[Q/A] Pitanja i Odgovori o clanovima na PDF Astrologija

N3Wz

Iskusan
Poruka
5.268
Ovo je neobavezna tema namenjena za drustveni segment.

Nadam se da ova tema moze posluziti da ljudi mogu da pitaju druge cime se bave i sta rade u zivotu, za one koje to interesuje. Sta vole, sta ne vole i slicno, bez da moraju da se pravdaju drugima oko bilo cega.

Smatram da ova tema moze da bude preglednija od recimo Kafane u kojoj se pise o svacemu, ova bi bila striktno o ljudima koji posecuju PDF Astrologija, a zele da kazu par reci o sebi bez obzira da li veruju ili ne veruju u bilo koji oblik ezoterije, odnosno da posluzi korisnicima da vec pitaju par pitanja o nekoj drugoj osobi ukoliko zele da nauce nesto vise o njima.

Ovo bi takodje pomoglo novim clanovima da se relativno predstave, ali i da upoznaju starije korisnike, kako bi se sto pre uhvatili u vremenu. : )

Ovo je drustvena tema namenjena za sve korisnike foruma, normalno.

Ovde ljudi mogu o sebi da pricaju par reci, cime se trenutno bave, cime su se bavili, kakva su zivotna iskustva imali i slicno tome. Ovde drugi mogu da uz postovanje pitaju druge o njihovim hobijima, znanju, edukaciji i sl.

Zamolio bih ucesnike teme da tokom postavljanja pitanja drugim korisnicima drze odredjenu dozu odstojanja, da pitanja ne budu isuvise licna vec striktno informativnog karaktera jer cilj teme je da stvorimo nesto bolju sliku jedni o drugima.

Pitanja poput "Sta volis da pijes" ili "Koje ti je omiljeno jelo" su sasvim pristojna, dok su pitanja tipa "Sta si danas kupio/la" i "da li ti se svidja onaj mladic/devojka" su vec zabadanje nosa u tudja posla.

Svako zadrzava pravo da uopste ne odgovori na necije postavljeno pitanje ukoliko to ne zeli.

Jos jednom vas molim, budite ljubazni i uljudni prilikom postavljanja pitanja korisnicima, a korisnici koji zele da pisu o sebi treba da znaju da sve sto o sebi napisu to rade na svoju ruku, sto znaci da su licno odgovorni za sve sto licno i napisu.

---------------------------------------

Ja cu prvi da kazem nesto o sebi i da probijem led

Filmofil sam, obozavam sarmu, pijem i cajeve, a i kafu, imam pet kucnih ljubimaca i bavio sam se astrologijom profesionalno dugi niz godina. Na PDF Astrologija sam od 2006. godine i ovo mi je drugi nalog po redu. Bavim se grafickim dizajnom. Tip licnosti : INTJ. Obozavam strateske igre. Mrzim boraniju. :mrgreen:

Moj pseudonim se cita "NJUZ". :ok:

-----------------------------------------

Ako neko zeli da me nesto pita, tu sam, pitajte. :ok:

Sve vrste strateskih igara RTS/TACT, pocev od Settlers-a, CIV-a, ROTK, WC2-WC3, ukljucujuci i gomilu retro naslova poput TalonSoft East Front, General Lee's Civil War, Red Alert 1;2 (3 ne). C&C Generals, AoEmpires, AoMythology, Eador, HoMM, sve do city buildera poput SimCity, svih Sierra Cezar, Faraon, Zevs, Emperor, traffic managera i nedavno fantasticnog Cities Skylines za koji sam napravio nekoliko modova (ali necu reci kojih :mrgreen: )

- - - - - - -

Da, volim zivotinje puno : )

------------

@SalomooN : Sta ti volis da klopas?

- - - - - - - - - -

Koje ljubimce ako pitanje nije previse intimno? :D

Macke, pse i papagaja trenutno. NIsu svi moji, ali ja ih pazim.

