Путници - мир или оргије

• Začetnik teme Začetnik teme Dovla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najvise mrzim kad mi u gradu pridje neki drugar i zamoli me da mu "pozajmim" auto na par sati, a iza njega stoji pocrvenela devojcica, tek zapupela sa prvim bubuljicama puberteta. ****, to mi je odvratna situacija... Dao bi mu kola, znam koje su to muke kad nemas gde, ali opet... Ima dosta mojih fleka pozadi, ne trebaju mi tudje :lol:

Jos malo off...

Brate, kod mene u kamionu ti je ovakva situacija;
- Kenwood mp3 sa 3 Kenwood zvucnika, bije pa rastura
- od muzike vrtim Motorhead, Metallica, House Of Pain ili Billy Idol diskove, ima i narodnjaka naravno, ali to je malo redje.
To vrtim samo kad mi naidje neko raspolozenje, a uglavnom su to trubaci.
Ili na parkinzima kad pijemo kafu dok nesto cekamo pa im ispunim neku muzicku, sta ces - kolege :)
- vozim u najgorem slucaju u majici kratkih rukava
- imam srebro oko vrata, nikakve narukvice
- nemam Rey Ban pilotske naocare vec RelaX sportske, smanjuju UV itd
- nema postera golih zena, al je zato telefon PUN :lol:
- sve je uvek maximalno sredjeno, carsav zategnut, posteljina spakovana
- uvek sveza MyShaldan limenka mirisa
- brada uvek sredjena

E sad, mozda vam sve ovo izgleda kao totalna suprotnost pravog kamiondzije, bez obzira na to koliko iskustva, predjenih km i zeznutih tereta imam iza sebe, ALI :lol: da "prave" kamiondzije i ja uporedimo kolekcije recki na volanu - pobedjujem u pola dana, pola noci bez ikakvih problema :twisted:

@Trucker: Ovo je bre kamiondzija :lol:

Convoy.jpg

Uh, Breaker One-Nine, this here's the Rubber Duck
You got a copy on me Pig-Pen? C'mon

Samo sam jednu pokupio, i to sam vec bio na parkingu kad je ona dosla u "vizitu". Bila je skroz ok, nista nije zeznula.
Ali ovo moram da vam ispricam. Moja bivsa navaljivala da podje samnom na neku turu. I povedem je ja. Jedva je probudim u 5 ali ok, spremila se ona i krenusmo mi za Dobanovce. Racunam ja rano je, nece biti guzve pa opalim preko Panceva i Beograda da ne placam putarinu. Elem, cim smo mi zamakli iz Smedereva i izasli na kovinski most, pita ona mene "A jel ti cista posteljina? Mogu ja malo da odspavam dok ne stignemo?" "Naravno, samo ti spavaj". Nisam ni mislio da ce da bude budna.
Kad sam bio negde kod autobuske stanice u Beogradu, vec svanulo i krenuli ljudi na posao, i ja na jednom semaforu primetim da svi iz autobusa koji mi naisao u susret (inace isto ceka semafor) zveraju u moju kabinu. Pogledam ja iza sebe kad imam sta i da vidim - otkrila se malo jadna posto sam ugrejao jako, pa viri guza u crnim tangama kol'ko hoces! Hehe, ja im samo svirnem onako u prolazu, pokrijem je i gas za Dobanovce. Jos se secam kako mi namignuo vozac autobusa. Neki stari pokvarenjak, vidi se :lol:

Samo sam jednu pokupio, i to sam vec bio na parkingu kad je ona dosla u "vizitu". Bila je skroz ok, nista nije zeznula.
Ali ovo moram da vam ispricam. Moja bivsa navaljivala da podje samnom na neku turu. I povedem je ja. Jedva je probudim u 5 ali ok, spremila se ona i krenusmo mi za Dobanovce. Racunam ja rano je, nece biti guzve pa opalim preko Panceva i Beograda da ne placam putarinu. Elem, cim smo mi zamakli iz Smedereva i izasli na kovinski most, pita ona mene "A jel ti cista posteljina? Mogu ja malo da odspavam dok ne stignemo?" "Naravno, samo ti spavaj". Nisam ni mislio da ce da bude budna.
Kad sam bio negde kod autobuske stanice u Beogradu, vec svanulo i krenuli ljudi na posao, i ja na jednom semaforu primetim da svi iz autobusa koji mi naisao u susret (inace isto ceka semafor) zveraju u moju kabinu. Pogledam ja iza sebe kad imam sta i da vidim - otkrila se malo jadna posto sam ugrejao jako, pa viri guza u crnim tangama kol'ko hoces! Hehe, ja im samo svirnem onako u prolazu, pokrijem je i gas za Dobanovce. Jos se secam kako mi namignuo vozac autobusa. Neki stari pokvarenjak, vidi se :lol:

thumbup.gif
Ovo je za pohvalit

Onda nisi pravi kamiondžija. Moraš da voziš u majici na bretele (po mogućnosti beloj), da imaš peškir oko vrata, zlatan lanac i narukvicu, da si neobrijan, Karleuša na kasetofonu (nikako CD)... I slike obavezno.
U suprotnom - jok! :rotf:
Au bre...onda se ni ja nisam uklapao, osim što sam povremeno stvarno bio neobrijan.
Nego da se vratim na temu, moja porodica ume da mi digne pritisak željom da obeduje u kolima, udaranje po naslonu je redovna pojava, samo što mi bubrege nisu odvalili. Onda još ona fora leti da se stave peškiri preko skoro svih prozora da bi deci bila hladovina, a šta ja onda vidim nikog nije briga. Živeli retrovizori!

E, klompe nosim. Iz prakticnih razloga jer kad nosim patike onda brate ne smem da ih skinem kad dodjem kuci. Isparava zeleno... :whistling:
Sta cu, po ceo dan budem u njima i nije svejedno, pogotovo leti. Ovako u klompama vazda struji neka promaja oko stopala, a i zdravije su nego patike.
Zgodne su za voznju, mada treba malo privikavanja, pogotovo za auto. U kamionu ima dosta prostora za noge iznad papucica, dok u autu to zna da bude malo skuceno a klompe su glomazne.
Zelja mi da nabavim one holandske - one su prava fora :lol:

Onda nisi pravi kamiondžija. Moraš da voziš u majici na bretele (po mogućnosti beloj), da imaš peškir oko vrata, zlatan lanac i narukvicu, da si neobrijan, Karleuša na kasetofonu (nikako CD)... I slike obavezno.
U suprotnom - jok! :rotf:

Dodao bih dva klipa kukuruza i potkovicu napred... :) Maskotu Michelina sto svetli na vrhu kabine... lanci dole da vise sa rezervnog tocka...... sliku onog indijanca... silne nalepnice drzava (YU, D, HU...) na malom staklu kabine... :)

Kad se vozim sa rodjenim burazerom vozim, slusamo "zajednicku" muziku, tako da jedan ili drugi cacka po radiu...Jednom, idem za NS sa bratom od strica, i mahinalno promenim pesmu, a on samo okrene glavu i pogleda me namrsteno.Posle toga se nasmejao i rekao da mu ne smeta, ali ja nisam dirao radio uopste...

A kad neko sedne sa mnom, ne volim da mi cacka po kolima.Pogotovo muziku, svi komentarisu:"***, kakva ti je ovo muzika...?"AKO VAM SE NE SVIDJA, SLOBODNO NAPOLJE!

A, keva kad udje na zadnje sediste, odvali kolenima bibrege, ali svaki put!Jednom, vozio cale za Bosnu neku rodbinu i kada se vratio, auto smrdi na cigare kao da su pusili 3 dana u njemu...Kaze, nije mogla tetka da izdrzi...E, izdrzala bi bogami da sam ja bio tamo...

Lupanje vratima...UFFF!To rade zenske, i oni koji nemaju kola...

Na GSi-ju fabričku pikslu nisam koristio, jer je duboko ispod ručice menjača. Bio sam stavio običnu staklenu i odlično je funkcionisalo... em ne pravim neprirodne pokrete, em ne pomeram pogled sa puta, jer je vidim - bila mi je pred nosom... Nameravam i ubuduće to da koristim, ali kad budem kupio normalan auto... Kod mene u kolima se može pušiti do mile volje (cigareta :lol:) jer sam strastven pušač...i kako sad ja da nekome zabranim pušenje u kolima kad i sam upražnjavam isto...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back