Putinova najmlađa ćerka "živi u Parizu pod pseudonimom"

Jeste, ali smo nažalost imali vlast koja je dovela do toga, donoseći godinama pogrešne odluke i vodeći nas u propast.

Da li je tebi zlo ono što Putin radi danas u Ukrajini?
Rat je uvijek zlo.
Ali bombardovanje Srbije i Srba od strane NATO,nema nikakvih poveznica sa ratom u Ukrajini.
Srbija nicim nije ugrozila Ameriku,a Ukrajina je svojom politikom i zeljom za pristupom NATO ugrozila Rusiju.
To je drasticna razlika.
Naravno da mi je zao obicnog ukrajinskog naroda koga niko nije pitao da li zeli da ratuje,isto kao sto i nas svojevremeno niko nije pitao.
Njihovi politicari su prodali svoj narod za tudje interese.
I ne,za mene ne postoji nikakvo opravdanje za NATO bombardovanje Srba u RS i Srbiji.
Nikakvo!
I nikad ih ne bih podrzavala,cak ni na banalnom forumu.

Poslednja izmena:
Ne znamo.
Znamo da su Ameri izazvali stotine ratova,a jos nijedan njihov predsjednik nije nazvan Hitlerom.
Zasto?
Kandidata za tu titulu prije Putina je bilo koliko hoces.
Ili je njihovo bombardovanje drugih naroda "demokratsko"?
Znamo, znamo da se sve to desilo i desava. To sto ti ne znas za pobrojano samo govori da zivis u svom svetu, svetu rusofila koji ne zeli da prizna da se to desavalo/desava.

I zasto uvek vi rusofoilchine krenete od toga "a Amerikanci, sta su uradili Amerikanci"? Pisemo o Put.tleru, kepecu kasapinu iz Kremlja, to sto rade Amerikanci ne opravdava njegove postupke, pogotovo prema svom narodu i prema susednim narodima. Ako si zaveo tiraniju, ako ubijas svoje nenaoruzane politicke protivnike policijom ili vojskom, ako je drzava u nevidjenoj korupciji, partokratiji i nepotizmu sta ti je Amerika za to kriva? Ako gazis drzave u komsiluku zato sto su izabrali svoj put nezavisan od tebe onda si vec medjunarodni problem, ako pretis svetu nuklearnim ratom onda si ozbiljan bolesnik, bolesnik koga treba elimisati zauvek.

I da se dalje ne "dopisujemo", ti si rusofil koji ima svoje cvrste stavove ali nerealne stavove. Stoga ides na moju ignore listu. Adio.

Не разумем.

Овде тек по неки форумаш Путина назове Путлером, а у првом посту не видим да га неко зове Путлером,

а ти помињеш пропагантну машинерију која мрзи линунаду и Путина јер се крсте са три прста, а сада сводиш причу на "путлера", а тако га зову само неки форумаши.
Zovem ga ja. Jel' smem? Ko ce da mi zabrani?

Znamo, znamo da se sve to desilo i desava. To sto ti ne znas za pobrojano samo govori da zivis u svom svetu, svetu rusofila koji ne zeli da prizna da se to desavalo/desava.

I zasto uvek vi rusofoilchine krenete od toga "a Amerikanci, sta su uradili Amerikanci"? Pisemo o Put.tleru, kepecu kasapinu iz Kremlja, to sto rade Amerikanci ne opravdava njegove postupke, pogotovo prema svom narodu i prema susednim narodima. Ako si zaveo tiraniju, ako ubijas svoje nenaoruzane politicke protivnike policijom ili vojskom, ako je drzava u nevidjenoj korupciji, partokratiji i nepotizmu sta ti je Amerika za to kriva? Ako gazis drzave u komsiluku zato sto su izabrali svoj put nezavisan od tebe onda si vec medjunarodni problem, ako pretis svetu nuklearnim ratom onda si ozbiljan bolesnik, bolesnik koga treba elimisati zauvek.