@LSD : Da li kao sto ti ime kaze, najvise uzivas u Psihodeliji po pitanju muzike? Ili gresim? :D

Filmofil i showfil sam, veoma volim palacinke, pijem i cajeve, najcesce kamilicu, kafu ne pijem.
Imamo psa i donedavno macku, 99% posto pasa i macaka me vole.
Bavio sam se profesionalno snimanjem(kamerom) dugi niz godina i nameravam da nastavim, opet negde na okeanu.
Na forumu sam od 13.10.2008. Jos uvek nisam Jedi Master.
Pre ovog foruma bio sam aktivan clan SOL foruma, kad je gprs bio u modi. Imao sam i neki svoj mali forum posle toga.
Tip licnosti : Analiticar. Volim drustvene igre, a i video igre ponekad.
Takodje mrzim odnosno ne volim boraniju. (zbog boranije i manje vise odradih sablonski odgovor iako to skoro pa nikad ne radim).
Ne volim kuvani kupus. Preferiram morske plodove ili piletinu. Volim sir, mleko. Sir. U kineskom sam pacov.

Sta bih jos mogao da dodam?
Rodjen sam u avgustu, odmah posle svetog Ilije, i nisam mnogo ezoterican iako me zanima tema. Drugi rodj mi je na dan zena.
Volim nevreme, volim karipsko more, volim nutellu iako ne bih trebao bas, ne volim eurocream, iako cu ga pojesti ponekad.
Retko kad u bilo cemu preterujem, znam granice. Retko kad pijem alkohol. Volim sve od Zove.

Imam dve misije u zivotu... treca dolazi nakon jedne od tih dve, odnosno postaje prva.

Poslednja izmena:
- - - - - - - - - -

Macke, pse i papagaja trenutno. NIsu svi moji, ali ja ih pazim.

@LSD : Da li kao sto ti ime kaze, najvise uzivas u Psihodeliji po pitanju muzike? Ili gresim? :D

Pazis pazis, mislim jedne od drugih ili se dobro slazu? :D

Takoreci da,evo vec 22 godine, svakodnevno, mada volim da cujem i druge egzoticne i neobicne zvukove.

Filmofil i showfil sam, veoma volim palacinke, pijem i cajeve, najcesce kamilicu, kafu ne pijem.
Imamo psa i donedavno macku, 99% posto pasa i macaka me vole.
Bavio sam se profesionalno snimanjem(kamerom) dugi niz godina i nameravam da nastavim, opet negde na okeanu.
Na forumu sam od 13.10.2008. Jos uvek nisam Jedi Master.
Pre ovog foruma bio sam aktivan clan SOL foruma, kad je gprs bio u modi. Imao sam i neki svoj mali forum posle toga.
Tip licnosti : Analiticar. Volim drustvene igre, a i video igre ponekad.
Takodje mrzim odnosno ne volim boraniju. (zbog boranije i manje vise odradih sablonski odgovor iako to skoro pa nikad ne radim).
Ne volim kuvani kupus. Preferiram morske plodove ili piletinu. Volim sir, mleko. Sir. U kineskom sam pacov.

Sta bih jos mogao da dodam?
Rodjen sam u avgustu, odmah posle svetog Ilije, i nisam mnogo ezoterican iako me zanima tema. Drugi rodj mi je na dan zena.
Volim nevreme, volim karipsko more, volim nutellu iako ne bih trebao bas, ne volim eurocream, iako cu ga pojesti ponekad.
Retko kad u bilo cemu preterujem, znam granice. Retko kad pijem alkohol. Volim sve od Zove.

Imam dve misije u zivotu... treca dolazi nakon jedne od tih dve, odnosno postaje prva.

Hahaha, hvala za podelu ovog fantasticnog posta :ok:

Age of mitology igra moje mladosti, kako divan svet :D ... Ja sam ona generacija što je odrasla na CS 1.3 pa 1.6, Warcraft & dota1 kasnije...dota 2...

