pvc...

žene...da li imate želju ili nameru da prepravite neki deo svog tela...da se podvrgnete estetskoj hirurgiji...?
ne pitam šta, koji deo tela i to, nego samo da li imate nameru (ili barem želju)...
hvala...

jes da nisi pitao mene, ali ne volim te veštačke žene...budi ono što jesi, neke znaju odlično da nose i ono što bi neki smatrali manom....

žene...da li imate želju ili nameru da prepravite neki deo svog tela...da se podvrgnete estetskoj hirurgiji...?
ne pitam šta, koji deo tela i to, nego samo da li imate nameru (ili barem želju)...
hvala...

Jedino ce mi jako smetati kad mi padnu kapci ali sve operacije kapaka budu tako ruzno zavrsene da se ne zna da li je ruznije pre ili posle.

Ostalo, pa Boze moj.
Kad dodje vreme Sv. Petru ce biti svejedno da li mu stize baba sa tvrdim grudima ili sa dve prazne carape na mestu grudi i necu ostati deci u lepsoj uspomeni ako zategnem podbradak ili ako budem baka sa podbradkom.

Jedino ce mi jako smetati kad mi padnu kapci ali sve operacije kapaka budu tako ruzno zavrsene da se ne zna da li je ruznije pre ili posle.

Ostalo, pa Boze moj.
Kad dodje vreme Sv. Petru ce biti svejedno da li mu stize baba sa tvrdim grudima ili sa dve prazne carape na mestu grudi i necu ostati deci u lepsoj uspomeni ako zategnem podbradak ili ako budem baka sa podbradkom.

joooj ja moram da ilustrujem, jel se ne ljutis..

silikon baka.jpg

E moram da dodam, i ove sto se plastificiraju i nisu tako smesne u poredjenju sa onim koje se u cilju vecne mladosti ponasaju kao devojcice u svojoj sestoj deceniji.
Ali valjda je to tako, svet je kao pravljen za mlade i samo retki uspeju naci srecu u svom sopstvenom svetu ne obaziruci se na ono sto im se namece po svaku cenu.

Back