I da se dalje ne "dopisujemo", ti si rusofil koji ima svoje cvrste stavove ali nerealne stavove. Stoga ides na moju ignore listu. Adio.
Smijesan si.Upravo iz tebe izbija natovska propaganda.
Svi koji su prozreli zapadni fasizam su navodno bolesnici koje treba ti isti fasisti da "lijece"bombama.
Pazi jos da ti ne povjerujemo.
Naravnoda sam rusofil.
Necu valjda biti ljubitelj onih koji su mi na glavu bacali bombe.
Imam bar toliko zdravog razuma i cistog obraza.
A ti im ljubi dupe koliko hoces,mene nije briga.

Smijesan si.Upravo iz tebe izbija natovska propaganda.
Svi koji su prozreli zapadni fasizam su navodno bolesnici koje treba ti isti fasisti da "lijece"bombama.
Pazi jos da ti ne povjerujemo.
Naravnoda sam rusofil.
Necu valjda biti ljubitelj onih koji su mi na glavu bacali bombe.
Imam bar toliko zdravog razuma i cistog obraza.
A ti im ljubi dupe koliko hoces,mene nije briga.
Nije to propaganda nego je izneo činjenice. To što ti kao samodeklarisan rusofil ne želiš da ih prihvatiš nije ništa čudno. I drugi rusofili su takvi. Samo što je život nešto drugo.
Zapravo niste vi rusofili nego putinofili, a to nije isto, čak ni blizu. Ustvari su najvećim delom ta dva pojma suprotna.

Jesmo, odnosno kriva je tadašnja vlast, Milošević, koji je sve radio da što više uništi ovu državu.
Ne, to nije istina. Niko nas ništa nije pitao, pišeš gluposti. Odlučili su da demonstriraju upotrebu sile i neophodnost članstva u NATO zapadnih vazala i tu je sva priča.

Mogu ti ovo argumentovati sa milion argumenata i činjenica. NATO je izvršio brutalnu i protivpravnu agresiju na suverenu zemlju bez odobrenja Savjeta bezbjednosti.

Ne, to nije istina. Niko nas ništa nije pitao, pišeš gluposti. Odlučili su da demonstriraju upotrebu sile i neophodnost članstva u NATO zapadnih vazala i tu je sva priča.

Mogu ti ovo argumentovati sa milion argumenata i činjenica. NATO je izvršio brutalnu i protivpravnu agresiju na suverenu zemlju bez odobrenja Savjeta bezbjednosti.
Možeš ti pisati šta hoćeš, ali svi znamo šta je prethodilo tome, svi oni potezi tokom devedesetih koje je Milošević vukao i gurao zemlju u sve veći ambis.

Možeš ti pisati šta hoćeš, ali svi znamo šta je prethodilo tome, svi oni potezi tokom devedesetih koje je Milošević vukao i gurao zemlju u sve veći ambis.
Koji potezi? Je li Milošević najavio ukidanje statusa naroda Srba u Hrvatskoj i ubijanje vojnika i oficira JNA te njihovih porodica sa ženama i djecom kao Špegelj što je na snimku?

Dosta je više te vaše šuplje priče. Koga misliš lagati ovde? To smo već prežvakali 200 puta do sada ovde.

Nije to propaganda nego je izneo činjenice. To što ti kao samodeklarisan rusofil ne želiš da ih prihvatiš nije ništa čudno. I drugi rusofili su takvi. Samo što je život nešto drugo.
Zapravo niste vi rusofili nego putinofili, a to nije isto, čak ni blizu. Ustvari su najvećim delom ta dva pojma suprotna.
Ne postoji nista gore od natofila.
Ubija ti djecu i tebe,a ti mu tapses.

Daj da ti to rešim. Oni su jači, mi smo slabiji i toeto. Naravno, posle pada Berlinskog zida mi smo izabrali SSSR i kraj priče. Kako beše, kad uđeš u pogrešan voz onda su i sve stanice pogrešne.