------------------------------

Haha, jako zanimljivo pitanje.
U principu po svojoj pravoj prirodi ja sam mesojed, ono clan-blood :D
Međutim kako sam pre nekih par godina krenuo da pratim svoj nindža put stigao sam I do dela sa ishranom. I to je bilo putavanje za sebe.
Batalio sam pljeskavice, girose I te premasne nekvalitetne/neproverene proizvode sa ulice. (junk food) majoneze, kečape itd itd...
Malo po malo, malo po malo...krenuo sam da uživam u povrću I sada mi je povrće totalno ludilo. Ali stvarno :D
Krompir, pečurke(+bonus čorbe), sve lukove, salate (sve vrste odlično spremam, barem meni :D), šargarepe žive mmmm, pirinač, buranija, grašak...itd itd :D
E onda sam počeo još više da se tripujem da dodajem neke ''magic garden biljke'' kao što su brokoli, prokelj, patlidžan, artičoke, tikvice(dobro njih sam I pre jeo)...
Što se tiče mesa gledam da bude pršuta ili neka proverena piletina, ne bih one antibiotik varijante. Ribu naravno(hvala onda za odlične predloge).
Spremam pizzu, testa, hlebove....Slatkiše obožavam kao I voće. Badem, lešnik I ostalo tamanim. :D Mlečni proizvodi-Neograničene količine
Ne jedem pasulj, lubenicu I dinju već XX godina.

Волим књиге, стрипове и филмове, играм онлајн шах и решавам тактичке проблеме ( тако ми креће дан ). Не волим компјутерске игре, нити кафу. Радим један досадан административни посао од куће и надам се бољем. :mrgreen: Немам кућне љубимце нити ме занимају. Што се езотерије тиче, као што Н3В зна;), занимам се за тарот. Поред тога и за снове који су ми врло изражајни. Верујем у карму и реинкарнацију. Један сам од најстаријих активних чланова форума, практично метузалем. :cool: Што се тиче јунговског типа личности, не сећам се тачно скраћенице, али знам да почиње са Е. Регистровао сам се до сада у животу на десетинама форума, а пишем на 4-5. Трудим се да уносим што мање меса, а што више поврћа и воћа. Слаткиши су ми слабост, иако знам да бели шећер не ваља. Омиљени алтернативац-езотерик ми је Веља Абрамовић. Слушам "меку" музику попут џеза, соула, попа. Путовања волим, али ме финансије ограничавају. Отворен за упознавања занимљивих људи. Разне ствари ме као Близанца занимају, али ни за једну нисам стручњак.

Poslednja izmena:
ja sam o sebi vec toliko toga rekla da svako moze da sklopi kockice i napravi koliko toliko realnu sliku... msm, za ono shto bi eventualno zanimalo nekog odavde...
ono shto mene zanima po pitanju drugih ovde jeste njihovo godishte, volim da imam tu neku predstavu, jel neko bash klinac ili je neshto stariji i gde zivi, i naravno koliko ozbiljno se bavi astrologijom...:p

Mnogo sam volela da se upisujem u spomenare, pogotovo onaj deo o simpatiji nisam umela da popunim, jer bih imala 10 zaljubiski odjednom - moja Ve u blizancici :heart:
Omiljena boja mi je plava. U sportu sam celog zivota. Najcesce pitanje koje mi ljudi postavljaju je
? Ne izlazim iz helanki. Palim se na jakne, u istoj meri kao tipicna zena na cipele. Zivotinje naravno mnogo volim i pomazem, ali sam u izvesnoj kontradiktorna po pitanju etickog odnosa prema njima, jer jos uvek konzumiram mlecne proizvode i nosim dva sirogojno dzempera. Najveci porok mi je sir sa plesnima. Zamuckujem na slova T i P, a slovo R izgovaram hrapavo, francuski :D Omiljeni film mi je Gospodinu s ljubavlju, a zaljubiska u glumca Liam Neeson.

Age of mitology igra moje mladosti, kako divan svet :D ... Ja sam ona generacija što je odrasla na CS 1.3 pa 1.6, Warcraft & dota1 kasnije...dota 2...

