Sarvaš
Elita
- Poruka
- 20.772
Sta ako stane samo KRS ?ajde,al napisi krstarica na njemu,da ne bude ijao pa mislio sam da moze s neta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ako stane samo KRS ?ajde,al napisi krstarica na njemu,da ne bude ijao pa mislio sam da moze s neta
žene...da li imate želju ili nameru da prepravite neki deo svog tela...da se podvrgnete estetskoj hirurgiji...?
ne pitam šta, koji deo tela i to, nego samo da li imate nameru (ili barem želju)...
hvala...
žene...da li imate želju ili nameru da prepravite neki deo svog tela...da se podvrgnete estetskoj hirurgiji...?
ne pitam šta, koji deo tela i to, nego samo da li imate nameru (ili barem želju)...
hvala...
Jedino ce mi jako smetati kad mi padnu kapci ali sve operacije kapaka budu tako ruzno zavrsene da se ne zna da li je ruznije pre ili posle.
Ostalo, pa Boze moj.
Kad dodje vreme Sv. Petru ce biti svejedno da li mu stize baba sa tvrdim grudima ili sa dve prazne carape na mestu grudi i necu ostati deci u lepsoj uspomeni ako zategnem podbradak ili ako budem baka sa podbradkom.