Luiza Rozova, za koju kažu da je dete iz kratke afere Putina i bivše čistačice, bila je sfera interesovanja ukrajinskih medija.
Novinari su pronašli izvod iz matične knjige rođenih Luize Rozove, koja je rođena 3. marta 2003. godine

Vladimir Putin ima vanbračnu ćerku koja živi pod pseudonimom u Parizu i radi kao di-džej. Iako su ove informacije potekle od ukrajinskih medija, koje su potom prenele mnogobrojne redakcije širom sveta, i iako bi neko i sumnjao u verodostojnost izvora jedno je sigurno - pomenuta devojka zaista liči na ruskog predsednika.

Sve je počelo tako što je ukrajinski TV kanal je pronašao devojku, staru 21 godinu koja se zove Luiza Rozova ili Elizaveta Olegovna Rudnova.
Do ovih informacija, prenosi britanski Telegraf, došli su ukrštajući razne podatke nekoliko avio-kompanija.

Ostalo je već bilo lakše da se istraži, a saznalo se da je ona dete ljubavi iz kratke afere između Putina i Svetlane Krivonoge, bivše čistačice koja je sada jedna od najbogatijih žena Rusije. Gospođa Krivonoga je ranije u medijima pominjana kao „Putinova poznanica”, a u pomenutom izvodu iz matične knjige roženih ime oca nije navedeno, ali je njeno patronimsko ime naznačeno kao Vladimirovna. Prema ruskoj konvenciji o imenovanju, Putinove ćerke bi uzele ovo patronime.

Novinari su objasnili da se njena navodna lažna imena povezuju i sa Putinom. Oleg Rudnov, koji je umro 2015. godine, bio je blizak Putinov prijatelj, a izveštaj sugeriše da je Putinovom vanbračnom detetu dato njegovo ime da bi sakrio njen pravi identitet. Luisa Rozova je takođe varijacija ovog imena.

Devojka je, po izbijanju sukoba sa Ukrajinom, zatvorila svoje naloge 2022. godine. Inače, njena majka koja je danas jedna od najuticajnijih u Rusiji došla je do iznenađujućeg bogatstva. Njena imovina, danas je navodno procenjena na 83 miliona funti, poseduje nekoliko nekretnina u Monte Karlu i jahtu, i član je odbora nacionalne banke Rusije. Poseduje i udeo u skijalištu Igora u blizini Finske i direktorka je Nacionalne medijske grupe, koju Kremlj koristi da reguliše izlaz svojih ključnih propagandnih kanala.

Prošle godine, Britanija je dodala gospođu Krivonogu na spisak osoba pod sankcijama zbog „stalnog promovisanja ruskog napada na Ukrajinu”.
Osim ćerke u Parizu, Putin ima dve zakonite ćerke, Mariju i Katerinu, sa svojom prvom suprugom Ljudmilom od koje se razveo 2013. godine.
Takođe se godinama spekuliše da ima i dva sina sa Alinom Kabaevom, olimpijskom gimnastičarkom.
link

Ako je sve ovo tacno i ako sam dobro izbrojala Putin ima petoro dece :) Ko bi rekao za nekog ko je uvek smrknut i ozbiljan :mrgreen:
da prostis ebu i ljudi na ozbiljnim funkcijama

nista on cse nije ebavao no ovican ili prosecan muskarac. e sad, prosecni i obicni nisu tolko vayni bitni pa im dame sa kojima su bili nisu ostajale u drugom stanju kao ove koje su narvano htele iskoristiti priliku...

ne vidim nista tolko cudno

NATO je sad mnogo više na ruski granicama nego pre ruske agresije na Ukrajinu.
Зинуло вам дупе на РУсију,ха?
Мало вам ваше распале демократије,изели Сте све што сте могли па би сад опет у нове похаре и пљачке?
Осиромашили сте па би сад и даље Огњем и Мачем да спаљујете,тлачите и ниподоштавате Културе које не прихватају Ваш вредоносни Систем?
Што сами нешто Себи једном не привредите него ВЕКОВИМА обитавате на основу Пљачке?
:)

Poslednja izmena od moderatora:

Back