------------------------------

Haha, jako zanimljivo pitanje.
U principu po svojoj pravoj prirodi ja sam mesojed, ono clan-blood :D
Međutim kako sam pre nekih par godina krenuo da pratim svoj nindža put stigao sam I do dela sa ishranom. I to je bilo putavanje za sebe.
Batalio sam pljeskavice, girose I te premasne nekvalitetne/neproverene proizvode sa ulice. (junk food) majoneze, kečape itd itd...
Malo po malo, malo po malo...krenuo sam da uživam u povrću I sada mi je povrće totalno ludilo. Ali stvarno :D
Krompir, pečurke(+bonus čorbe), sve lukove, salate (sve vrste odlično spremam, barem meni :D), šargarepe žive mmmm, pirinač, buranija, grašak...itd itd :D
E onda sam počeo još više da se tripujem da dodajem neke ''magic garden biljke'' kao što su brokoli, prokelj, patlidžan, artičoke, tikvice(dobro njih sam I pre jeo)...
Što se tiče mesa gledam da bude pršuta ili neka proverena piletina, ne bih one antibiotik varijante. Ribu naravno(hvala onda za odlične predloge).
Spremam pizzu, testa, hlebove....Slatkiše obožavam kao I voće. Badem, lešnik I ostalo tamanim. :D Mlečni proizvodi-Neograničene količine
Ne jedem pasulj, lubenicu I dinju već XX godina.

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku SalomooN

Ovo ti je super combo! :D Hvala za post.

Koja je fora sa lubenicom/dinjom? :think: Obicno ljudi ne jedu ili jedno, ili drugo, retko kada vidim da neko nece niti jedno, a ni drugo :think:

@SalomooN : Haha, dobar si.

Ja volim lubenicu, recimo, i ananas dinju. Ali kada se ohlade bas.
Zanimljivo mi bi da si to pomenuo, ovde prosli put na PDF-u (ili je bilo na Kuvanju) se povela neka zesca polemika oko toga kako se gledaju lubenice/dinje u kontekstu seksa :lol:

-----------------

- Obozavam mango. (Mesec u Vagi???)
- Poznajem istoriju Evrope dovoljno dobro i cesto volim da pricam o istoj. (Sunce/Saturn/VI)
- Kada nesto naucim, odradim ili obrnem triput, u stanju sam da potpuno izgubim interesovanje jer mi nije vise izazovno. (Mars Skorpija)
- Volim da resavam probleme ma koje vrste. Smatram da uvek postoji resenje za bilo koji problem, i to nekoliko resenja. (Sunce Strelac/Merkur Strelac)
- Radim po cetiri stvari odjednom veoma cesto. (Asc Blizanci)
- Ne podnosim kada stvari nisu ravne ili kada kuce nemaju jednak broj prozora, vrata, stabala i slicno. (Mesec u Vagi).
- Skoro nikada ne odbijam da nekome oko necega pomognem cak i ukoliko ide meni na stetu. (MC Ribe)
- Volim tradicionalnu kuhinju (Venera u Jarcu)
- Obozavam Star Wars, X-Files, Anime, starije crtace tipa Tom & Jerry, D&D, Madjionicarske trikove (Cardistry) i sl.
- Trenutno mi je totalna opsesija serija "The Magicians".
- Jedno vreme sam preprodavao motore.
- Imao sam dobrog prijatelja koji je poginuo dok je vozio motor.

Za sad, dosta od mene. : )

Hahaha, hvala za podelu ovog fantasticnog posta :ok:

Nema na cemu, hvala tebi na inspiraciji...

Slusam i U2, trenutno koncert na kom sam bio, planirajuci celo leto a na kraju nenadano na jesen zavrsio na istom...Bono smarac, ali peva super...

Ja nisam miljenik lubenice(ali cu pojesti), dinju socnu volim, a opet ima nesto finije, socnije, a to je Nar, iako sam ga jeo svega par puta, previse energije ima u tome necemu, vitaminska bomba, kao i neke vocke sa Kariba...i mango...nazalost ne jedem voca koliko bi trebalo...
Kajsije, breskve...pa Kruske, jabuke... ma...i banane i mandarine, i narandza sokove...tresnje... ORASI(i On je svojevrsna bomba).....

