Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve je ostvarivo, samo zavisi od spremnosti da naučiš. Podučavao sam ljude koji ništa nisu znali ali su posvećeno učili i postali jako dobri.Pocetnik sam i hteo bih da udjem u programiranje. Nisam zavrsio FTN, ETF, PMF, FON...umetnik sam po struci. Dobio sam predlog da naucim Python i da time mogu da konkurisem i da radim. Ima li neko slicno (svoje ili tudje) iskustvo i sta mislite o tome da li je to ostvarljivo?
Pocetnik sam i hteo bih da udjem u programiranje. Nisam zavrsio FTN, ETF, PMF, FON...umetnik sam po struci. Dobio sam predlog da naucim Python i da time mogu da konkurisem i da radim. Ima li neko slicno (svoje ili tudje) iskustvo i sta mislite o tome da li je to ostvarljivo?
Python se koristi za pozivanje f-ja iz C biblioteka, tu je zaista lak za koriscenje. Inace napisati nesto ozbiljno u pythonu- je jalov posaoPython kao programski jezik sam po sebi nije dovoljan, to je samo alat, bitnije je steći dobre problem solving skillove.
Python se danas u komercijalnim projektima najviše koristi kod istraživanja podataka, mašinskog učenja, bioinformatike, mada postoje i frejmvorci za Web, tako da će ti pored poznavanja samog jezika trebati bar još poznavanje nekog domena.
Odgovor je da, ostvarljivo je.
Ali... uz malo više truda, i ne samo uz čisti Python
Generalno, lepo zvuci zamisao. Problem je sto je python interpreted language. Koristi se mahom za pravljenje skripti(meni pun kompjuter takvih).Pocetnik sam i hteo bih da udjem u programiranje. Nisam zavrsio FTN, ETF, PMF, FON...umetnik sam po struci. Dobio sam predlog da naucim Python i da time mogu da konkurisem i da radim. Ima li neko slicno (svoje ili tudje) iskustvo i sta mislite o tome da li je to ostvarljivo?
U principu, to nije programski jezik u opstem smislu te reci. Interpreted je, spor je, zavisi od c/c++-a(generalno c++) na racunaru.Python kao programski jezik
Python je moj omiljeni programski jezik. Baš imamo gomilu(bukvalno) klijenata koji dolaze da im python skripte prepevamo na nešto drugo jer se ovaj vuče kao mrtav konj. Uglavnom to ide na Node.js/PHP/ASP.