Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 83.257
Udala se za milionera? U Rusiji ima mnogo milionera.
По наредби Путина?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Udala se za milionera? U Rusiji ima mnogo milionera.
Ok.Ne razumijes.Не разумем.
Овде тек по неки форумаш Путина назове Путлером, а у првом посту не видим да га неко зове Путлером,
а ти помињеш пропагантну машинерију која мрзи линунаду и Путина јер се крсте са три прста, а сада сводиш причу на "путлера", а тако га зову само неки форумаши.
Ok.Ne razumijes.
Necemo dalje nastavljati.
Tako je..Nije u redu uvlaciti decu ni u kakve sukobe ili razracunavanja, jer deca nisu kriva za sranjca odraslihNaravno da nije u redu uvlačiti nečiju djecu u potencijalni III. WW.
Kao što nije u redu da Rusija kroji kapu drugoj državi kako će odlučivati.
Kao što nije u redu da se u ruskom susjedstvu postave rakete koje tobože brane Europu od Irana, a ciljaju Moskvu.
Daleko od toga da volim Sovjete, daleko im lepa kuća kako bi Srbi rekli, ali ipak treba pokazati poštovanje prema državi, koja ima toliko nuklearnih bombi, koliko sve ostale države koje su protiv iste, imaju dvostruko u rukavu.
Rusi, koji mogu ovu nesretnu planetu učiniti nemogućom za život u narednih 100 godina, ili NATO snage, koju istu mogu spaliti za idućih 90 godina.
Gdje je točno razlika?
Treba stati na loptu.
Pa tiče ih se zato što su po sporazumu iz 1994. kojim je Ukrajina predala 3000 atomskih bombi Rusiji oni (kao i Britanci) upisani kao garanti ukrajinskog teritorijalnog integriteta. Upisani su i Rusi, samo što se Putin pravi lud.Dobro.Rusi posli da otimaju i pljackaju...a kakav interes imaju Ameri da dostavljaju oruzje Ukrajini?
Sta se to njih tice?
Oluja 2 bi bio samo sporedni efekat,Nato na granicama ma to nevidimoPa tiče ih se zato što su po sporazumu iz 1994. kojim je Ukrajina predala 3000 atomskih bombi Rusiji oni (kao i Britanci) upisani kao garanti ukrajinskog teritorijalnog integriteta. Upisani su i Rusi, samo što se Putin pravi lud.
Ukrajina je samo predala vlasnicima te atomske bombe.I nisu bile njihove.Pa tiče ih se zato što su po sporazumu iz 1994. kojim je Ukrajina predala 3000 atomskih bombi Rusiji oni (kao i Britanci) upisani kao garanti ukrajinskog teritorijalnog integriteta. Upisani su i Rusi, samo što se Putin pravi lud.
trebala si poceti temu sa nijedno dete od ruskih politicara ne zivi u rusiji - ko je tu lud?
Ne znamo.
Znamo da su Ameri izazvali stotine ratova,a jos nijedan njihov predsjednik nije nazvan Hitlerom.
Zasto?
Kandidata za tu titulu prije Putina je bilo koliko hoces.
Ili je njihovo bombardovanje drugih naroda "demokratsko"?
Vec se koristis pseudonimom ovde.I ja bih se koristio pseudonimom da mi je ćaća Putin. Bilo bi me sramota.
Pa tiče ih se zato što su po sporazumu iz 1994. kojim je Ukrajina predala 3000 atomskih bombi Rusiji oni (kao i Britanci) upisani kao garanti ukrajinskog teritorijalnog integriteta. Upisani su i Rusi, samo što se Putin pravi lud.
I ja bih se koristio pseudonimom da mi je ćaća Putin. Bilo bi me sramota.
Kakav god da je Putin i kakvi god da su Rusi...za mene je dovoljan,iako ne jedini,kriterijum da nas je NATO bombardovao,Rusi ne.
I dokle god je tako,ja nemam dilemu ko nam ne zeli dobro i koga ne bih nikad podrzavala.
Zaboravih pitati...bjese li kakav sporazum o neutralnosti Ukrajine?Pa tiče ih se zato što su po sporazumu iz 1994. kojim je Ukrajina predala 3000 atomskih bombi Rusiji oni (kao i Britanci) upisani kao garanti ukrajinskog teritorijalnog integriteta. Upisani su i Rusi, samo što se Putin pravi lud.
FSB banditi su trilioneri, ne milijarderi.Milijarderi nemaju naciju.Lako mi je za njih.
Kakva neutralnost Ukrajine, neutralnost u KGB svetu je ono kada ti KGB okupira drustvo u kome zivis citav vek.Zaboravih pitati...bjese li kakav sporazum o neutralnosti Ukrajine?
I ako da...ko ga je prekrsio?
Ruzvelt je služio četiri mandata.Мислим да су Очеви оснивачи намерно одредили максимално 2 мандата по четири године, да ни један председник не би могао да буде Хитлер. ИЛИ ******
Oh...nismo culi rijec sluzba,odavno...Kakva neutralnost Ukrajine, neutralnost u KGB svetu je ono kada ti KGB okupira drustvo u kome zivis citav vek.
Kada prete svakog dana svakom privatniku u tvojoj zajednici, i tako citav vek.
KGB okupacija nije 'neutralnost.'
Lako je vama u Bosni, kod vas srpska Sluzba ne moze bas toliko da vlada kao u Srbiji, jer ih ogranicavaju zapadnjaci, pa mislite da vlast srpske Sluzbe izgleda 'isto kao i vlast CIA-e'.
Ne, ne izgleda.
Između Putina i NATO, uvek sam za NATO, jer od Putina i onih koji ga podržavaju nema većeg zla.Kakav god da je Putin i kakvi god da su Rusi...za mene je dovoljan,iako ne jedini,kriterijum da nas je NATO bombardovao,Rusi ne.
I dokle god je tako,ja nemam dilemu ko nam ne zeli dobro i koga ne bih nikad podrzavala.
A samo mazohista ili teski ludak kod Srba moze podrzavati NATO koji mu je istresao bombe na glavu.
Znaci,bombardovanje Srba ti nije zlo?Između Putina i NATO, uvek sam za NATO, jer od Putina i onih koji ga podržavaju nema većeg zla.
Jeste, ali smo nažalost imali vlast koja je dovela do toga, donoseći godinama pogrešne odluke i vodeći nas u propast.Znaci,bombardovanje Srba ti nije zlo?
Da ili ne?