Quantum nobis prodest haec fabula Christi

Сам Дарвин је на самрти рекао да је био принуђен да изнесе теорију о евулуцији и да зна да је то сулуда идеја...
А шта онда каже? Да смо постали од делфина?
Читај Библију...

A dokaz da je to Darvin zaista rekao je?
Ne,vec da imamo zajendickog pretka koji je nizi primat.
Opet nisi odgovorio na pitanje:dokazi da evolucija nije tacna?

Mozemo sve te pojedinacen dokaze da razmatramo detaljno na temi "Evolucija vs Kreacija".

Možemo i ovde, pošto je tema izgubila svaki smisao, kao što sam i mislio da hoće. Recimo, kako kreacionisti posmatraju najstariji nalaz Homo habilis, stari 2.4 miliona godina, nađen u basenu Omo reke u Etiopiji, pa se na osnovu toga došlo do zaključka da je basen reke Omo "rodno mesto" vrste koja je dovela do Homo Sapiensa-a?

220px-Homo_habilis.jpg

Da ne govorimo o lepoti reke Omo: Meni se više sviđa ideja da smo potekli odavde umesto iz nekakvog blata.

Omo-River.jpg

Možemo i ovde, pošto je tema izgubila svaki smisao, kao što sam i mislio da hoće. Recimo, kako kreacionisti posmatraju najstariji nalaz Homo habilis, stari 2.4 miliona godina, nađen u basenu Omo reke u Etiopiji, pa se na osnovu toga došlo do zaključka da je basen reke Omo "rodno mesto" vrste koja je dovela do Homo Sapiensa-a?

220px-Homo_habilis.jpg

Da ne govorimo o lepoti reke Omo: Meni se više sviđa ideja da smo potekli odavde umesto iz nekakvog blata.

Omo-River.jpg

Sad ce da priskoce kreacionisti u pomoc,samo da izguglaju odgovor.:D

Ako verujem,onda ne znam.
Kontradiktoran si u svega 4 reci.Cestitam.

нисам.
..29 Исус му рече: пошто ме видје вјеровао си; благо онима који не видјеше и вјероваше. (Јов. 20, 29)..
као што видиш,мени не фали *карика која недостаје* као вама..све је у складу са Божјом науком...

нисам.
..29 Исус му рече: пошто ме видје вјеровао си; благо онима који не видјеше и вјероваше. (Јов. 20, 29)..
као што видиш,мени не фали *карика која недостаје* као вама..све је у складу са Божјом науком...
I gde je tu receno da je verovati isto sto i znati?
Koja karika nedostaje,bas me zanima?

Sad ce da priskoce kreacionisti u pomoc,samo da izguglaju odgovor.:D

а ово тврдите да је лобања човека или да је то та фамозна карика која недостаје?.....обе су вам теорије одбрањиве...ако је човек лишен чула вида па уопште не види слику....

а ово тврдите да је лобања човека или да је то та фамозна карика која недостаје?.....обе су вам теорије одбрањиве...ако је човек лишен чула вида па уопште не види слику....

Kao sto ti pise na slici,u pitanj he homo habilis.Sta,nije valjda da si zaboravio i da citas?

Priča i bajka nikako nisu isto. Pogledajte čisto žanrovski i folkloristički, daleko od toga da je isto.

Postoji jedan tropar, trojični, koji glasi

Blagoslovne si, Hriste Bože nas, koji si apostole pokazao kao premudre lovce ...

Pametni bi sad rekli kako su apostoli lovili ljudske duse. Pa i jesu, za spasenje. Tako je mozda i papa mislio da im je Priča o Gospodu poslužila da spasu mnoge. Amin. Zbogom.

Back