iz TEF-a. Nisam preterano upucen u problematiku aplikacije za Quebec ali ono sto sam video na zvanicnom sajtu, reklo bi se da nije nista lakse doci do potrebnih bodova nego za klasicnu Skilled Worker kategoriju.
Ma meni i supruzi nije problem doci do bodova za klasicnu Skilled Worker kategoriju, ali smo uzeli u razmatranje Quebec jer tada proces traje krace (4-5 mjeseci za obradu aplikacije od strane Quebeca i do godinu dana obrada Kanadskog CIC-a). Sto je mnogo krace nego klasicna Skilled Worker kategorija. Samo sto treba i ovaj dio o imigraciji u Quebec dobro prouciti.