PUTOVANJE KROZ VREME

Vidi, ta tematika je obradjena u mnogo, monogo filmova i romana...Sta reci za Pov u buducnost serijal?
Obradjena je i u mnogo ozbiljnijih radova. Kaku vrednost ima nekog tamo rezisera akcionih filmova teorija i objasnjenja, narocito ako je tumaci Van Dam? Nikakvu, apsolutno nikakvu...
Los si primer dao...kao da si naveo spomenutu Dimenziju X. Sve su to naglabanja nekompetentnih entuzijasta sa ciljem da zabave, a ne edukuju publiku, kontas?

I nemam nameru razglabati o " sta bi bilo da je Hitler izrokan na pocetku?"

:):)

Ej zanimljivi ti paradoksi...Nesto kontam kad bi se vratio kroz vreme, i sam sebe roknuo, mislim drugog mladjeg sebe, da li bi se to smatralo samoubistvom i da li bih ja mogao da sam sebi naplatim zivotno osiguranje, i ako bih se tako ubijao redovno, da li bih postao milijarder, ili bi se univerzum urusio sam u sebe i otisao dodjavola?

Onda sa religijskog aspekta, da li bi bog to smatrao samoubistvom?

Sa pravnog me mogu povuci za rucku, jer oduzeo sam sebi zivot, a ne drugom.I da me terete, osumnjicenog nema, jer je mrtav.Dok bi oni skontali da sam ipak ziv u buducnosti, predmet bi zastario....:)

Jedino onaj Van Dam bi me mogao juriti okolo.....Ali ja bi bio toliko namazan, da bi mu ja pre njegovog rodjenja oplodio kevu, tako da zakonski ne bi mogao svedociti protiv svog caleta....:):)

Sve sam dobro smislio, samo fali onaj vremeplov....odoh do kineza da vidim imajuli koji jeftino....:):):)

Ovako ja zamisljam putovanje kroz vreme.Pazi sad!Ako se vratis u proslost,u proslosti ti si vec bio tamo sto znaci da je to za proslost u stvari sadasnjost.Ako,pak odaberes buducnost,tvoja sadasnjost bice proslost,a trenutna buducnost sadasnjost.Teze je ukapirati al kada shvatis vidis koliko je originalno...Znaci da nemozes da promenis proslost,jer si vec bio tamo,a u buducnosti nikoga neces iznenaditi jer te ocekuju... Baca u vodu butterfly effect...mada je film super...i Eston Kucer sa njim...

Tu opet dolazi do onoga sa "trenutnom sadasnjostju"...dakle jedna crta,posle koje buducnost nije napisana...Ako postoji tako nesto uopste...ako ne postoji onda bi zaista sve veoma licilo na teoriju haosa primenjenu na putovanje kroz vreme.

Sal:
Kako onda oni teleblahbahi predvidjaju buducnost, ako se vec nije desila? Na primer, veliki Nostradamus,
jeste da je otvoren za razna tumacenja, ali ipak mislim da je 90% pogodio....
Veliki Nostradamus? :lol:
U istom redu sa Velikim Tarabicima :D
Jeste li citali mozda njegova originalna prorocanstva?
Glase otprilike ovako:
"Za mozda jedno 500 godina,a mozda i ne,mozda moze doci do jednog velikog rata,mada ne mora.A mozda isto tako nece doci do rata,mada mozda i oce."
Otprilike tako...

Kao sto rekoh, otvoreno za razna tumacenja....ali je istina da je neke globalne dogadjaje 'zabo is prve....
E, da ne skrecemo sa topic-a, sa aspekta da jeste nesto predvideo, kako je =mogao videti buducnost koja jos nije napisana? Da nije matori video raze moguce pravce (dimenzije buducnosti ), pa na osnovu njih pisao neodredjene centurije?

Back