Quantum nobis prodest haec fabula Christi

Pazi ko mi kuka o izvorima.:lol:

Dott, Jr., Robert and Roger Batten. 1976. Evolution of the Earth (Second Edition)
Fairbridge, R. and J. Bourgeois (editors). 1978. The Encyclopedia of Sedimentology Dowden, Hutchinson, and Ross, Stroudsburg
Jacobs, J. A. 1975. The Earth's Core Academic Press, New York
McGeary, David and Charles Plummer. 1994. Physical Geology Earth Revealed,
Morton, Glenn R. 1995. Foundation, Fall and Flood
Stacey, Frank D. 1977. Physics of the Earth

Treba još?:lol:

Pazi ko mi kuka o izvorima.:lol:

Dott, Jr., Robert and Roger Batten. 1976. Evolution of the Earth (Second Edition)
Fairbridge, R. and J. Bourgeois (editors). 1978. The Encyclopedia of Sedimentology Dowden, Hutchinson, and Ross, Stroudsburg
Jacobs, J. A. 1975. The Earth's Core Academic Press, New York
McGeary, David and Charles Plummer. 1994. Physical Geology Earth Revealed,
Morton, Glenn R. 1995. Foundation, Fall and Flood
Stacey, Frank D. 1977. Physics of the Earth

Treba još?:lol:

Sve evolucionisticko-satanisticke?? :eek:
Btw,nista nisi opovrgao.

Nisi shvatio ništa? E pa žao mi je...samo ti veruj da si stvoren iz grudve blata, nemam ništa protiv.:mrgreen:

па што ми укратко не објасниш...ето,лако је...*човек је недвосмислено доказао да живот(тј оригинална *божја честица* због које праве онај гигантски ацелератор у Церну*) је заправо настао....и после гигамега сега милијарди година имамо овако разноврстан свет флоре и фауне у коме се само човек издваја као словесно биће(има душу и КРЕАЦИОНИСТИЧКИУ ум?)..*...мислим,успео је ваљда у тих сат времена баљезгања недвосмислено да се дотакне и те *ситнице*?

a nisi se umorio od klečanja i klanjanja čikici na oblaku? :lol:

neuk čovek nauči, a ograničenom možeš do besvesti da objašnjavaš, ne vredi.

сва пустош атеистичког ума се сјајно осликава у оваквом коментару некога ко се представља како се ти представљаш...да не улазимо у саму бесмисленост *одговора* на тему о којој причамо..оно,нека си ми рекла...:sad2:

Pogledaj se u ogledalo,pa ces videti.No,da ne skrecemo sa teme.

”Oko Darvinovog imena se vodi borba. Darvinizam pokušava da bude opozicija religiji. Po našem mišljenju, svakoj mislećoj osobi treba da bude jasno, da nijedna teorija o poreklu vrsta, sve dok ista ne protivureči zdravom razumu, ne može da protivureči Bibliji, zato što nam Biblija kazuje samo ono glavno o poreklu čoveka, pre svega da Bog zaokružuje svoju tvorevinu stvarajući čoveka. Biblija kaže da je čovek, koji je kruna stvaranja, stvoren po obrazu i podobiju Samoga Boga. Ona tvrdi da je čovek (njegovo telo) sastavljeno od zemlje, a da je po duhu njegova božanstvena duša od ”udaha Božijeg”. O tome kako su se pojavile sve vrste na zemlji, o dužini trajanja procesa koji su doveli do njihovog razvoja, a takođe i o samom procesu stvaranja čoveka, Biblija ne govori ništa, zato što to spada u sferu nauke, a ne religije. Dakle, darvinizam, potpuno nezavisno od toga da li je tačan ili netačan kao naučna teorija, ne može biti suprostavljen religiji.”

Ovo nisu moje reci,ni Zizjulasove,Ignatijeve.vec sv.Luke.Jel je i on bio obuzet djavolom kad je ovo pisao?

Pogledaj se u ogledalo,pa ces videti.No,da ne skrecemo sa teme.

”Oko Darvinovog imena se vodi borba. Darvinizam pokušava da bude opozicija religiji. Po našem mišljenju, svakoj mislećoj osobi treba da bude jasno, da nijedna teorija o poreklu vrsta, sve dok ista ne protivureči zdravom razumu, ne može da protivureči Bibliji, zato što nam Biblija kazuje samo ono glavno o poreklu čoveka, pre svega da Bog zaokružuje svoju tvorevinu stvarajući čoveka. Biblija kaže da je čovek, koji je kruna stvaranja, stvoren po obrazu i podobiju Samoga Boga. Ona tvrdi da je čovek (njegovo telo) sastavljeno od zemlje, a da je po duhu njegova božanstvena duša od ”udaha Božijeg”. O tome kako su se pojavile sve vrste na zemlji, o dužini trajanja procesa koji su doveli do njihovog razvoja, a takođe i o samom procesu stvaranja čoveka, Biblija ne govori ništa, zato što to spada u sferu nauke, a ne religije. Dakle, darvinizam, potpuno nezavisno od toga da li je tačan ili netačan kao naučna teorija, ne može biti suprostavljen religiji.”

Ovo nisu moje reci,ni Zizjulasove,Ignatijeve.vec sv.Luke.Jel je i on bio obuzet djavolom kad je ovo pisao?

нисам те замолио да ми кажеш како изгледамо него, какви смо то МИ остали верници?

Mozes da se ne slazes sa sv.Lukom,to je potpuno normalno.Ali reci kako je preokupiran informacija o tome gde je djavo(tvoje reci),je ipak previse.
Sta da obrazlozim?Kad sam rekao pogledaj se u ogledalo,nisma mislio da bukvalno stanes pred ogledalo,vec da vidis tvoje osobine i samo ce ti se kazati.

ово подвучено ич не разумем
баш бих волео да чујем ипак твоје образложење чик

Back