QQ - pravac DUBAI

Betty

Elita
Poruka
21.481
Ženštine - lenštine :lol:
Da li znate da;
1. qrve u Dubaiju nose feredže I ZA VREME sex.intercourse-a? :P
2. oko 5 ujutro samo se razmile one koje se drže na nogama, ma kaki, gamižu po hodnicima Hiltona i Šeratona u Dubaiju, a SVE sa feredžama
3. Samo poseta tom hotelu tj.obilazak košta 1.300 €
4. Šta mislite koliko one zarade za noć :mrgreen:
5. A? Šta mislite o ovome što ste pročitale?

Ama sta ima da mislim. Samo da pozelim da sam musko i da sam bogatas. :lol:

Salim se.
Ma ja posten posao cenim, a prostituisanje mi je posten posao. Samo sam ja da se sve legalizuje.
I da se ne drogiraju i da nema makroa koji ih iskoriscava. I da postoji garancija da su zdrave i one i klijentela. :-)

@ divlja

Svaka cast na ovome divlja. Najvise me nervira dvojni moral. Onamo o homosima sve super, a ovde kao kurvetine.

@ sinnke
Moj dobar drug je pilot u Emirates. Bio sam tamo i video. Da ne verujes sta su napravili u pustinji. A te sto neki kazu *****...ajd dobro...to su lepotice kakve se retko vidjaju. I kostaju za noc prilicno. Samo za bogate. Sto kaze nas narod: "plati pa klati" :lol:

marlon:
@ divlja

Svaka cast na ovome divlja. Najvise me nervira dvojni moral. Onamo o homosima sve super, a ovde kao kurvetine.

@ sinnke
Moj dobar drug je pilot u Emirates. Bio sam tamo i video. Da ne verujes sta su napravili u pustinji. A te sto neki kazu *****...ajd dobro...to su lepotice kakve se retko vidjaju. I kostaju za noc prilicno. Samo za bogate. Sto kaze nas narod: "plati pa klati" :lol:

To je dobro. Zato sto vecina ljudi nema sanse da mazne lepoticu jer malo je bogatih. Meni je krenulo za rukom imao sam jebenu srecu. A da nisam verovatno bi i ja kad bi dosao do viska love maznuo tako nesto cisto da vidim kako izgleda. Ali mogu ti reci da je isto sve su u mraku iste, jedino kad gledas njeno telo onda ima razlike jer ja se palim kod zena na dobro telo.

marlon:
@ divlja

@ sinnke
a ti nemaš dvojni moral?
tebi su kurave ok a gejvi nisu...

sinnke:
To je dobro. Zato sto vecina ljudi nema sanse da mazne lepoticu jer malo je bogatih. Meni je krenulo za rukom imao sam jebenu srecu. A da nisam verovatno bi i ja kad bi dosao do viska love maznuo tako nesto cisto da vidim kako izgleda. Ali mogu ti reci da je isto sve su u mraku iste, jedino kad gledas njeno telo onda ima razlike jer ja se palim kod zena na dobro telo.

Ma ne placaju oni samo lepotu. To su iskusne profesionalke, nema sanse tu da zaluta neka druga.

sinnke:
pobogu?
zar ti to radiš u mraku???

i ja idem sa vama:p
imam drugara tamo kontrolor leta:p
i moju najdražu drugaricau:p
oni će nam navataju oni piloti:p marlonovi.
ma će dam i za manje pare...
potpuno sam švorc...kupila sam danas pločice za kupatilo:p
2 hebanja pa da isplatim ...qq
dakle...idemo:p
ma ja idem svakako naproleće:p
al da se provedem i kupim nakit:p

xpajamacax:
i ja idem sa vama:p
imam drugara tamo kontrolor leta:p
i moju najdražu drugaricau:p
oni će nam navataju oni piloti:p marlonovi.
ma će dam i za manje pare...
potpuno sam švorc...kupila sam danas pločice za kupatilo:p
2 hebanja pa da isplatim ...qq
dakle...idemo:p
ma ja idem svakako naproleće:p
al da se provedem i kupim nakit:p

jeeee..ja ocu da kupim stan..kolko bi to hebanja bilo?:shock:

@beti
jes ti fora..pa da pomisli da ga ja muvam:roll:
ajd dobro..on je covek sirokijeh evropskijeh svatanja...mozda i prihvati:mrgreen:

pa zavisi kakve su cene u ns,
ali ja se mislim da se damo po soma...
pa nema da se naradimo:p...
ja bucka,će se poplavim za potebe...
i zar ću da turim...
i na trbušni ples da idem...
mora da se ulaže u posao:p

- pa stan, ako si ok cica, po mojoj proceni za manje od 10 dana :D
a ako si nevaljala (tj.još bolja 8) ) da ostane i za auto - od kusura :P :P :P

neka svaka uloži svoje resurse, za kadar ćemo se snaći (svi smo menadžesrki obdareni :D )
a ima i drugara na Forumu da nas čuvaju od preterivanja, hehehehe :wink:

xpajamacax:
pa zavisi kakve su cene u ns,
ali ja se mislim da se damo po soma...
pa nema da se naradimo:p...
ja bucka,će se poplavim za potebe...
i zar ću da turim...
i na trbušni ples da idem...
mora da se ulaže u posao:p

pazi, oma mi se stvorila slika lepa, indigo plava boja koze na obnazenom stomacicu:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pobogu, uuuuuumrecu od smehhaaaaaa:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
moze po soma, to je..hmmmmjedno pedeset hebanja..a?treba to i doraditi, jbt:roll: misim, odraditi..misim..a i nisam u kondiciji, nesto zabusavam poslednjih meseci..jbg, moram da pocnem da vezbam...:shock:

Betty:
- pa stan, ako si ok cica, po mojoj proceni za manje od 10 dana :D
a ako si nevaljala (tj.još bolja 8) ) da ostane i za auto - od kusura :P :P :P

neka svaka uloži svoje resurse, za kadar ćemo se snaći (svi smo menadžesrki obdareni :D )
a ima i drugara na Forumu da nas čuvaju od preterivanja, hehehehe :wink:

deset dana?pet hebanja dnevno?uuuuuuuuuuuuuu...a cuj, sto se drugara tice, hmmmmm...ako greskom nekog hebnemo u toj zurbi:roll: ququ bice polse prepric-prepric:D :p

Back