Imam knjige o svacemu, i o profesionalnoj astrologiji, i znate koliko sam pogledao? Pa naslove, ako ne malo vise, ako je i neka druga tema...da li su to Blizanci u podznaku ili moja pretpostavka nema nikakvog smisla?
Mozda sam i Vo u podznaku, pet minuta istine i neistine u maticnom izvodu rodjenja moga.

Poslednja izmena:
Ovde sve neki gejmeri :D meni omiljena bila football manager a poslednju koju sam odigrao bila FM09, nema se vremena. sad kad mi bas dosadno odigra se poker ali nista veliko, blinds 0.10-0.20 € :lol: vrme se trosi na fotkanje, snimanje i obilazenje raznoraznih manifestacija.
evo jedna

Naravno vodolija :p

dobro to smo apsorvirali, da su najgore i za izbegavanje, nego reci ti nesto o sebi sto ne znamo :D

Ovde sve neki gejmeri :D meni omiljena bila football manager a poslednju koju sam odigrao bila FM09, nema se vremena. sad kad mi bas dosadno odigra se poker ali nista veliko, blinds 0.10-0.20 € :lol: vrme se trosi na fotkanje, snimanje i obilazenje raznoraznih manifestacija.
evo jedna

dobro to smo apsorvirali, da su najgore i za izbegavanje, nego reci ti nesto o sebi sto ne znamo :D

Nisu nisu najgore, nismo to apsorvirali, apsorvirali smo da su ribe katastrofa :D
I nemoj da se ljutis, ja se zaljubljujem u vodolije i vodolije su onda ti ljudi koji mene razocaraju. :D :D :D

Poslednja izmena:
Salim se... Fini ste svi.
Ja sam dosla na ovaj forum pre godinu dana i jace. Dosla sam prilicno nadrndana i onda su me uhvatili u masinu pa sam se napinjala i svadjala i izvinjavam se zbog toga. Ovo je moje prvo iskustvo foruma.
Devedeseto sam godiste. Poslednjih mesec dana sam pomerila sat, radim nocu, budim se u pola tri, pa gulim od tri do sedam ujutru. I am an English teacher :) Studiram, sa zakasnjenjem, arhitekturu. Volim jezike i tehnologiju. Uzivam u prirodi. Isla sam na koncerte jedan period i pisala za muzicki portal. Sad mi je to dosadno. Napisem tu i tamo ponesto. Kad sam bila mladja/mala govorila sam majci "ja cu da budem pisac" i ona je rekla "Molim?! Kao onaj Cira alkoholicar?" :D
Istina je da nisam bez greha. I da imam problem sa cigaretama i uslejmam se nekad, ali droge ne konzumiram niti cu. Daleko od toga da sam alkoholicar, ali sam svesna da imam zicku.
Volim svu hranu ovog sveta s tim da forsiram zdravo. Bila vegeterijanac jedno leto.
Psiholoski profil mi je kompleksan.
Psihoterapeut mi je rekao da sam zanimljiv clucaj i kompleksna licnost. Takva mi je i natalna karta, i to je tako. Malo sam anksiozna, malo sam agresivna, imam psihosomatsku reakciju na stres, odnosno proliv pred ispit, i mnooogo sam emotivna. To su njegove neke analize. Inace je covek radio sa ljudima na Kosovu koji su ratovali, i baas je dobar lik, posvecen.
Nemam partnera, a volela bih da imam veliku porodicu. I tu me mnogo smaraju, posto sam zena na pragu tridesetih. :) I ja se nekad smorim, ali sta ces... Znam da vas to interesuje najvise :D
Bob Dylan, Jim Morrison, Leonard Cohen, njih sam naajvise slusala, a uopste se ne vezujem ni za kakav tip muzike, osim sto sam lyrics tip, obracam vise paznju na reci. A sto se te inovativne muzike tice, ne umem da se snadjem, nekad bih volela nesto egzoticno. Tako da LSD preporuci nesto :D
Isla sam na Drum 'n' Bass, to dosadilo, ragamafin, rege... eto :D Trens mi je eventualno bio zanimljiv jednom ili dvaput.
Sta ne znate jos? :D

Back